سلام
یعین شما واقعا smf رو چیز خیلی خوبی میدونید؟!
البته با اون پست آخر قانع شدم ولی برام این سواله واقعا smf با این هیچی نداریش چجوری خوشتون میاد ازش؟
ادیتورش که اصلا ارزش حرف هم نداره
یه سیستم تشکر نداره
ارسال سریع نداره
و خیلی از امکانات پیشفرض رو نداره...
چجوریه اینجا؟ اینجا آدماش همه متفاوت هستند
از بی پایه ترین کلمات در دنیا ، بهترین ، کامل ترین ، بد ترین و ... هستند و اساسا هر چیزی بسته به شرایط و اهداف میتونه از بدترین به بهترین تغییر صفت بده
این رو من و احتمالا شما میدونیم که : قطعا انتخاب SMF شانسی و اتفاقی و از روی اطلاعات کم یا نشناختن بقیه اسکریپت ها نبوده و دلیل پایبندی به این انتخاب هم این ها نیست .
همه چیز یک اسکریپت "ادیتور" یا "پاسخ سریع" یا "دکمه تشکر" و... این مواردی که شما میگید نیست که اگه تو یه اسکریپت دیده نشه نباید کسی ازش خوشش بیاد
جامعه اوپن سورس به هر پروژه اوپن سورسی عشق می ورزه و میدونه دلیل اوپن سورس بودن چیه ! SMF یک پروژه متن باز هست و از طرفی هم رایگان یعنی شما میتونید خیلی راحت همه چیشو تغییر بدید و تبدیلش کنید به بهترین چیزی که در نظر شماست این یعنی قدرت
از نظر من فلسفه و اهداف ایجاد انجمن ساز هایی مشابه SMF و PHPMYBB خیلی خیلی به اهداف و فلسفه گنو / لینوکس و به تبع اوبونتو نزدیکتر هست تا ویبولتین و زنفورو و این هم میتونه از دلایل انتخاب این انجمن ساز باشه
پس اگه من فکر میکنم سیستم امتیاز دهی این اسکریپت ضعیف هست و چه بهتر میشد به ازای قدمت نام کاربری کاربران امتیاز بگیرن یا به ازای بازدید ها از پست هاشون و ... کافیه دست به کار بشم و خیلی ساده به هدفم برسم این خیلی بهتر از ناقص دونستن سیستم هست