سلام
من یه علاقه مند به برنامه های آزاد هستم.و دغدغه آزادی نرم افزار رو دارم
یه پروژه تعریف کردم که با ارتقای یک برنامه کد باز به نام FBreader بتونیم یه کتابخوان صد درصد ایرانی داشته باشیم.
البته برنامه اصلی در طراحی لایه گرافیکی بسیار ضعیفه.و با زبان فارسی مشکل داره و یه سری مشکل کد نویسی داره.
برای همین تصمیم گرفتم این برنامه رو برای ارتقا روی گیت هاب بگذارم.طوری که زبان فارسی رو کامل پشتیبانی کنه و کاملا بومی بشه برا ایرانی ها و البته یه برنامه آزاد و متن باز باشه.
مشکل اینه من برنامه نویس اندروید نیستم.
از دوستان علاقمند خواهش میکنم اگر در این ضمینه تخصص دارند ما رو یاری کنند.
برای یه سری کارای کد نویسی و گرافیکی با یه برنامه نویس صحبت کردم حاضر شده با یک میلیون تومان همه بهبود های لازم رو بده و کد رو در اختیارمون بگذاره که بزاریم رو گیت هاب خودم الان صد هزار تومان کنار گذاشتم برا این پروژه اگه کسی باز در توانش بود تونست کمک کنه ممنون میشم ما در سایت 2nate.com یه کمپین ایجاد کردیم از اونجا میتونید از این برنامه آزاد پشتیبانی کنید.
متاسفانه این پروژه با اقبالی روبرو نشده تا این لحظه فقط یه دوستی اومد و اول گفت همه هزینه رو می پردازه ولی بعدش پشیمون شد چون با لایسنس متن باز و ماهیت آزاد برنامه مشکل داشت دیگه کسی حتی هزار تومان هم حمایت نکرده یا هیچکس یه خط هم کد ننوشته برا پروژه
برا دلگرمی هم که شده حتما یه سر به سایت ما بزنید و تو قسمت وبلاگ پیامی بگذارید برامون:
آدرس سایت پروژه:
www.preader.irآدرس پروژه در گیت هاب:
www.github.com/biomanw/parsireaderبرای پشتیبانی مالی به سایت زیر برید:
https://bookreader.2nate.comبا تشکر.