انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نیازمند یک نفر لینوکس کار برای نصب rTorrent روی سرور لینوکس  (دفعات بازدید: 2902 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حاجاقا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام
اول از همه بگم که خیلی گشتم ببینم کجا بهتر است که این مطلبم را بیان کنم، ولی چیزی دستگیرم نشد. اگر در تالاری اشتباه آمده‌ام، اولاً ببخشید، ثانیاً بهم بگویید بلکه برای دفعات بعد، درس عبرتی باشد!

اما بعد،

فرزندی هستم سی و چند ساله(!).
یک نفر به ما گفت که روی سرورش، برنامه rtorrent نصب کنم. من هم گفتم که البته که من بلد نیستم، ولی خب، میگردم و بالاخره یک کاریش میکنم. ولی نشان به آن نشانی که الان بیش از یک هفته است که نتوانستم.
مشخصات سرور تا آنجایی که دستگیرم شده است:
CentOS 5 x86_64 bit
cpu 2.66
Ram 2048 MB

ممنون میشم اگر فردی از احالی لینوکس کار، کاربلد، بیاید و ریش و پشم و قیچی را دستش بگیرد.

البته اگر حوصله داشته باشید، میتوانم بروم بالامنبر و بگویم که تا به حال چه ها کرده‌ام. ولی ترجیح میدهم که بسپرم دست یکی. مثل انجمن برنامه نویس نشود که چند تا پست زدیم و هیچ کس تحویلم نگرفت. آدمی باید درس بگیرد و از تجاربش استفاده نماید.

مرسی
آنکس که بداند و نداند که بداند   //   آگاه کنیدش که بس خفته نماند
آنکس که نداند و بداند که نداند   //   لنگان خرک خویش به منزل برساند

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: نیازمند یک نفر لینوکس کار برای نصب rTorre
« پاسخ #1 : 11 خرداد 1388، 04:59 ب‌ظ »
rtorrent یه کلاینت BitTorrent نوشته شده به زبان ++C بر پایه‌ی کتابخانه‌های libTorrent و خط فرمانی است که رابط گرافیکی ندارد و طبق ادعای توسعه دهندگان اون ۳ برابر سریع‌تر از کلاینت‌های مشابه است. و از آنجا که براحتی از راه دور از طریق SSH قابل کنترل است، برای سرور‌ها مناسب است.
برای نصب آن، در بعضی از توزیع‌های زیر، براحتی و از طریق مخازن نصب میشود و در بقیه از طریق کامپایل سورس:

در CentOSباید از طریق کامپایل سورس اقدام به نصب کنید. اما قبل از اون وابستگی‌ها باید نصب شوند. من به زبان اوبونتویی مینویسم. اما شما باید تک‌تک بسته‌ها را با از اینترنت یا منابع دیگر پیدا کنید و با توجه‌به نحوه‌ی بسته‌ها در توزیع مورد نظر، اونا رُ نصب کنید:

اول اگر قبلا از طریق مخازن یا روش‌های دیگه برنامه رُ بصورت کامل یا ناقص نصب کرده‌اید، بسته‌های rtorrentو libtorrent7 رُ باید پاک کنید:
sudo apt-get remove rtorrent libtorrent7
توضیح اینکه در ابونتو، sudo برای انجام دستورات با سطح دسترسی root و apt-get برای مدیریت بسته‌ها و remove  برای پاک کردن آنها بکار میرود.

سپس باید بسته‌های build-essential libsigc++-2.0-dev pkg-config comerr-dev libcurl3-openssl-dev libidn11-dev libkadm55 libkrb5-dev libssl-dev zlib1g-dev libncurses5 libncurses5-dev رُ نصب کنید:
sudo apt-get install build-essential libsigc++-2.0-dev pkg-config comerr-dev libcurl3-openssl-dev libidn11-dev libkadm55 libkrb5-dev libssl-dev zlib1g-dev libncurses5 libncurses5-dev

حالا rtorrentو libtorrent7 را طبق دستور زیر به ترتیب اول دانلود بعد extract بعد نصب نمایید:

cd /tmp
wget http://libtorrent.rakshasa.no/downloads/libtorrent-0.11.1.tar.gz
wget http://libtorrent.rakshasa.no/downloads/rtorrent-0.7.1.tar.gz

tar xfz libtorrent-0.11.1.tar.gz
cd libtorrent-0.11.1
./configure
make
sudo make install

tar xfz rtorrent-0.7.1.tar.gz
cd rtorrent-0.7.1
./configure
make
sudo make install

البته نیازی به sudo ندارید. فقط کافیه root باشید.

برای جلوگیری از ممانعت فایروال از دستور زیر استفاده کنید:
sudo iptables -A INPUT -p tcp --dports 6890:6999 -j ACCEPT

حالا با دستور زیر برنامه را اجرا کنید:
rtorrent

اگر در اجرای اون دچار سردرگمی شدید، باید بدونید که این برنامه منو یا تولبار نداره و از طریق خط فرمان با میانبر‌های زیر کار میکنه:

Increase the upload speed limit by 1/5/50 KB - a/s/d
Decrease the upload speed limit by 1/5/50 KB - z/x/c
Increase the download speed limit by 1/5/50 KB - A/S/D (shift + a)
Decrease the download speed limit by 1/5/50 KB - Z/X/C

Load a torrent - backspace (use TAB to auto-complete torrent name)
Select items - up/down arrow
Switch to torrent/download view - left/right arrow
Quit - Ctrl + q

In download view:
Adjust uploads no - 1/2
Adjust min peers no - 3/4
Adjust max peers no - 5/6
Adjust file priority (in File list) - spacebar for single file / * (shift+8) for all files

موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1388، 06:45 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
نقل‌قول
طبق ادعای توسعه دهندگان اون ۳ برابر سریع‌تر از کلاینت‌های مشابه است
البته فقط ادعا میکنن!

آفلاین حاجاقا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام جناب فاراب
اول از همه اینکه خیلی خیلی ممنون.
راستش بنده الان تمام نرم افزار ها (یا بسته‌ها؟)ی پیش نیاز را نصب کرده ام، خود rtorrent و libtoornet نیز هکذا.
منتها وقتی که فایل تورنتی را به برنامه اضافه میکنم، نمیتوانم دانلود کند. و با پیغام زیر مواجه میشوم:
Tracker: Timed out
اینجا که به مشکل خوردم. یک هفته تمام و بلکه بیشتر! مشغول گشتن در اینترنت هستم بلکه بفهمم.
تمام راههایی که به ذهن ناقصم، و البته سواد کمم قد میداد امتحان کردم. بیش از 250 سایت مختلف را در این یک هفته و برخی از مقالات و سایتها و انجمنها را بیش از یک بار، مطالعه کردم.
و حتی در 3-2 انجمن انگلیسی زبان هم تاپیک زدم، ولی خب، من لینوکس بلد نیستم!

این شد که اومدم در یک انجمن فارسی زبان که بگم آقا کسی لینوکس بلد است؟ میتواند به کمک کند؟

باز هم راستش توقع کمک از این انجمن ندارم، این انجمن مال اوبونوتوست. توزیع سرور من، سنت او اس است. ولی گفتم شاید یا کسی اینجا لینوکس کار سنت او اس بلد، وجود داشته باشد، یا اینکه کسی بتواند نشانی انجمنی را به من بدهد که در آن من رومئوی معهودم را پیدا کنم!

زیاده جسارت است
آنکس که بداند و نداند که بداند   //   آگاه کنیدش که بس خفته نماند
آنکس که نداند و بداند که نداند   //   لنگان خرک خویش به منزل برساند

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
دوست من فکر میکنم سوال شما در مورد نصب rTorrent بود و طبق فرمایش خودتان این برنامه بر روی سیستم شما الان نصب هست و کار هم میکنه. و از این بابت خوشحالم.
منتها در موردمشکلتان فکر میکنم باید کمی بیشتر در مورد تورنت و قابلیت‌ها و محدودیت‌های اون مطالعه کنید. هر تورنت برای دانلود شدن، باید با تعدادی کامپیوتر متصل به شبکه که تمام یا بخشی از فایل مورد نظر شما بر روی اونها وجود داشته باشه، نیاز داره. و من فکر میکنم فایل شما به قول معروف این source ها رُ در اختیار نداره که Time out میده. هر چند من با rTorrent کار نمیکنم و از سازوکار اون مطلع نیستم. با فایل‌های دیگه و مطالب معروف( بجای مطالب ناشناخته‌ی کم source) شروع کنید تا برنامه تست خودش رُ پس بده.
 تا اونجا که بنده سوادم میرسید، سعی کردم در نصب کمک کنم، اما مشکلات نرم‌افزار از تجربه و دانش بنده خارجه. شاید بهتر باشه کمی با دستورات لینوکس آشنا بشید، این میتونه کمکتون کنه. در این راه و همچنین حل مشکل اخیر، من و دوستان تا حد توان در خدمت هستیم.
Godisnowhere