انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا نمیتوان برنامه های ویندوز را در لینوکس اجرا کرد؟  (دفعات بازدید: 1748 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
با عرض سلام
همون طور که میدونید ویندوز به شدت به پسوند فایل ها حساس است و فقط فایل های exe رو به عنوان فایل اجرایی میشناسه
اما لینوکس چرا؟چرا نمیتوان برنامه های ویندوز رو تو لینوکس اجرا کرد؟مگر این ها به زبان ماشین نیستند؟

یا اگه ما تمامی dll های مورد نیاز فایلو بیاریم کنارش تا library های مهم مثل win32 رو بهش اضافه کنیم چرا نباید بشه تو لینوکس اجراش کرد؟

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
آخرش می‌شه یه چیزی مثل wine

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
آخرش می‌شه یه چیزی مثل wine
پس ما بیاییم تمام dll های مورد نیاز یک برنامه ویندوزو کنارش قرار بدیم میشه wine؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا نمیتوان برنامه های ویندوز رو تو لینوکس اجرا کرد؟مگر این ها به زبان ماشین نیستند؟

برنامه‌ها به زبان ماشین هستن، ولی تعریفت از ماشین درست نیست! در رایانش امروز، ماشین (با تقریب نسبتاً کاملی) همون پلتفرم یا سکّوی اجراست که شامل پردازنده، لوازم جانبی(شامل حافظه، PCIها و…) و هم‌چنین سیستم‌عامل (شامل کرنل، کتاب‌خونه‌ها و…) می‌شه. برای همین کدهای ماشین سیستم‌عامل ویندوز، سیستم‌عامل گنو/لینوکس، سیستم‌عامل اندروید و… با هم متفاوت هستن و روی هم‌دیگه اجرا نمی‌شن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Lizard.tiny

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
مخالف واین هم وجود داره یعنی برعکس برنامه های لینوکس رو روی ویندوز اجرا کرد .

ایا میشه واین رو برای مک کامپایل کرد

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
خوب ببینید برنامه ی شما به تنهایی سیستم رو کنترل نمی کنه که، بلکه به طور مستقیم و غیر مستقیم از توابع و امکاناتی که سیستم عامل در اختیارش قرار می ده هم استفاده می کنه... این توابع و امکانات در سیستم عامل های مختلف متفاوت هستن و به شکل های متفاوتی پیاده سازی شدن... Wine هم سعی می کنه توابع مورد نیاز یه برنامه ی Windows رو در اختیارش قرار بده به علاوه ی یه سری جزئیات دیگه که من ازش خبر ندارم، یعنی Wine واقعا مثل VirtualBox شبیه سازی نمی کنه... Wine is not an emulator...
Void Linux + XFCE

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
تا جایی که من دیدم، اون‌ها نسخه‌های کامپایل‌شده‌ی برنامه‌های گنو/لینوکسی رو برای ویندوز نصب و اجرا می‌کنن فقط.

من مک ندارم، ولی از دوستان مک‌کار شنیدم که واین برای مک هم هست. حالا نمی‌دونم نسخه‌ی رسمیه یا کسی خودش کامپایل کرده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Lizard.tiny

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
تا جایی که من دیدم، اون‌ها نسخه‌های کامپایل‌شده‌ی برنامه‌های گنو/لینوکسی رو برای ویندوز نصب و اجرا می‌کنن فقط.

من مک ندارم، ولی از دوستان مک‌کار شنیدم که واین برای مک هم هست. حالا نمی‌دونم نسخه‌ی رسمیه یا کسی خودش کامپایل کرده

مثلا یک نرم افزار غیر اپن سورس لینوکس رو میشه روی ویندوز اجرا کرد ؟ یا مک ؟ نرم افزاری داره ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مثلا یک نرم افزار غیر اپن سورس لینوکس رو میشه روی ویندوز اجرا کرد ؟ یا مک ؟ نرم افزاری داره ؟
بستگی داره نیازمندی‌هاش چی باشه. اگه نرم‌افزار ساده‌ای باشه و نیازمندی‌هاش بسته‌های استاندارد گنو باشن، احتمالاً بشه با Cygwin اجراش کرد

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
واین برای سیستم های یونیکسی و لینوکسیه و مک هم که یه جور bsd ایه و bsd هم از نظر ساختار شبیه unix هست
یه جا شنیده بودم واین رو میخوان ببرن به اندروید(فکر کنم تا سال ۲۰۱۵یا ۱۶)!!
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1393، 11:33 ق‌ظ توسط alireza.crs »