۱. از لحاظ بروز بودن، برنامههای تریسکل ۶، همون برنامههای اوبونتو ۱۲٫۰۴ هستند. بنابراین اگه با کار با اوبونتو ۱۲٫۰۴ مشکلی نداشته باشید، با برنامههای تریسکل ۶ هم نباید مشکلی داشته باشید.
لیست برنامههای موجود در مخازن تریسکل رو میشه از این آدرس دید:
http://packages.trisquel.info/من خودم فایرفاکس رو از خود سایت فایرفاکس دانلود کردم و استفاده میکنم. برای لیبرهآفیس هم اگر دوست داشتید میتونید از مخزن لانچپد لیبرهآفیس استفاده کنید.
۲. اولین شرط نرمافزار آزاد بودن این هست که شما بتونید از اون به هر دلیلی که دوست دارید استفاده کنید. این امکان وجود داره که شما هر نرمافزاری رو که میتونید روی اوبونتو نصب کنید، روی تریسکل هم نصب کنید. فقط نرمافزارهای غیرآزاد از مخازن حذف شدهاند و شما میتونید اونها رو به صورت دستی نصب کنید. همونجوری که من اسکایپ رو نصب کردم.
۳. بله، تمام برنامههای اوبونتو روی تریسکل هم نصب میشن به شرط اینکه اگه پیشنیاز غیرآزادی دارن، اون پیشنیازها رو به صورت دستی نصب کنید، چون غیرآزادها توی مخازن نیستند.
۴. از لحاظ محتویات بله. سورس کدهای نرمافزارهای مخازن اوبونتو گرفته میشوند و اونهایی که غیرآزاد هستند یا حذف میشوند یا تنها بخش غیرآزاد اونها حذف میشود و سپس روی سرورهای تریسکل کامپایل میشوند و با استفاده از مخازن تریسکل در دسترس هستند.