درودی دوباره
خب راستش من چون تازه به لینوکس اومدم خیلی آشنایی ندارم و طبق مطالبی که تو سایت ها و انجمن های لینوکسی مطالعه کردم فکر کردم که مشکل از تحریمه که نمیتونم به سرور ها متصل بشم برای دانلود و اپدیت راستش حتی توی مرکز نرم افزاریش میتونم لیست نرم افزارارو ببینم ولی متاسفانه برای دانلود مشکل عدم اتصال به سرور رو میده که واقعا نمیدونم باید چیکار کنم
مورد عجیبیه ???در انجمن بگرد اگه چیز مشابهی ندیدی یه تاپیک جدید کن با عنوان مناسب و تشریح مساله و اگه لازم میبینی عکس یا متن ارور رو ضمیمه کن که اساتید ببینن چیبهچی شده !؟ شاید چیز دیگهای مشغول استفاده از اینترنت باشه که به apt اجازهٔ کار نمیده
امیدوارم در باره این مشکل کسی بتونه کمکی بکنه هم به من تازه کار هم به بقیه دوستانی که این مشکل رو دارن ضمنا بد نیست اگه لینکی توی انجمن ها یا ازاد نویس های دیگه در این زمینه سراغ دارید مستفیضمون کنید
سعی میکنم برات پ.خ کنم هرچند که فوضولی در کار بزرگترهاس
راستش منظورتو نگرفتم ولی این تحریمه رو خوب اومدی
گرافیک اینتل بهترین درایورهای لینوکسی رو داره و بقیه بالاخره یه ایرادی یه دردسری ایجاد میکنن یه جایی آدمو لنگ میذارن حالا ati و nvidia و amd نداره و همشون اذیت میکنن
والا متاسفانه این مساله از بدو مراحل نصب و حتی موقع اجرای اوبونتو از روی دیسک زنده هم این بوده البته فکر کنم لازم به ذکر باشه که نسخه اوبونتوی من 13.07 هست که احتمالا مربوط به این نسخه میشه !
والا ۱۳.۰۷ ???رو ندیدم احتمالا منظورت ۱۳.۰۴ باشه ببین پشتیبانیش چطوریه ؟ اگه تموم شده باشه کار باهاش بی فایده است اصلا بیخیالــــــــــش الان ۱۴.۰۴.۱ در دسترسه که هم بروزتر هست و هم پشتیبانی طولانی داره یادت باشه در لینوکس همیشه باید بروز بود وگرنه صرف
بودونبود فرقی نداره