0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با خاموش کردن گرافیک دوم (مثلا ATI) یا نصب درایور مناسب (درایور آزاد مثلا ) میتونی مشکل گرمارو حل کنی (:
نقلقول از: دات امین در 21 شهریور 1393، 06:03 بظبا خاموش کردن گرافیک دوم (مثلا ATI) یا نصب درایور مناسب (درایور آزاد مثلا ) میتونی مشکل گرمارو حل کنی (:دقیقا منظور منم همین بود دمت گرم !خب حالا میشه بگی اون درایور دوم چطوری خاموش کنم ؟ منظورت این نیست که remove کنم ؟کلا راه حل رو میگی ؟
نقلقول از: Iman17 در 20 شهریور 1393، 07:20 بظاگه در حین کار موزیک پخش کنم میرسه به ۶۸-۶۹، با فیلم دیدن هم، بسته به کیفیت فیلم تا حدود ۷۵ درجه میره پیشنهاد میکنم وقتی میخوای سیستمتو باز کنی مواظب باشی چون قطعات سیستمت احتمالا الان به شکل مذاب دارن کار میکنن ! نقلقول از: Iman17 در 20 شهریور 1393، 07:20 بظباز کردنشم که کار حضرت فیله راستی یه پیشنهاد دیگه !(یکی منو بیاره پایین ) حتما بازش کن و ببر به نام خودت ثبتش کن چون قطعه مذاب کم پیدا میشه چنین بازدهی داشته باشه
اگه در حین کار موزیک پخش کنم میرسه به ۶۸-۶۹، با فیلم دیدن هم، بسته به کیفیت فیلم تا حدود ۷۵ درجه میره
باز کردنشم که کار حضرت فیله
نقلقول از: Iman17 در 20 شهریور 1393، 07:20 بظیادش به خیر اون اوایل که اومده بودم لینوکس وقتی sensors رو نصب کردم و نمایش دما رو به پنلم اضافه کردم همیشه حس می کردم گرمای زیادی تولید میشه و اضافیه! نمی دونم قبلش توی ویندوز هم همین جوری بود یا نه!خلاصه از خیر کاهش دما گذشتم و همچنان هم دمای سیستمم در کمترین حالت و سکون ۴۶-۴۷ هست و وقتی یه خورده کار معمولی می کنم میره روی حدود ۵۵، اگه در حین کار موزیک پخش کنم میرسه به ۶۸-۶۹، با فیلم دیدن هم، بسته به کیفیت فیلم تا حدود ۷۵ درجه میره سیستمم گرافیکش اینتل هست و خودم فکر می کنم مربوط به کثیفی و گرد و خاک گرفتن داخل لپتاپ باشه! باز کردنشم که کار حضرت فیله تحمل می کنم دیگه...همین.* گنو/لینوکس (:من HP که خریدم، یادمه تا ۶ ماه مشکل دما آنچنانی نداشت ! یکم جستجو کردم چندجا گفته بودن گرد و خاک بعضی وقتا مشکل دما درست میکنه (: خلاصه بردمش تعمیر، طرف میگفت تو فن کیسه چایی هم پیدا شده :دیخلاصه دما یکم بهتر شد ( البته بازم به نقطهی جوش میرسید هر از گاهی (: )
یادش به خیر اون اوایل که اومده بودم لینوکس وقتی sensors رو نصب کردم و نمایش دما رو به پنلم اضافه کردم همیشه حس می کردم گرمای زیادی تولید میشه و اضافیه! نمی دونم قبلش توی ویندوز هم همین جوری بود یا نه!خلاصه از خیر کاهش دما گذشتم و همچنان هم دمای سیستمم در کمترین حالت و سکون ۴۶-۴۷ هست و وقتی یه خورده کار معمولی می کنم میره روی حدود ۵۵، اگه در حین کار موزیک پخش کنم میرسه به ۶۸-۶۹، با فیلم دیدن هم، بسته به کیفیت فیلم تا حدود ۷۵ درجه میره سیستمم گرافیکش اینتل هست و خودم فکر می کنم مربوط به کثیفی و گرد و خاک گرفتن داخل لپتاپ باشه! باز کردنشم که کار حضرت فیله تحمل می کنم دیگه...همین.