انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: گم شدن فایل libre office پس از ذخیره و ری استارت کردن.  (دفعات بازدید: 749 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین morshedinm

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
با سلام.
من یه فایل ورد از یکی از دوستام گرفتم و میخواستم ترجمه ش کنم. با اوبونتو اونو توی یکی از پارتیشنای ویندوز ذخیره کردم که با ویندوز هم بهش دسترسی داشته باشم. یه فایلی هم کنارش ایجاد کردم و ترجمه متنو توش نوشتم. بعد از کلی وقت گذاشتن و ترجمه کردن. و ذخیره کردن وارد ویندوز شدم که فایلو از اونجا باز کنم دیدم نیست. هیچ کدومشون نبودن.
بعد برگشتم به اوبونتو و دیدم اونجا هم نیستن. باید چکار کنم؟ هر چی زودتر جواب بدید.  [-o<

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
کمک های اولیه: هیچ مطلب جدید روی هارد ننویسید تا بقیه راهنمایی کنند

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
احیانا وقتی وارد ویندوز میشدید ، یکمی طول نکشید ؟؟ شاید هم یکسری متن ؟
قبلا برای من هم اینطور شد و ویندوز زد یکسری از فایل های متنیم (txt) رو پاک کرد .
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین morshedinm

• Newbie
  • *
نه چنین اتفاقی نیفتاد

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
با لیبره آفیس نوشتید؟ بازش کنید شاید پیغام ریکاوری بده.
اگر فایلتون واقعا پاک شده باید دنبال راه های بازیابی باشید. نرم افزارهای قوی ریکاوری در ویندوز وجود دارد.

آفلاین morshedinm

• Newbie
  • *
ممنون. ولی چکار کنم که دیگه چنین اتفاقی نیفته؟ آخه تو انجمنای خارجی هم دیدم درباره همچین اتفاقی پرسیده بودن.
آخه یه بارم یه چند خط یه متنو تو لیبره آفیس ویرایش کرده بودم. سیو کرده بودم. بعدا دیدم نیست.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
قبلا که ویندوز داشتم هیچ وقت این مشکل رو نداشتم!
شما در لینوکس فایلهاتون رو روی پارتیشنهای لینوکسی (home) ذخیره کنید و از ویندوز با نرم افزار Linux Reader می تونید پارتیشن لینوکسی رو ببینید و یک کپی از فایل رو بیارید روی ویندوز.