سلام
لازم است یکی از سیستم ها نقش VPN سرور و یکی از سیستم ها نیز نقش کلاینت رو بازی کنه
یعنی تمامی تنظیمات راه اندازی VPN روی سرور انجام بشه و از داخل کلاینت فقط متصل بشیم به سرور
توجه داشته باشید که لفظ سرور صرفا معنی داشتن یک سرور با سیستم عامل مخصوص سرور نیست . شما می تونید روی اوبونتوی دستکاپ و کلاینت خودتون هم این مورد رو پیاده سازی کنید .
توی پست قبلی هم اشاره کردم . شما احتیاج به یک آی پی ولید ( و اگر ثابت چه بهتر ) دارید در مرحله ی بعد میشه این آی پی رو روی سیستم ست کرد و یا این که از پورت فرواردینگ از داخل روتر و یا حتی مودم های خونگی استفاده کرد .
در مرحله بعد هم باید یک VPN سرور روی سیستمی که قرار است نقش سرور رو بازی کنه راه اندازی کنید . برای راه اندازی هم از لینک زیر استفاده کنید :
https://help.ubuntu.com/community/PPTPServerبا این تفاسیر ( port forwarding ) هر کسی می تونه با آی پی پابلیک شما روی پورت پیش فرض 1723 در تماس باشه
البته گر ISP ای که استفاده می کنید این پورت رو نبسته باشه و یا برای استفاده ازش سعی نکنه پول بگیره و ... ( اما تا اون جایی که من تست کردم جواب گرفتم و مشکلی هم نبوده به جز یک ISP )
موفق باشید .