انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبنتو در لپتاپ  (دفعات بازدید: 6732 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : نصب اوبنتو در لپتاپ
« پاسخ #15 : 28 شهریور 1393، 12:09 ق‌ظ »

درود

نقل‌قول
لپتاپ خوبیه و به خاطر سخت افزار خوبش (به غیر از مانیتورش )انصافا تو ویندوز حرفی واسه گفتن داره

اتفاقا با این یکیش خیلی راحتم چون صفحهٔ ماتی داره که غیر روال هست و برای نگاه طولانی‌ مدت خوبه و چشمهارو اذیت نمیکنه حتی من خیلی اسوده‌خاطر کتاب میخونم بدون اینکه خون جلوی چشامو بگیره ;D

نقل‌قول
متاسفانه بخاطر تحریم نتونستم اصلا باهاش کار کنم چون هم بحث آپدیتاش هست هم اضافه کردن مخازن و نرم افزار ها

در این زمینه من مشکلی نداشتم نمیدونم مورد خاص شما چی بوده !؟

نقل‌قول
قابل یادآوری هست که از وی پی ان هم استفاده کردم ولی متاسفانه نتیجه ای نداشت و همیشه پیغام عدم اتصال به سرور رو مشاهده کردم 

اون مباحث رو باید طی پیام خصوصی با بزرگترها در میان بگذارید و حلش کنید چون اونهم مشکلی نداره

نقل‌قول
من احساس میکنم درایو گرافیک خیلی سازگار نیست

بالاخره دیگه ... من پیشنهاد داده بودم که بیایید nvidia رو تحریم ;Dکنیم چون اذیتش زیاد شده ادا اطوار nvidia قراره کم‌وکمتر بشه

نقل‌قول
راستی یه مساله دیگه هم وجود داره اونم اینکه هنگام بالا اومدن سیستم صفحه مانیتور خاموشه و باید کلید افزایش نور صفحه رو بزنین تا تصویر قابل مشاهده بشه!

اینو اصلا متوجه نمیشم چون تاحالا برخوردی نداشتم

موفق باشی
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین zymo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
  • zymo@zymo-Lenovo-IdeaPad-Z510
« پاسخ #16 : 28 شهریور 1393، 04:11 ق‌ظ »

نقل‌قول
درود

درود بر شما "narayana" عزیز
مرسی از توجهت

نقل‌قول
لپتاپ خوبیه و به خاطر سخت افزار خوبش (به غیر از مانیتورش )انصافا تو ویندوز حرفی واسه گفتن داره

نقل‌قول
اتفاقا با این یکیش خیلی راحتم چون صفحهٔ ماتی داره که غیر روال هست و برای نگاه طولانی‌ مدت خوبه و چشمهارو اذیت نمیکنه حتی من خیلی اسوده‌خاطر کتاب میخونم بدون اینکه خون جلوی چشامو بگیره
نقل‌قول

شاید حق باشما باشه ولی من یکی که خیلی از این مساله راضی نیستم و یه جاهایی (تماشای فیلم یا انجام کار گرافیکی )واقعا حس میکنم کیفیت مطلوب رو نداره به هر حال خوشحالم که شما رضایت داری ;)

نقل‌قول
متاسفانه بخاطر تحریم نتونستم اصلا باهاش کار کنم چون هم بحث آپدیتاش هست هم اضافه کردن مخازن و نرم افزار ها

نقل‌قول
در این زمینه من مشکلی نداشتم نمیدونم مورد خاص شما چی بوده !؟
نقل‌قول

خب راستش من چون تازه به لینوکس اومدم خیلی آشنایی ندارم و طبق مطالبی که تو سایت ها و انجمن های لینوکسی مطالعه کردم فکر کردم که مشکل از تحریمه که نمیتونم به سرور ها متصل بشم برای دانلود و اپدیت
راستش حتی توی مرکز نرم افزاریش میتونم لیست نرم افزارارو ببینم ولی متاسفانه برای دانلود مشکل عدم اتصال به سرور رو میده که واقعا نمیدونم باید چیکار کنم  ](*,)

نقل‌قول
قابل یادآوری هست که از وی پی ان هم استفاده کردم ولی متاسفانه نتیجه ای نداشت و همیشه پیغام عدم اتصال به سرور رو مشاهده کردم 

نقل‌قول
اون مباحث رو باید طی پیام خصوصی با بزرگترها در میان بگذارید و حلش کنید چون اونهم مشکلی نداره
نقل‌قول
مرسی از راهنماییت عزیز امیدوارم در باره این مشکل کسی بتونه کمکی بکنه هم به من تازه کار هم به بقیه دوستانی که این مشکل رو دارن
ضمنا بد نیست اگه لینکی توی انجمن ها یا ازاد نویس های دیگه در این زمینه سراغ دارید مستفیضمون کنید  ;)

نقل‌قول
من احساس میکنم درایو گرافیک خیلی سازگار نیست

نقل‌قول
بالاخره دیگه ... من پیشنهاد داده بودم که بیایید nvidia رو تحریم ;Dکنیم چون اذیتش زیاد شده ادا اطوار nvidia قراره کم‌وکمتر بشه
نقل‌قول
راستش منظورتو نگرفتم  :oops: ولی این تحریمه رو خوب اومدی  ;D

نقل‌قول
راستی یه مساله دیگه هم وجود داره اونم اینکه هنگام بالا اومدن سیستم صفحه مانیتور خاموشه و باید کلید افزایش نور صفحه رو بزنین تا تصویر قابل مشاهده بشه!

نقل‌قول
اینو اصلا متوجه نمیشم چون تاحالا برخوردی نداشتم
نقل‌قول

والا متاسفانه این مساله از بدو مراحل نصب و حتی موقع اجرای اوبونتو از روی دیسک زنده هم این بوده البته فکر کنم لازم به ذکر باشه که نسخه اوبونتوی من 13.07 هست که احتمالا مربوط به این نسخه میشه !

نقل‌قول
نقل‌قول
موفق باشی
سلامت باشی دوست عزیزم
همه برای جامعه آزاد ، جامعه آزاد برای همه

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
« پاسخ #17 : 28 شهریور 1393، 12:53 ب‌ظ »

سلام دوستان
منم مدل لب تاب لنوو زد 510 دارم
با گرافیک انویدیا 2 گیگ و رم 6 گیگ
قبلا رو لب تاب فوجیتسوم برا گرافیک از بامبلی استفاده میکردم.حال شما که این لب تاب رو دارین بدون نصب بامبلی داغ کردن خاصی مشاهده میکنین یا نه؟
منم می خوام نصب کنم اما شک دارم
ممنون
سلام دوست عزیز والا درگیر دانشگاه بودم . اینقد توزیع های متفاوت از لینوکس نصب کردم ک خسته شده بودم حتی باعث شد هاردم بدسکتور بشه. بعد یکم در گیر برنامه سالید ورک و انسیس شدم ک رو ویندوز 8.1 کار میکردم.کلا چند وقتی بود اینجاها پیدام نبود.
شرمنده بهرحال اما واقعا بکم انجمن اینجا دوستان واقعا دوست هستن بی رو در واستی
سلام به عزیز دل برادر

کجایی نیستی خیری ازت نیست افتخار نمیدی

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,99867.msg818552.html#msg818552

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #18 : 28 شهریور 1393، 09:49 ب‌ظ »

درودی دوباره

نقل‌قول
خب راستش من چون تازه به لینوکس اومدم خیلی آشنایی ندارم و طبق مطالبی که تو سایت ها و انجمن های لینوکسی مطالعه کردم فکر کردم که مشکل از تحریمه که نمیتونم به سرور ها متصل بشم برای دانلود و اپدیت راستش حتی توی مرکز نرم افزاریش میتونم لیست نرم افزارارو ببینم ولی متاسفانه برای دانلود مشکل عدم اتصال به سرور رو میده که واقعا نمیدونم باید چیکار کنم  ](*,)

مورد عجیبیه ???در انجمن بگرد اگه چیز مشابهی ندیدی یه تاپیک جدید کن با عنوان مناسب و تشریح مساله و اگه لازم میبینی عکس یا متن ارور رو ضمیمه کن که اساتید ببینن چی‌به‌چی شده !؟ شاید چیز دیگه‌ای مشغول استفاده از اینترنت باشه که به apt اجازهٔ کار نمیده

نقل‌قول
امیدوارم در باره این مشکل کسی بتونه کمکی بکنه هم به من تازه کار هم به بقیه دوستانی که این مشکل رو دارن ضمنا بد نیست اگه لینکی توی انجمن ها یا ازاد نویس های دیگه در این زمینه سراغ دارید مستفیضمون کنید

سعی میکنم برات پ.خ کنم هرچند که فوضولی در کار بزرگترهاس :oops:

نقل‌قول
راستش منظورتو نگرفتم ولی این تحریمه رو خوب اومدی 

گرافیک اینتل بهترین درایورهای لینوکسی رو داره و بقیه بالاخره یه ایرادی یه دردسری ایجاد میکنن یه جایی آدمو لنگ میذارن حالا ati و nvidia و amd نداره و همشون اذیت میکنن

نقل‌قول
والا متاسفانه این مساله از بدو مراحل نصب و حتی موقع اجرای اوبونتو از روی دیسک زنده هم این بوده البته فکر کنم لازم به ذکر باشه که نسخه اوبونتوی من 13.07 هست که احتمالا مربوط به این نسخه میشه !

والا ۱۳.۰۷ ???رو ندیدم احتمالا منظورت ۱۳.۰۴ باشه ببین پشتیبانیش چطوریه ؟ اگه تموم شده باشه کار باهاش بی فایده است اصلا بیخیالــــــــــش الان ۱۴.۰۴.۱ در دسترسه که هم بروزتر هست و هم پشتیبانی طولانی داره یادت باشه در لینوکس همیشه باید بروز بود وگرنه صرف بودونبود فرقی نداره
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #19 : 28 شهریور 1393، 10:10 ب‌ظ »
13.04 که هیچی. 13.10 هم پشتیبانیش تموم شده ;)

آفلاین zymo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
  • zymo@zymo-Lenovo-IdeaPad-Z510
« پاسخ #20 : 29 شهریور 1393، 04:49 ق‌ظ »
یه عذر خواهی میکنم بابت اینکه این تاپیک رو یه جورایی از موضوع اصلی منصرف کردم و یه تشکر هم از همه دوستان ک توجه داشتن و یه تشکر ویژه تر میکنم از "narayana" عزیز بخاطر توجهی که به بنده داشتن
در باره ی مشکل عدم اتصال به سرور که بنده فکر میکردم مشکل از تحریم باشه ، چند روزی بود که توی انجمن های فارسی لینوکس و اوبونتو میگشتم ولی چیزی پیدا نکردم تا اینکه امروز به همین نکته که دوستان اشاره کردن درباره ی پشتیبانی نسخه های قدیمی داخل این صفحه برخورد کردم https://wiki.ubuntu.com/Releases و به همین نتیجه رسیدم که در اسرع وقت این اپگرید ضروری رو انجامش بدم و به امید خدا اگر به نتیجه ی مثبت برسم و مشکل حل بشه باز یه تاپیک جدید توی انجمن قرار خواهم داد که دوستانی که تازه با اوبونتو آشنا شدن و احتمالا مشکل من رو داشتن هم در جریان قرار بگیرن

به امید موفقیت روز افزون برای جامعه ی آزاد
همه برای جامعه آزاد ، جامعه آزاد برای همه