سلام دوباره دوستان...
ممنونم از کمک هایی که بهم کردین... به لطف اساتید این فروم بالاخره من تونستم این نرم افزار fsl رو روی ابونتو نصب کنم. گفتم اطلاع بدم و بگم ایراد کار کجا بود که اگه بعد از من کسی لازم داشت دسترسی داشته باشه...
یادتون من گفتم حجم نرم افزاری که با software center دانلود کردم خیلی کم و حدود 70 مگابایت بود؟
خوب من متوجه شدم یه قسمتهایی از GUI ناقصه و حتی اون قسمتهایی که تو GUI هم هست کار نمیکنه... برای همین ایمیل زدم به فردی که این برنامه رو نوشته بود و آدرسش تو این سایت هست:
http://neuro.debian.net/من ساعت 11 شب بود فکر کنم که ایمیل زدم... شاید باورتون نشه به 5 دقیقه نکشیده جوابم رو داد و چقدرم با حوصله و کامل... خلاصه که بهم گفت اون چیزی که من دانلود کردم در واقعا بسته اولیه هیت که دانلود شده و باید بسته کامل رو از طریق سایت نرودبیان با انتخاب نوع سیستم عامل و سرور نزدیک خونمون دانلود کنم... اونجا سایت یه کدی بهت میده که باید تو ترمینال بزنیش تا شروع کنه بسته اصلی رو نصب کنه... اول اون کد رو وارد میکنیم بعد این کد رو:
sudo apt-get install fslview fsl-complete
منتها من این کد رو وارد کردم باز ارور داد و نصب نشد... خلاصه چند تا دیگه ایمیل بینمون رد و بدل شد تا ایشون گفتن سرور اینترنتتون یه جایی سایتای اوبونتو رو block میکنه... منم دست به کار شدم و با فیلتر شکن امتحان کردم این دفعه تونست سرور رو پیدا کنه و دانلود کنه...
منتها باید 1.5 گیگ تقریبا دانلود میشد که با این سرعت اینترنت و فیلتر شکن که بازم سرعت رو میاورد پایین نوسته بود مدت زمانی که دانلود کامل میشه 2 روز و 15 ساعت و ...
برای همین از دوستان اینجا باز کمک گرفتم و وسط کار دانلود رو قطع کردم که بقیش رو بعدا دانلود کنم...
خلاصه در دو شب کل 1.5 گیگ دانلود شد و بعد هم خودش پکیج های دانلود شده رو نصب کرد...
واقعا ممنونم از همتون که پشتیبانیم کردین که بتونم این نرم افزار رو راه بندازم...
برای همتون موفقیت آرزو میکنم...