انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب bricscad روی دبیان 7.6  (دفعات بازدید: 3530 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
  • Knowing is not enough; we must apply.
نصب bricscad روی دبیان 7.6
« : 05 شهریور 1393، 06:08 ب‌ظ »
سلام میخام bricscad روی دبیان 7.6 نصب کنم ولی توی سایت اصلیش فایل نصبی برای دبیان و جود نداره
https://www.bricsys.com/en_INTL/bricscad/
ایا میشه فایل نصبی ابونتو را دانلود و نصب کنم؟؟
در ضمن سیستمم 64 بیت است ایا میشه 32 بیت را نصب کنم؟؟؟
در نامه ای به فرزند آینده ام خواهم نوشت در طول زندگی ات
اگر لااقل ده کتاب که بر خلاف عقیده ی توست نخواندی،
هرگز بر درستی عقایدِخودت پافشاری نکن...

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : نصب bricscad روی دبیان 7.6
« پاسخ #1 : 05 شهریور 1393، 08:24 ب‌ظ »
ورژن اوبونتو رو دانلود و نصب کن. تو انجمش گفتند مشکلی نداره.

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 05 شهریور 1393، 08:26 ب‌ظ »
ورژن اوبونتو رو دانلود و نصب کن. تو انجمش گفتند مشکلی نداره.
به چه زبونی تشکر کنم؟
ساق اول سن :)

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 07 شهریور 1393، 09:24 ق‌ظ »
سلام نصب کردم بدون هیچ مشکلی نصب شد ولی اجرا نمیشه جریان چیه؟؟ :'(
درایو nvidia راهم نصب کردم

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 07 شهریور 1393، 09:38 ق‌ظ »
خطااینه  :'(
./bricscad.sh
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libcommands.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libwxgui.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libcmdapi.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libcadapp.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libodapp.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libutils.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libTD_Db.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libTD_Root.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libxerces-c-3.0.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.15' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libwx_baseu-2.9.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libwx_baseu-2.9.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libwx_gtk2u_core-2.9.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libwx_gtk2u_xrc-2.9.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libflyoversnap.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libbcadtest.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libBrxGeo.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libTD_DbRoot.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libTD_Ge.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libTD_Gi.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libTD_Gs.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libDbConstraints.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.15' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libwx_gtk2u_adv-2.9.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libwx_gtk2u_adv-2.9.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.15' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libwx_baseu_net-2.9.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libwx_baseu_net-2.9.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libwx_gtk2u_html-2.9.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libImagine.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/TD_Sm.tx)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libTD_SpatialIndex.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/TD_DynBlocks.tx)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/AcModelDocObj.tx)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libz.so.1)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libfreetype.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libfreeimage.so)
/opt/bricsys/bricscad/v14/bricscad: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by /opt/bricsys/bricscad/v14/libjpeg.so.8)

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #5 : 07 شهریور 1393، 09:53 ق‌ظ »
سلام به نظرم کاربر دسکتاپی، اگر هستی دبیان گزینه ی خوبی نیست. حالا کلا سه راه برای اجرای این برنامه داری.
۱- فقط بخشی که لازمه از توزیعت رو بروز کنی(این کار ممکنه باعث خراب شدن سیستم عاملت بشه و انجامش اصلا توصیه نمیشه، بهتره یکی از دو روش پایین رو بری) :
sudo nano /etc/apt/sources.listداخلش تمام wheezy ها رو به sid تغییر بده. ذخیره کن و بنویس:
sudo apt-get update
 sudo apt-get -t sid install libc6 libc6-dev libc6-dbg
حالا دوباره فایل زیر رو ویرایش کن و هر چیزی رو که به sid تغییر دادی به wheezy تغییر بده.
ری استارت کن و دوباره برنامه رو اجرا کن.
۲- کل توزیعت رو به سید بروز کن:
sudo nano /etc/apt/sources.listداخلش تمام wheezy ها رو به sid تغییر بده. ذخیره کن و بنویس:
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
ری استارت کن و تمام.
۳- توزیعت رو به توزیع بروز تر عوض کن چون این مشکلات برای کاربر دسکتاپ ادامه خواد داشت.

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 07 شهریور 1393، 09:57 ق‌ظ »
فقط اگه این کارا بکنم دسکتاپم همون گنوم باقی میمونه یا تغییر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-X

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #7 : 07 شهریور 1393، 10:40 ق‌ظ »
تغییر نمی کنه.

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 07 شهریور 1393، 02:59 ب‌ظ »
سلام مشکلم تقریبا حل شده فقط اگه میشه بگید تفاوت این مخازن در چیه و ایا پایداری مخازن قبلیا دارن یا ن

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #9 : 07 شهریور 1393، 09:31 ب‌ظ »
سلام مشکلم تقریبا حل شده فقط اگه میشه بگید تفاوت این مخازن در چیه و ایا پایداری مخازن قبلیا دارن یا ن
آخه پایداری برای کسی که دسکتاپ کار می کنه با کسی که سرور داره خیلی فرق داره! اگر این سوال رو میپرسید یعنی تفاوتی ندیدید، چون کاربر دسکتاپ هستید. این پیوند توضیحات لازم رو داده.
دقت کنید، برای استفاده از بسته های مورد نیاز اون نرم افزار مجبور به بروزرسانی به unstable شدید، پس من همچنان توصیه می کنم از توزیع هایی مثل اوبونتو که برای دسکتاپ طراحی شدند استفاده کنید.

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 07 شهریور 1393، 10:25 ب‌ظ »
موضوع تنها پایداری نیست موضوع اینه که من زیاد دنبال کنجکاوی و یادگیری توی لینوکس نیستم یک کاربر سادم که احتمال داره هفته ای یک بار به اینترنت هم وصل بشم و نمیخوام همه ترافیک اینترنتم را خرج آپدیت لینوکس یا نرم افزار های اون بکنم..یه نسخه پایدار میخام که باهاش زندگی کنم نه این که دوروز یک بار 400 مگ دانلود بخاد ..قبلا فدورا کار کردم ابونتو هم کار کردم از یونیتی بدم میاد فقط گنوم دوست دارم.حالا کدوم توزیع برای من مناسبه؟؟؟ دبیان هم ظاهرا خوب بود ولی متاسفانه توزرد از اب دراومد :'(

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #11 : 07 شهریور 1393، 11:08 ب‌ظ »
موضوع تنها پایداری نیست موضوع اینه که من زیاد دنبال کنجکاوی و یادگیری توی لینوکس نیستم یک کاربر سادم که احتمال داره هفته ای یک بار به اینترنت هم وصل بشم و نمیخوام همه ترافیک اینترنتم را خرج آپدیت لینوکس یا نرم افزار های اون بکنم..یه نسخه پایدار میخام که باهاش زندگی کنم نه این که دوروز یک بار 400 مگ دانلود بخاد ..قبلا فدورا کار کردم ابونتو هم کار کردم از یونیتی بدم میاد فقط گنوم دوست دارم.حالا کدوم توزیع برای من مناسبه؟؟؟ دبیان هم ظاهرا خوب بود ولی متاسفانه توزرد از اب دراومد :'(
شما که فعلا مشکلی ندارید، کار کنید به مشکل خوردید یه فکری به حالش می کنیم :)