انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین bootloader برای کار با ISO های بیش از 4GB ؟؟؟  (دفعات بازدید: 1324 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
سلام دوستان

یک Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB دارم که می خوام به 3 قسمت تقسیمش کنم.

1- bootloader
2- محل ذخیره سازی اطلاعات خودم
3- محل ذخیره سازی اطلاعات توزیع یا casper-rw

با مورد 2 و 3 هیچ مشکلی ندارم.

فقط مشکلم با مورد 1 هست:

می خوام یک فضای شاید بیشتر از 32GB را برای bootloader اختصاص بدهم و انواع ISO ها را در آن قرار دهم. ( انواع سیستم عامل های BSD, Linux, Windows )

من در حال حاضر با GRUB 2 کار می کنم. که طبقه آموزش های موجود در اینترنت فقط برای نصب در FAT32 هست و نتونستم در NTFS و غیره چیزی پیدا کنم.

در تاپیک تغییر root در grub 2 با استفاده از label دنبال یک راه حل بودم که کسی جوابی نداده.

اصل مشکل من با فایل های ISO با حجم بیشتر از 4GB هست. که مطمئنا نمی توان از FAT32 استفاده کرد.

که فکر کنم 2 تا حالت داره:
1- استفاده از bootloader که بتوان در NTFS, EXT2, EXT3, EXT4 نصب کرد. ( لطفا یک bootloader ساده و قدرتمند مثل GRUB 2 معرفی نمایید. )
2- دسترسی به فایل های ISO در Partition های دیگر. ( تاپیک تغییر root در grub 2 با استفاده از label )

باتشکر

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
سلام مجدد

دوستان من یک partition برای bootloader درست کردم که NTFS هست و برای نصب Grub 2 مراحل زیر را طی کردم:
ubuntu@ubuntu:~$ sudo su
root@ubuntu:/home/ubuntu# mkdir /mnt/USB && mount /dev/sdb1 /mnt/USB
root@ubuntu:/home/ubuntu# grub-install --force --no-floppy --boot-directory=/mnt/USB /dev/sdb
Installing for i386-pc platform.
grub-install: warning: this GPT partition label contains no BIOS Boot Partition; embedding won't be possible.
grub-install: warning: Embedding is not possible.  GRUB can only be installed in this setup by using blocklists.  However, blocklists are UNRELIABLE and their use is discouraged..
Installation finished. No error reported.

من فقط به Installation finished. No error reported. توجه نکرده بودم.  :oops:

مشکل حل شد.

اما آیا خطایی که نمایش داده شده است می تواند مشکل ساز شود؟ اصلا این خطا برای چی هست؟

grub-install: warning: this GPT partition label contains no BIOS Boot Partition; embedding won't be possible.
grub-install: warning: Embedding is not possible.  GRUB can only be installed in this setup by using blocklists.  However, blocklists are UNRELIABLE and their use is discouraged..

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
سلام دست عزیز
منم یه هارد مثله شما البته 1ترابایتش رو دارم
میخام بدونم با چ برنامه ای پارتیشن بندی رو انجام دادین ؟(آخه تو بعضی از تاپیک ها تو استفاده از برنامه ها برای پارتیشن بندی اخطارهایی رو کاربران محترم داده بودند)

می خوام یک فضای شاید بیشتر از 32GB را برای bootloader اختصاص بدهم و انواع ISO ها را در آن قرار دهم. ( انواع سیستم عامل های BSD, Linux, Windows )

الان این فایل های ایزو رو برای لایو بالا اوردن سیستم میخاید استفاده کنین؟؟
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
سلام دست عزیز
منم یه هارد مثله شما البته 1ترابایتش رو دارم
میخام بدونم با چ برنامه ای پارتیشن بندی رو انجام دادین ؟(آخه تو بعضی از تاپیک ها تو استفاده از برنامه ها برای پارتیشن بندی اخطارهایی رو کاربران محترم داده بودند)

الان این فایل های ایزو رو برای لایو بالا اوردن سیستم میخاید استفاده کنین؟؟

سلام دوست عزیز

از برنامه GParted استفاده کردم.

فایل های ISO همه سیستم عامل ها را می خوام قرار بدهم و البته به عنوان Live هم میشه ازشون استفاده کرد.