انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کتابخوان پارسی ریدر برای اندروید  (دفعات بازدید: 5702 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamid2

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • کرمانشاه لاگ
کتابخوان پارسی ریدر برای اندروید
« : 15 بهمن 1393، 12:56 ق‌ظ »
سلام
من یه علاقه مند به برنامه های آزاد هستم.و دغدغه آزادی نرم افزار رو دارم

یه پروژه تعریف کردم که با ارتقای یک برنامه کد باز به نام FBreader بتونیم یه کتابخوان صد درصد ایرانی داشته باشیم.

البته برنامه اصلی در طراحی لایه گرافیکی بسیار ضعیفه.و با زبان فارسی مشکل داره و یه سری مشکل کد نویسی داره.
برای همین تصمیم گرفتم این برنامه رو برای ارتقا روی گیت هاب بگذارم.طوری که زبان فارسی رو کامل پشتیبانی کنه و کاملا بومی بشه برا ایرانی ها و البته یه برنامه آزاد و متن باز باشه.
مشکل اینه من برنامه نویس اندروید نیستم.
از دوستان علاقمند خواهش میکنم اگر در این ضمینه تخصص دارند ما رو یاری کنند.
برای یه سری کارای کد نویسی و گرافیکی با یه برنامه نویس صحبت کردم حاضر شده با یک میلیون تومان همه بهبود های لازم رو بده و کد رو در اختیارمون بگذاره که بزاریم رو گیت هاب خودم الان صد هزار تومان کنار گذاشتم برا این پروژه اگه کسی باز در توانش بود تونست کمک کنه ممنون میشم ما در سایت 2nate.com یه کمپین ایجاد کردیم از اونجا میتونید از این برنامه آزاد پشتیبانی کنید.

متاسفانه این پروژه با اقبالی روبرو نشده تا این لحظه فقط یه دوستی اومد و اول گفت همه هزینه رو می پردازه ولی بعدش پشیمون شد چون با لایسنس متن باز و ماهیت آزاد برنامه مشکل داشت دیگه کسی حتی هزار تومان هم حمایت نکرده یا هیچکس یه خط هم کد ننوشته برا پروژه

برا دلگرمی هم که شده حتما یه سر به سایت ما بزنید و تو قسمت وبلاگ پیامی بگذارید برامون:
آدرس سایت پروژه:
www.preader.ir

آدرس پروژه در گیت هاب:
www.github.com/biomanw/parsireader

برای پشتیبانی مالی به سایت زیر برید:
https://bookreader.2nate.com

با تشکر.
لاگ کرمانشاه گروه کاربران لینوکس کرمانشاه
kshlug.ir
گروه کاربران لینوکس کرمانشاه" title="گروه کاربران لینوکس کرمانشاه

آفلاین hamid2

• Jr. Member
  • *
    • کرمانشاه لاگ
پاسخ : کتابخوان پارسی ریدر برای اندروید
« پاسخ #1 : 15 بهمن 1393، 06:19 ب‌ظ »
برای حمایت از ما میتوانید این مطلب را در وبسایت یا وبلاگ خود قرار دهید.

قبل از هر چیزی اهمیت دارد که ابتدا تعریفی از برنامه آزاد برای شما ارائه دهم:(برگرفته از:سایت بنیاد نرم افزار های آزاد).
تعریف نرم‌افزار آزاد
نرم‌افزار آزاد در مورد آزادی کاربران برای اجرا، کپی، توزیع، بررسی، تغییر و بهبود دادن نرم‌افزار می‌باشد. بطور دقیق‌تر نرم‌افزار آزاد به چهار نوع آزادی برای کاربران یک نرم‌افزار اشاره می‌کند:

آزادی برای اجرای برنامه برای هر منظوری (آزادی ۰)
    آزادی برای مطالعه و بررسی چگونگی عملکرد برنامه و تغییر آن برای نیاز خود (آزادی ۱). دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.
    آزادی برای توزیع مجدد کپی‌هایی از آن، بنابراین شما می‌توانید به همسایگان خود کمک کنید (آزادی ۲).
    آزادی برای بهبود برنامه و انتشار این تغییرات برای عموم، بنابراین تمام جامعه از آن بهره می‌برند (آزادی ۳). دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.

امروزه مشکلی که در کشور ما مشاهده میشود آمار پایین کتابخوانی در مقایسه با سایر کشور هاست.بخشی از این خلا فرهنگی به دلیل عدم دسترسی همه به کتاب فیزیکی است.برنامه های زیادی در زمینه کتاب الکترونیک در حال اجرا هستند اما به دلایل گوناگون از جمله اهداف صرفا تجاری موفقیتی نداشته اند.برای پاسخ به این نیاز برنامه پارسی ریدر را معرفی کردیم این برنامه برخلاف رقبای پولی خود کاملا رایگان و البته آزاد است و میتواند تمام نیاز های کتاب دوستان را مرتفع کند.
طبق آخرین نتایج آماری ۸۴ درصد بازار در اختیار تلفن های هوشمند اندرویدی است .و نبود یک کتابخوان با پشتیبانی همه جانبه از زبان پارسی مشکلی است که از دیرباز با آن روبرو بوده ایم از این رو پروژه آزاد و متن باز پارسی ریدر میتواند پاسخی به این نیاز ها باشد.
برنامه پارسی ریدر یک انشعاب از یک برنامه کدباز به نام FBreader است که برای زبان پارسی بهینه و لایه گرافیکی جدید و مدرنی برای آن تعریف میشود.ما در این پروژه قصد داریم یک برنامه حرفه ای کتابخوان را برای فارسی زبانان ایجاد کنیم که به وسیله آن بتوانند همه فرمت های کتاب الکترونیک را مطالعه کنند و در کنار آن از آزادی کامل برای تغییر و انتشار آن برخوردار باشند.
برنامه ای که هیچگاه برای شما دردسر تبلیغات ایجاد نخواهد کرد.
برنامه ای که به شما به عنوان منبع درآمد نگاه نخواهد کرد.
برنامه ای با ویژگی های منحصر بفرد مثل:

پشتیبانی از سیستم متن به گفتار فارسی
    قابلیت اتصال به کتابخانه آنلاین با تکنولوژی opds و در دسترس قرار دادن هزاران کتاب رایگان پارسی
    قابلیت اتصال به دیکشنری در حین مطالعه و معنی کردن لغات ناشناس برای شما
    قابلیت تنظیم نور صفحه نمایش ،اندازه و نوع فونت،فاصله خطوط و حروف و صدها گزینه دیگر حین مطالعه
    پشتیبانی از همه فرمت های کتاب الکترونیک از جمله epub pdf و …
    ذخیره کتاب های شما در فضای ابری و امکان از سر گیری مطالعه در دستگاه های دیگر به وسیله گوگل درایو.
    منو کاملا پارسی و البته قابلیت تغییر زبان به سایر زبان های دنیا همچنین افزوده شدن زبان کوردی و ترکی به برنامه.
    قابلیت به اشتراک گذاری کتاب ها
    و هزاران قابلیت دیگر که در این مقاله نخواهد گنجید.

این برنامه به بهترین برنامه نویس واجد شرایط برای برنامه نویسی اندروید سپرده خواهد شد و پس از تکمیل کد منبع آن روی گیت هاب برای عموم در دسترس خواهد بود
ما برای توسعه این برنامه در فاز نخست نیاز به مبلغ  ۱۵۰۰،۰۰۰ تومان سرمایه داریم و با ایجاد کمپینی قصد تامین این مبلغ از کاربران را داریم.با کمک به کمپین ما بزودی شاهد خروجی شایسته و درخوری از این برنامه خواهید بود.
برای کمک به این کمپین میتوانید به سایت رسمی پارسی ریدر به آدرس زیر مراجعه نمایید:
[/]
kshlug.ir

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 15 بهمن 1393، 08:11 ب‌ظ »
۱) خوب این بهترین برنامه‌نویس واجد شرایط برای برنامه‌نویسی اندروید کیه؟ یک نمونه از برنامه‌های آزادی که این برنامه‌نویس برای اندروید نوشته، کجاست؟
۲) چرا یک نرم‌افزار جدید ایجاد می‌کنید و تغییرات رو برای نرم‌افزار اصلی نمی‌فرستید؟

آفلاین hamid2

• Jr. Member
  • *
    • کرمانشاه لاگ
« پاسخ #3 : 16 بهمن 1393، 03:04 ب‌ظ »
اول اینکه:
این برنامه نویس تابحال کار آزاد انجام نداده اما حاضر شده با نصف حداقل دستمزد این کار رو انجام بده.و البته ایشون کارهای بزرگی رو در حوزه برنامه نویسی انجام دادن.بنا به دلایلی فعلا از ارائه رزومه ایشان معذورم اما بزودی رزومه رو هم تقدیم میکنم.
ضمنا از هر برنامه نویس دیگه ای که بخوان همکاری کنن هم استقبال میکنیم برای همکاری کافیه برامون یه ایمیل بفرستن: info@preader.ir
اگر هم میخوان بصورت رایگان و داوطلبانه کار کنن که کدها روی گیت هاب وجود داره یه فورک بگیرن و تغییرات رو برای ما بفرستن.
دوم اینکه:
فرستادن برخی از تغییرات به نرم افزار اصلی مدنظر ماست.اما برای پوشش نیاز های اساسی کتابخوانان داخلی میبایست تحولی کلی در برنامه داده بشه که طی مکاتباتی که با سازنده برنامه داشتم حاضر به چنین تغییراتی نیستن چرا که در برنامه های بلند مدت آن ها جایی نداره.و خودشون البته پیشنهاد همچین کاری رو به بنده دادند برنامه کد بازه و مانعی برای این کار نیست.
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1393، 03:09 ب‌ظ توسط hamid2 »
kshlug.ir

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #4 : 16 بهمن 1393، 05:06 ب‌ظ »
خوب تا وقتی که حاضر نیستید بگید چه کسی قراره برنامه رو بنویسه و نمی‌تونید نمونه کارهای اون برنامه‌نویس رو بذارید، نباید انتظار استقبال خاصی رو داشته باشید. گفتن «بهترین برنامه‌نویس واجد شرایط برای برنامه‌نویسی» و «کارهای بزرگی رو در حوزه برنامه نویسی انجام دادن» کافی نیست.

آفلاین hamid2

• Jr. Member
  • *
    • کرمانشاه لاگ
« پاسخ #5 : 16 بهمن 1393، 08:49 ب‌ظ »
۱) خوب این بهترین برنامه‌نویس واجد شرایط برای برنامه‌نویسی اندروید کیه؟ یک نمونه از برنامه‌های آزادی که این برنامه‌نویس برای اندروید نوشته، کجاست؟
۲) چرا یک نرم‌افزار جدید ایجاد می‌کنید و تغییرات رو برای نرم‌افزار اصلی نمی‌فرستید؟
خوب تا وقتی که حاضر نیستید بگید چه کسی قراره برنامه رو بنویسه و نمی‌تونید نمونه کارهای اون برنامه‌نویس رو بذارید، نباید انتظار استقبال خاصی رو داشته باشید. گفتن «بهترین برنامه‌نویس واجد شرایط برای برنامه‌نویسی» و «کارهای بزرگی رو در حوزه برنامه نویسی انجام دادن» کافی نیست.

خب فکر نکنم این تاثیری در روند دونیشن داشته باشه اصلا.
کمپین خروجی رو تضمین میکنه.ضمنا ما هنوز با برنامه نویس در حال مذاکره هستیم و اگر قطعی بشه با اجازه ایشان حتما ذکر میکنیم رزومه ایشان رو مطمئن باشید.
kshlug.ir

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #6 : 16 بهمن 1393، 08:56 ب‌ظ »
یک سوال :

چرا وقتی هنوز در حال مذاکره اید و قطعی نشده، پروژه تعریف کردید و دونیشن میخواید؟
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 16 بهمن 1393، 09:29 ب‌ظ »
خب فکر نکنم این تاثیری در روند دونیشن داشته باشه اصلا.
معلومه که تاثیر داره، اکثریت کاربرهای عاقل به پروژه‌ای که هنوز هیچ چیزیش مشخص نیست و احتمالا هیچ خروجی‌ای نخواهد داشت، دونیت نمی‌کنند. برای دریافت دونیت باید یک پشتوانه‌ای داشته باشید که نشون بده این پروژه انجام می‌شه. تنها چیزی که من الان می‌بینم تنها یک سری ادعا هستش :)

آفلاین hamid2

• Jr. Member
  • *
    • کرمانشاه لاگ
« پاسخ #8 : 16 بهمن 1393، 10:15 ب‌ظ »
بله درست میفرمایید.
من اصلا برای همین این مطلب رو تو سایت گذاشتم که ایراد کارم رو پیدا کنم.
من با برنامه نویس صحبت کردم طرح بررسی شده و اینکه این برنامه خروجی مطلوب داشته باشه چه با این برنامه نویس و چه با برنامه نویس دیگه قطعی هستش از بابت ضمانت نمی دونم چی بگم اگه بگم لاگ کرمانشاه ضامن این پروژه هستش این لاگ فعلا چهار عضو فعال داره ولی مطمئنا هیچوقت یه لاگ وجهه خودشو برا پول خراب نمی کنه حالا چه لاگ تهران باشه چه لاگ علی آباد کتول.

به هر حال انتقاد شما کاملا بجاست و من خیلی زود به توافق نهایی میرسم با برنامه نویس و حتی یه نسخه اولیه رو تدارک میبینم که اعتماد کاربرا جلب بشه.

یه نکته دیگه اینکه کد پروژه همین الانشم روی گیت هابه.
http://github.com/biomanw/parsireader

در حال حاضر منو برنامه و همه قسمت ها رو فارسی سازی کردم و دارم روی سایر نکات جزئی کار میکنم.خوشحال میشم اگر از برنامه نویسی اندروید سر در میارید کمک کنید به پروژه
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1393، 10:23 ب‌ظ توسط hamid2 »
kshlug.ir

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #9 : 17 بهمن 1393، 09:58 ق‌ظ »
در کد منبع پروژه ی اصلی مجوز نشر منتشر نشده (یا من ندیدم) و در وبسایتشون هم چیزی پیدا نکردم جز کپی رایت فلان.

اگر هر مجوزی برای پروژه انتخاب کرده باشند معمولا بر اساس محتوای مجوز شما اجازه تغییر مجوز به یک مجوز آزادتر رو نخواهید داشت و تنها بخشی که مربوط به خودتون هست میتونه شامل مجوز شما بشه.خب چه مجوزی رو برای نشر انتخاب کردید؟
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین hamid2

• Jr. Member
  • *
    • کرمانشاه لاگ
« پاسخ #10 : 17 بهمن 1393، 02:52 ب‌ظ »
در کد منبع پروژه ی اصلی مجوز نشر منتشر نشده (یا من ندیدم) و در وبسایتشون هم چیزی پیدا نکردم جز کپی رایت فلان.

اگر هر مجوزی برای پروژه انتخاب کرده باشند معمولا بر اساس محتوای مجوز شما اجازه تغییر مجوز به یک مجوز آزادتر رو نخواهید داشت و تنها بخشی که مربوط به خودتون هست میتونه شامل مجوز شما بشه.خب چه مجوزی رو برای نشر انتخاب کردید؟

دو لایسنس داره یکی لایسنس  GPL و یه لایسنس تحت کپی رایت اگر استفاده تجاری بخواد بکنه شرکتی باید لایسنس دوم رو مدنظر داشته باشه اما اگر برنامه ای بصورت GPL بخواد منتشر بشه مانعی نداره استفاده از کدها.

در مورد رعایت این مجوز حق با شماست و البته همین کار رو میکنیم.تغییراتی هم که ما خواهیم داد تحت مجوز GPL2 خواهد بود.
FBReader is free, fast and highly customisable e-book reader for devices running Android OS (version 1.5 or higher is supported, 2.0 or higher is recommended). By this moment (August 2014) FBReader was downloaded from Google Play to more than 10 million devices.

FBReader source code is dual licensed. The default license is GPL. If you want to build closed-source FBReader-based product, please contact us for information about commercial license.

اینم منبع این مطلب در سایت خود برنامه:

http://fbreader.org/FBReaderJ
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1393، 03:19 ب‌ظ توسط hamid2 »
kshlug.ir