انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب intel fortran compiler در اوبونتو 14.04  (دفعات بازدید: 2268 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohali

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
مشکل در نصب intel fortran compiler در اوبونتو 14.04
« : 13 شهریور 1393، 12:31 ق‌ظ »
با سلام من به یه مشکل بزرگ برخوردم که هیچ نتیجه های از سایت خود اینتل نگرفتم و اون نصب intel fortran compiler بر روی 14.04 سایت های زیرم دیدم ولی باز هم این ارور مبنی بر نیافتن library 32 مواجه می شم تونستم 32 ia lib نصب کنم ملی بازم این ارور میاد .دوستان کسی می تونه کمک کنه کارم خیلی گیره؟ ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مشکل در نصب intel fortran compiler در اوبونتو 14.04
« پاسخ #1 : 13 شهریور 1393، 03:16 ب‌ظ »
من می‌خواستم از خود سایتش دانلودش کنم ولی نشد یعنی ای‌میلش از طرف اینتل نیومد. اگه مشکل اینترنت نداری روی اوبونتو ۱۲٫۰۴ هم یه امتحانی کن ببین می‌شه یا نه.

بسته‌ی ia32-libs از نسخه‌ی ۱۳٫۱۰ اوبونتو دیگه وجود خارجی نداره، شاید این کامپایلر برای اوبونتو ۱۴٫۰۴ هنوز آماده نشده.

بسته‌ی ia32-libs در مخازن اوبونتو: http://packages.ubuntu.com/search?keywords=ia32-libs&searchon=names&exact=1&suite=all&section=all
دانلود اوبونتو ۱۲٫۰۴ نسخه‌ی ۶۴ بیت «رومیزی»: http://releases.ubuntu.com/12.04/ubuntu-12.04.5-desktop-amd64.iso

آفلاین mohali

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 14 شهریور 1393، 12:13 ق‌ظ »
من تونستم بسته ia32-libs روی 14.04 نصب کنم ولی نمی تونه پیداش کنه هرچی که فکر می کردم نیاز داره هم نصب کردم ولی نشد. روی ورژن های قدیمی ترم امتحان کردم ولی نمی تونم MPI روش compile کنم و استفاده کنم با gcc و رابط F77 مشکل می خورم .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #3 : 14 شهریور 1393، 01:27 ق‌ظ »
ببین این کارت رو راه نمی‌اندازه؟ fort77
$ sudo apt-get install fort77

آفلاین mohali

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 16 شهریور 1393، 12:17 ق‌ظ »
بالاخره تونستم این اختاپوس رو نصب کنم اما یک مشکل دیگه دارم و اون اینکه از این برنامه در حالت super user نمی تونم استفاده کنم یعنی بعد از نوشتن sudo su می زنم ifort ولی چیزی پیدا نمی کنه ؟؟ ولی در user معمولی ifort را اجرا می کند

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #5 : 16 شهریور 1393، 12:25 ق‌ظ »
بالاخره تونستم این اختاپوس رو نصب کنم
چجوری؟

اما یک مشکل دیگه دارم و اون اینکه از این برنامه در حالت super user نمی تونم استفاده کنم یعنی بعد از نوشتن sudo su می زنم ifort ولی چیزی پیدا نمی کنه ؟؟ ولی در user معمولی ifort را اجرا می کند
برای چی می‌خوای با sudo استفاده کنی؟

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #6 : 16 شهریور 1393، 08:00 ق‌ظ »
مگر intel fortran compiler برنامه غیر آزاد نیست! جالب است که فقط مطالب مربوط به وی ام ویر قفل می شود ](*,)!

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
« پاسخ #7 : 16 شهریور 1393، 11:09 ق‌ظ »
اگه نیاز به کمپایلر 32 بیتی نداری موقع نصب آیفورت گزینه IA32 رو غیر فعال کن اینجوری دیگه گیر نمیده!

اگه میخوای آیفورت رو همه جا استفاده کنی میتونی اون خطوط معرفی آیفورت رو داخل فایل etc/bashrc/ بذاری:

source /opt/intel/bin/compilervars.sh intel64

نصب اختاپوس هم فکر نمیکنم نیاز به دسترسی روت داشته باشه!

آفلاین mohali

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 16 شهریور 1393، 09:17 ب‌ظ »
در جواب دوستان اولا نرم افزار ifort به صورت noncomercial توسط ایتل ازائه می شه ،ثانیا من می خوام از این نرم افزار در نرم افزار محاسباتی wien استفاده کنم که برای شناختنش نیاز به root داره و ثالثا برای نصب این نرم افزار بر روی سیستم های 64 بیتی می بایست در هر صورت library 32 را داشته باشید. ;D ;D ;)

آفلاین mohali

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 16 شهریور 1393، 09:22 ب‌ظ »
در سیستم های بعد از 12.04 library 32 به صورت اتوماتیک در /usr/lib32 قرار نمی گیرد و فایل های .so را در پوشه دیگری قرار می دهد این در صورتی است که نرم افزار ifort دنبال این پوشه می گرده و پیداش نمی کنه شما می تونید به صورت دستی این پوشه رو انتقال بدید و دیتا بیس رو اپدیت کنید و این ارور از بین میره \\:D/

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
« پاسخ #10 : 17 شهریور 1393، 10:38 ق‌ظ »
در جواب دوستان اولا نرم افزار ifort به صورت noncomercial توسط ایتل ازائه می شه ،ثانیا من می خوام از این نرم افزار در نرم افزار محاسباتی wien استفاده کنم که برای شناختنش نیاز به root داره و ثالثا برای نصب این نرم افزار بر روی سیستم های 64 بیتی می بایست در هر صورت library 32 را داشته باشید. ;D ;D ;)

درصورتی که بخواین یک برنامه رو بصورت 32 بیتی کمپایل کنین نیاز هست آیفورت نسخه 32 بیتی رو نصب کنین در غیر اینصورت میتونین فقط 64 بیتی نصب کنین تا به این پیشنیازها هم گیر نده! یعنی باید موقع نصب قبل از شروع مرحله آخر نصب، گزینه custom installation رو انتخاب و IA32 رو غیر فعال کنید
هیچکدام از نرم افزارهای محاسباتی تابعی چگالی به دسترسی ریشه نیاز ندارند حتی wien2k