حالا شما بفرمائید این طرحی که میگید کجا انجام شده ؟ منبع ، کتاب یا لینک هر چیزی که دارید بفرمائید تا پیگیری کنم که این طرح چرا شکست خورده و تا کجا پیش رفته
عزیز جون من کوچیکتم
منبع نداره (فقط یکسری خاطره است وبحث ها و شنیده ها)
فکر کنم تا جایی که یادم میاد و شنیدم - روزنامه کیهان بود. ولی حرفتون رو قبول دارم
خدارو چه دیدی - شاید املا رو از مدرسه حذف کردند و همه حروف ساده شد! در این صورت من یکی خدم دستت رو میبوسم!
(حالا اینجا که همه رفیقیم و اشتباه نویسی مهم نیست) فکر کن سر کلاس داری درس میدی و یک کلمه رو پای تخته جلوی ۲۰ تا شاگرد که به صورت عادی نمیشه جمشون کرد غلط بنویسی
اونوقت اگه به اندازه من پررو نباشی دیگه نباید سر کلاس بری
چون نه تنها کلاس از دستت در میره بلکه .....
به هرحال با دوست عزیز و جدیدمون کاوان جان موافقم
این بحث بی فایده و شاید مضر باشه
من به شخصه قصد ادامه دادن این تاپیک رو ندارم!(در این تاپیک بعضی از حرمت ها شکسته شد و بعضی افراد دوستان رو به تمسخر گرفتند - به بدترین شکل - که واقعا ناراحت کننده بود)
شوخی بد نیست اما تمسخر بده
اگه یکی از دوستان در باره یک موضوعی مثل جلد دوم یک کتاب به طنز مطلبی رو بیان میکنند تا مثالی زده باشند و در جمع دوستانه خودمون با هم صحبت کنیم
غلط ترین و زشت ترین کار (که فرهنگ ایرانی ما رو نابود میکنه) اون فرد رو مسخره کنیم و با عبارت های زشتی به اون خطاب کنیم
بهتره قبل از اینکه به فکر ادبیات باشیم به فکر فرهنگ باشیم
درست نیستش که اینقدر نسنجیده و از روی خامی و با لحن بد حرف بزنیم
برادران - دوستان - سعی کنید با آرامش حرف بزنید و روی حرفاتون فکر کنید
به قول قدیمیا اول قرقره کنید و بعد بگید!
به خدای بزرگ میسپرمتون - سعی میکنم تو این تاپیک دیگه پست ندم (از شر من راحت شدید)