انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب برنامه fsl در centos و ubuntu (حل شد)  (دفعات بازدید: 8174 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین simorg

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
پاسخ : نصب برنامه fsl در centos
« پاسخ #30 : 22 شهریور 1393، 03:43 ب‌ظ »
مرسی... چشم
الان برنامه رو دارم از طریق software center نصب میکنم. فقط این برنامه وقتی با ویندوز دانلود میشه 1.5 گیگ حجم داره. ولی اینجا نوشته 15 مگ بعد از دانلود 47 مگ! نکنه داره ناقص نصب میشه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #31 : 22 شهریور 1393، 03:48 ب‌ظ »
مرسی... چشم
الان برنامه رو دارم از طریق software center نصب میکنم. فقط این برنامه وقتی با ویندوز دانلود میشه 1.5 گیگ حجم داره. ولی اینجا نوشته 15 مگ بعد از دانلود 47 مگ! نکنه داره ناقص نصب میشه؟

نمی‌دونم دقیقاً چرا. ولی به دلایل مختلفی نرم‌افزارهای گنو/لینوکس حجم کم‌تری نسبت به نسخه‌های ویندوزیشون دارن، مثل وجود پیش‌نیازها و… که از قبل نصب شدن. ممکنه اون برنامه توی ویندزد، ابزارهایی از گنو رو که از قبل داخل اوبونتو یا هر توزیع گنو/لینوکسی دیگه‌ای هست رو هم داخل نصّاب خودش قرار داده باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین simorg

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #32 : 22 شهریور 1393، 03:50 ب‌ظ »
خیلی خیلی ممنونم. تونستم نرم افزار رو بالاخره بعد از 2 3 هفته تلاش باز کنم! کلی ذوق کردم! خیلی لطف بزرگی در حقم کردین...
ممنونم که باعث شدین اوبونتو نصب کنم... سنت او اس خیلی سخت بود برام... ولی این خیلی خوبه...
:)
الان میخوام shared folders هم تنظیم کنم و ان شاء الله کارم رو شروع کنم.
بازم ممنونم... :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #33 : 22 شهریور 1393، 03:59 ب‌ظ »
تبریک می‌گم. منم خوشحالم که از اوبونتو خوشت اومده. برای شروع کار با اوبونتو خوبه این‌جا رو ببینی: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,32907.0.html
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین simorg

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #34 : 22 شهریور 1393، 04:27 ب‌ظ »
ممنونم. اون لینکی که داده بودید هم مطالعه کردم. خیلی ممنونم ازتون. :)

آفلاین simorg

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 22 شهریور 1393، 08:19 ب‌ظ »
سلام دوباره! ببخشید من بازم مزاحم شدم...
من یه سری فایل و دیتا و ... روی ویندوز 7 دارم که میخوام از داخل ubuntu هم قابل دسترسی باشن. ( چون FSL قرار هست پردازششون کنه)
تو سنت او اس این کار رو خیلی راحت انجام داده بودم و مشکلی نداشت...
ولی از اوبونتو نمی دونم چطوری این کار رو بکنم؟
من اومدم workgroup  ها رو طبق چیزایی که اینجا نوشته اصلاح کردم:
http://www.7tutorials.com/how-change-workgroup-ubuntu-linux-work-windows
http://www.7tutorials.com/how-access-ubuntu-shared-folders-windows-7

ولی تو بعدش حس کردم اصلا این کارا لازم نیست و این کار برای وقتایی هست که اوبونتو و ویندوز 7 روی دو تا کامپیوتر مجزا نصب هستن. درسته؟
اصلا راه ساده ای برای share کردن اطلاعات بین ویندوز و اوبونتویی که روی ویرچوال باکس نصب هست وجود داره؟
(از قسمت تنظیمات ویرچوال باکس --> shared folders من پوشه ای که میخوام تو اوبونتو ببینم رو ادد کردم ولی نمیدونم از داخل اوبونتو چطوری دسترسی پیدا کنم؟
ممنون میشم بازم کمکم کنید... :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #36 : 23 شهریور 1393، 03:26 ق‌ظ »
ماشین مجازی و میزبان هر کدوم روی اینترفیس شبکه‌ی ویرچوال‌باکس یه آدرس دارن که دقیقاً مثل دوتا رایانه‌ی جدا از هم رفتار می‌کنه. خیلی عادی و با share کردن شاخه‌ها و رفتن بهشون مي‌تونی از هرکدوم به اون‌یکی دسترسی داشته باشی

آفلاین simorg

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 23 شهریور 1393، 10:22 ق‌ظ »
پس همین کاری که تو لینک بالا گفته انجام بدم دیگه؟
خیلی ممنونم از توجه و کمکاتون. :)

آفلاین simorg

• Jr. Member
  • *
پاسخ : نصب برنامه fsl در centos و ubuntu (حل شد)
« پاسخ #38 : 26 شهریور 1393، 12:16 ب‌ظ »
سلام دوباره دوستان...
ممنونم از کمک هایی که بهم کردین... به لطف اساتید این فروم بالاخره من تونستم این نرم افزار fsl رو روی ابونتو نصب کنم. گفتم اطلاع بدم و بگم ایراد کار کجا بود که اگه بعد از من کسی لازم داشت دسترسی داشته باشه...
یادتون من گفتم حجم نرم افزاری که با software center دانلود کردم خیلی کم و حدود 70 مگابایت بود؟
خوب من متوجه شدم یه قسمتهایی از GUI ناقصه و حتی اون قسمتهایی که تو GUI هم هست کار نمیکنه... برای همین ایمیل زدم به فردی که این برنامه رو نوشته بود و آدرسش تو این سایت هست:
http://neuro.debian.net/
من ساعت 11 شب بود فکر کنم که ایمیل زدم... شاید باورتون نشه به 5 دقیقه نکشیده جوابم رو داد و چقدرم با حوصله و کامل... خلاصه که بهم گفت اون چیزی که من دانلود کردم در واقعا بسته اولیه هیت که دانلود شده و باید بسته کامل رو از طریق سایت نرودبیان با انتخاب نوع سیستم عامل و سرور نزدیک خونمون دانلود کنم... اونجا سایت یه کدی بهت میده که باید تو ترمینال بزنیش تا شروع کنه بسته اصلی رو نصب کنه... اول اون کد رو وارد میکنیم بعد این کد رو:

sudo apt-get install fslview fsl-complete

منتها من این کد رو وارد کردم باز ارور داد و نصب نشد... خلاصه چند تا دیگه ایمیل بینمون رد و بدل شد تا ایشون گفتن سرور اینترنتتون یه جایی سایتای اوبونتو رو block میکنه... منم دست به کار شدم و با فیلتر شکن امتحان کردم این دفعه تونست سرور رو پیدا کنه و دانلود کنه...
منتها باید 1.5 گیگ تقریبا دانلود میشد که با این سرعت اینترنت و فیلتر شکن که بازم سرعت رو میاورد پایین نوسته بود مدت زمانی که دانلود کامل میشه 2 روز و 15 ساعت و ...   :D برای همین از دوستان اینجا باز کمک گرفتم و وسط کار دانلود رو قطع کردم که بقیش رو بعدا دانلود کنم...
خلاصه در دو شب کل 1.5 گیگ دانلود شد و بعد هم خودش پکیج های دانلود شده رو نصب کرد...
واقعا ممنونم از همتون که پشتیبانیم کردین که بتونم این نرم افزار رو راه بندازم...
برای همتون موفقیت آرزو میکنم... :)