انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل کیبورد در ابونتو ۱۴ (حل شد)  (دفعات بازدید: 1152 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین heo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
مشکل کیبورد در ابونتو ۱۴ (حل شد)
« : 12 شهریور 1393، 11:27 ب‌ظ »
با سلام
من توی ابونتو ۱۲ همه سخت افزارای لپ تابم درست کار میکرد (acer 4750g) اما وقتی ابونتو ۱۴ رو نصب کردم کیبورد یه مشکلی پیدا کرده که توضیحش سخته !!!!؟؟؟؟  ](*,) #-o
در حالت عادی وقتی یک کلید رو میگیرید بصورت مستمر اون کلید و کارش رو چند بار انجام میده درسته ؟
مثلا توی صفحه pdf و یا web وقتی کلید سمت پایین رو میگیرید میره پایین و به صفحات بعد میرسه درسته ؟
حالا این مشکل برای کیبورد پیش اومده که وقتی یه دکمه رو میگیرم فقط یکبار اون عمل رو انجام میده برای تمام کلید های کیبورد این مشکل هست !!!
(یه مثال دیگه : برای پاک کردن متن شما کلید backspace رو میگیرید اون خط رو کامل پاک میکنه اما برای من فقط کلمه اول رو پاک میکنه و مجبورم برای پاک کردن یک خط نزدیک ۴۰ ۵۰ بار کلید backspace رو بزنم)
کسی راهی نصیحتی درسی چیزی نداره برا این مشکل ما ؟؟؟؟؟ 
« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1393، 01:04 ب‌ظ توسط heo »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : مشکل کیبورد در ابونتو ۱۴
« پاسخ #1 : 13 شهریور 1393، 01:34 ق‌ظ »
فعلا واسه این که نیازت برای پاک کردن خط مرتفع بشه و 50 بار backspace بی زبون رو نزنی ;D برو آخر خط شیفت رو بگیر و کلید Home رو بزن و یه بار backspace بزن( اگه گرفتن شیفت کار کنه :D ) تا دوستان دیگه نظرشون رو بیان کنند.

من یه دفعه یه اتفاق مشابه افتاد( تو ماشین مجازی درست بود ولی تو خود محیط دسکتاپ این مشکل بود ) سیستم رو ری استارت کردم درست شد. :)

آفلاین heo

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 شهریور 1393، 09:23 ق‌ظ »
فعلا واسه این که نیازت برای پاک کردن خط مرتفع بشه و 50 بار backspace بی زبون رو نزنی ;D برو آخر خط شیفت رو بگیر و کلید Home رو بزن و یه بار backspace بزن( اگه گرفتن شیفت کار کنه :D ) تا دوستان دیگه نظرشون رو بیان کنند.
دمت گرم داداش اما اومدیمو خاستیم تا وسطای خطو پاک کنم حالا چه خاکی و از چه نوعیشو رو روی سرم بریزم ؟؟؟  ](*,)

دوستان کممممممممممک ؟ (الان برای زدن چند تا م ده بار کلید م رو زدم !!!  ;D )

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 13 شهریور 1393، 09:39 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز،

تنظیمات اون رو دست‌کاری نکردی؟ ببین تیک key presses repeat when key is held down رو بر نداشتی؟ توی
System Settings > Keyboard > Typing
« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1393، 11:32 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین heo

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 13 شهریور 1393، 10:15 ق‌ظ »
با تشکر از آقا سلمان گل
حل شد عزیز اما باور کن من تیکشو برنداشته بودم default همین جوری بود با این حال خیلی مردی .
دمممممممممممممممممممممممممممت گرم (آخخخخییییییییییش)  =D>
« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1393، 10:24 ق‌ظ توسط heo »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #5 : 13 شهریور 1393، 01:43 ب‌ظ »
خوشحالم که مشکلتون حل شد. :)
دمت گرم داداش اما اومدیمو خاستیم تا وسطای خطو پاک کنم حالا چه خاکی و از چه نوعیشو رو روی سرم بریزم ؟؟؟  ](*,)
برای اون هم مثل قبل هست فقط به جای آخر خط وسط خط رو باید روش کلیک کنی(پاک کردن نیمه اول با Home و پاک کردن نیمه دوم با کلید End ;D)