انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

زبان برنامه نویسی پیش فرض شما در گنو/لینوکس چیست؟

++C,C
16 (47.1%)
python
8 (23.5%)
(Lazarus (Free Pascal
1 (2.9%)
Java
6 (17.6%)
Ruby
0 (0%)
Other
3 (8.8%)

مجموع آرای اعضا: 34

نویسنده موضوع: زبان برنامه نویسی شما در گنو/لینوکس ؟  (دفعات بازدید: 1516 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • !opensource for openmind
زبان برنامه نویسی شما در گنو/لینوکس ؟
« : 24 امرداد 1393، 12:46 ق‌ظ »
سلام دوستان من خیلی مشتاقم که بدونم شما دوستاران لینوکسی اگه برنامه نویس هستید برای لینوکس با چه زبانی برنامه می نویسید؟اگه تو لینوکس بیشتر از یک زبان برنامه نویسی برای لینوکس برنامه می نویسین ، لطف کنین اون زبانی رو رای بدین که زبان برنامه نویسی مورد پیش فرض در محیط گنو/لینوکس شماست یا به زبانی رای دهید که بیشتر از زبان های دیگه ای واسه لینوکس می نویسین! در ضمن اون دوستانی که برنامه نویس نیستند یا تو لینوکس برنامه نمی نویسن لطف کنن که به زبان مورد علاقشون رای ندن!! چون این نظر سنجی یک نظر سنجی زبان مورد علاقه نیست !

این کار برای کسانی که می خوان تازه برنامه نویسی رو شروع کنن ،خوبه و می تونن با نظرات شما برنامه نویسان عزیز بفهمن لینوکس کار ها با کدوم زبان بیشتر برنامه می نویسن ، برن اون رو یادبگیرن!
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1393، 12:51 ق‌ظ توسط lindroid »
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
پاسخ : زبان برنامه نویسی شما در گنو/لینوکس ؟
« پاسخ #1 : 24 امرداد 1393، 03:40 ق‌ظ »
 - بهتر بود لیست کامل تری در اختیار میزاشتید تا دقیق تر باشه نتایج. مثلا ruby ،PHP و جاوا اسکریپت جاشون خالیه.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 24 امرداد 1393، 10:52 ق‌ظ »
- بهتر بود لیست کامل تری در اختیار میزاشتید تا دقیق تر باشه نتایج. مثلا ruby ،PHP و جاوا اسکریپت جاشون خالیه.
معذرت می خوام ، حق با شماست به خاطر محدود بودن  ، این نظرسنجی برای برنامه هایی است که همه منظوره و کاربردشون بیشتره ! مـثلا پی اچ پی رو نگذاشتم چون فقط مال برنامه نویسی سمت سرور است و فقط مال وبه! مثلا پایتون و جاوا زبان های همه منظوره اند!
نظر سنجی مون در مورد ببرنامه نوشتن واسه لینوکسه با پی اچ پی شما فقط برای سمت سرور برنامه می نویسین ممکنه سرور سیستم عاملشون لینوکس باشه ولی جزء این نظر سنجی محسوب نمیشه!
ضمن اینکه نمیشه  قدرت پی اچ پی رو نادیده گرفت!
روبی رو به خاطر زبان همه منظوره بودن تونستم اضافه کنم!
واقعا معذرت می خوام از کلیه دوستانی که زبان برنامه نویسی مورد انتخابشون تو این لیست نیست :oops:
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1393، 04:53 ب‌ظ توسط lindroid »
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #3 : 24 امرداد 1393، 12:38 ب‌ظ »
سلام
برنامه واسه لینوکس یعنی چی؟

و میتونید بیشتر از ۶ گزینه رو هم بذارید.;)

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
« پاسخ #4 : 24 امرداد 1393، 01:09 ب‌ظ »
من توی نظرسنجی Java رو انتخاب کردم ولی جای یه سری گزینه ها که من باشون کار میکنم خالیه! در ضمن به نظرم بد نبود اگه توی بخش برنامه سازی مطرح می شد.

گزینه های دیگه:
NodeJS (یا کلا فریموورک های مبتنی بر JavaScript)
PHP
زبان های فریموورک Mono
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 24 امرداد 1393، 04:36 ب‌ظ »
سلام
برنامه واسه لینوکس یعنی چی؟

و میتونید بیشتر از ۶ گزینه رو هم بذارید.;)
یعنی اینکه شما با چه برنامه ای واسه سیستم عامل لینوکس برنامه می نویسین! یا با چه زبانی واسه لینوکس کدهاتون رو کامپیلر می کنین؟/مهم نیست که از طریق محیط ویندوز یا محیط لینوکس واسه لینوکس برنامه می نویسین!
(سورن كيركه گارد)

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 24 امرداد 1393، 04:52 ب‌ظ »
بد نبود اگه توی بخش برنامه سازی مطرح می شد.
بله حق با شماست !، البته پیش بینی می کردم یک کاربری این رو بگه ولی خودم عمدا تو بخش برنامه سازی نگذاشتم علتش رو ذکر می کنم!
تو بخش برنامه سازی ذکر نکردم چون شما و من و برنامه نویس موقع ای به بخش برنامه نویسی میره که یا تو برنامه نویسی مورد نظرش ماهره و یا تو برنامه مشکلی داره! هیچ وقت کاربر معمولی به بخش برنامه سازی نمیره! بیش تر کربران به بخش عمومی (این بخش) میرن!
این نظر سنجی برای کاربران برنامه نویس نیست!
بلکه برای کاربران معمولی است! برنامه نویسان فقط رای می دن و کربران معمولی اون رو نگاه می کنن تا در آینده اگر تصمیم گرفت برنامه نویس واسه لینوکس باشه و اگر در انتخاب زبان برنامه نویسی برا گنو/لینوکس دچار مشکل و تردید باشه ،این نظر سنجی تو ذهنش بمونه که کدومش بیشترین رای رو اورده به اون رو یاد بگیره !
(سورن كيركه گارد)

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 24 امرداد 1393، 05:11 ب‌ظ »

گزینه های دیگه:
NodeJS (یا کلا فریموورک های مبتنی بر JavaScript)
PHP
زبان های فریموورک Mono
اینا  رو که گفتی زبان های همه منظوره که نیستن!اگه قرار باشه همه زبان های برنامه نویسی تو نظر سنجی باشه اون وقت یک ساعت طول میکشه که لیست ها رو بخونن تا نظر  بدن! در نتیجه برای رای دادن منصرف میشن ! PHP رو نذاشتم چون مال برنامه نویسی سمت سرور است و مال وبه من تو نظر سنجی نگفتم واسه سرورتون از کدوم برنامه استفاده می کنین!ممکنه برای لینوکس تو یه لپتاپتون از زبان برنامه نویسی سی ++ استفاده کنین خوب پس سی ++ زبان پیش فرض تون در این قسمته از اون طرف برای برنامه نویسی سمت سرور برنامه می نویسین از php استفاده کنین پس در این توع قسمت php برنامه نویسی مورد پیش فرض شماست ، خوب اگه قرار باشه php و سی ++ در لیست نظر سنجی باشن ، با توجه به اینکه تونظر سنجی فقط یک گزینه رومی تونین انتخاب کنین و سی ++ با php  در یک لیست نظر سنجی اند سردرگم میشین که سی ++ رو انتخاب کنین یا php رو!
بنا بر این سعی کدم زبان هایی که تو گروه سمت سرور اند تو نظر سنجی ننویسم مگر اینکه زبان همه منظوره باشه مثل جاوا یا پایتون باشه!
(سورن كيركه گارد)

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 24 امرداد 1393، 05:27 ب‌ظ »
دوستان عزیز دقت کنن که این نظر سنجی برای برنامه نویسی تحت وب مثل پی اچ پی نیست مگر اینکه زبان همه منظوره باشه !
پس موقع انتخاب گزینه ها به این نکته توجه کنین که از لحاظ برنامه نویسی تحت وب یا سمت سرور به این نظر سنجی نگاه نکین!
(سورن كيركه گارد)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 24 امرداد 1393، 07:09 ب‌ظ »
خب فکر کنم اصلی‌ترین زبانی که باهاش کار می‌کنم خود shell هست. چون نبود پایتون رو زدم که زبان دوممه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #10 : 24 امرداد 1393، 07:42 ب‌ظ »
به نظرتون بهتر نبود تو گزینه ها C و ++C جدا می شدن...؟ می دونم این دو زبان نسبت به هم چه وضعیتی دارن ولی فکر می کنم جدا کردنشون در آمارگیری جالب تر و قابل تامل تر باشه...
Void Linux + XFCE