انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد VPN جهت شبکه کردن دائمی دو کامپیوتر  (دفعات بازدید: 1344 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 30abaz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
سلام
دوستان من نیاز به یک مسیر VPN جهت ارتباط دو کامپیوتر دارم کسی از اساتید هستش که در قبال دریافت پول این موضوع را برام انجام بدن.متشکرم

آفلاین پژوهشی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • OSLearn
سلام

لازم است یکی از سیستم ها نقش VPN سرور و یکی از سیستم ها نیز نقش کلاینت رو بازی کنه

یعنی تمامی تنظیمات راه اندازی VPN روی سرور انجام بشه و از داخل کلاینت فقط متصل بشیم به سرور

توجه داشته باشید که لفظ سرور صرفا معنی داشتن یک سرور با سیستم عامل مخصوص سرور نیست . شما می تونید روی اوبونتوی دستکاپ و کلاینت خودتون هم این مورد رو پیاده سازی کنید .

توی پست قبلی هم اشاره کردم . شما احتیاج به یک آی پی ولید ( و اگر ثابت چه بهتر ) دارید در مرحله ی بعد میشه این آی پی رو روی سیستم ست کرد و یا این که از پورت فرواردینگ از داخل روتر و یا حتی مودم های خونگی استفاده کرد .

در مرحله بعد هم باید یک VPN سرور روی سیستمی که قرار است نقش سرور رو بازی کنه راه اندازی کنید . برای راه اندازی هم از لینک زیر استفاده کنید :

https://help.ubuntu.com/community/PPTPServer

با این تفاسیر ( port forwarding ) هر کسی می تونه با آی پی پابلیک شما روی پورت پیش فرض 1723 در تماس باشه

البته گر ISP ای که استفاده می کنید این پورت رو نبسته باشه و یا برای استفاده ازش سعی نکنه پول بگیره و ... ( اما تا اون جایی که من تست کردم جواب گرفتم و مشکلی هم نبوده به جز یک ISP )

موفق باشید .