انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فراخوان عضویت در انجمن صنفی کاربران نرم افزارهای آزاد/متن باز  (دفعات بازدید: 3465 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ebadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
انجمن صنفي کاربران نرم افزارهاي آزاد/متن باز همانند تشکلات مردمي  ساير کشورها جهت جلوگيري انحصار و سلطه شرکت هاي خصوصي خارجي  به صنعت نرم افزار، جهت بهبود بخشيدن به امور آموزشي، پژوهشي و بکارگيري اينگونه نرم افزارها در ايران تشکيل  شده است .
اطلاعات کامل انجمن و نیز نحوه ثبت نام و عضویت در وب سایت انجمن قرار گرفته است. از این به بعد اطلاعات اعضا، اخبار اعضا و نیز آخرین اخبار حوزه نرم افزارهای متن باز به صورت روزانه در وب سایت انجمن قرار می گیرد. علاقمندان با عضویت در این انجمن می توانند به پیشبرد اهداف انجمن کمک نمایند. انجمن صنفی کاربران نرم افزارهای آزاد/متن باز از کلیه علاقمندان نرم افزارهای آزاد/متن باز برای عضویت دعوت به عمل می آورد. برای مشاهده وب سایت انجمن به آدرس www.iranfoss.ir مراجعه نمایید.
در صورت تمایل به همکاری در انجمن نیز علاقمندان می توانند به آدرس info@iranfoss.ir تمایل خود را ارسال دارند.
این انجمن از کلیه علاقمندان نرم افزارهای متن باز برای همکاری دعوت به عمل می آورد.

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
امکان ثبت نام متولدین دیرتر از سال 70 وجود نداره؟

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
سلام من ثبت نام كردم
من كه تو سايت هيچ محدوديتي نديدم.!!؟!؟
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.