انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنماي نصب مودم هاي Conexant در اوبونتو  (دفعات بازدید: 5888 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
راهنماي نصب مودم هاي Conexant در اوبونتو
« : 18 شهریور 1388، 10:15 ق‌ظ »
اين راهنما براي مودم هاي با چيپ Conexant هست كه شامل مودم هاي داخلي و مودم هاي USB هست. چون مودم هاي USB هم مثل مودم هاي داخلي هستند و فقط داخل يك جعبه هستند.

1- اولین کار تشخیص ورژن کرنل لینوکس است.
زمانی که سیستم را روشن می کنید در قسمت منو بوت ورژن کرنل اوبونتو شما نوشته شده است. این عدد رو بخاطر بسپاريد چون در مراحل بعد لازمتون ميشه.
2- وارد اوبونتو بشيد و دستور lspci‌ رو وارد كنيد تا نوع چيپ مودمتون رو بشناسيد كه معمولا جلوي نام مودم شما يا HSF نوشته و يا HCF.
3- با توجه به نوع مودم و ورژن كرنل اوبونتو شما كه قبلابخاطر سپرديد از آدرسهاي  زير درايور مربوطه دانلود كنيد: (دقت كنيد اگر دستور lspci رو اجرا كرديد و در جلوي اسم مودمتون نوشته GENERIC، درايور GENERIC، و اگر نوشته SERVER، درايور SERVER رو دانلود كنيد)

http://www.linuxant.com/drivers/hcf/full/downloads-ubuntu-x86.php
http://www.linuxant.com/drivers/hsf/full/downloads-ubuntu-x86.php

درايور رو از حالت فشرده خارج و نصب كنيد.
بعد از نصب يك ترمينال باز كنيد و دستور زير رو بنويسيد:

براي HCF:
sudo /usr/sbin/hcfpciconfig

براي HSF:
sudo /usr/sbin/hsfpciconfig

در اين مرحله چند سوال از شما پرسيده ميشه كه بايد به ترتيب زير عمل كنيد:
1- سوال اول از شما يك تاييد ميگيره كه بايد y رو وارد كنيد.
2- سوال دوم از شما اسم كشور رو ميخواد كه اگر اينتر بزنيد USA به عنوان پيش فرض انتخاب ميشه كه البته ميتونيد USA و يا IRAN رو وارد كنيد و يا غيره.
3- سوال سوم يك آدر ايميل ميگيره كه ايميل خودتون رو بايد وارد كنيد.

تااينجا شما تونستيد درايورتون رو نصب كنيد، اما نميتونيد از تمام سرعتش استفاده كنيد. براي اينكه بتونيد از تمام سرعتش استفاده كنيد بايد اون رو كرك كنيد که بخاطر ممنوع بودن من این آموزش رو نمی نویسم و می تونید از داخل اینترنت پیدا کنید.

در آخر جاي تعجب داره كه چرا لينوكس كه يك سيستم عامل متن باز و آزاد هست بايد درايورهاش رايگان نباشند كه ما مجبور بشيم در اين سيستم عامل دوست داشتني عمل كرك كردن رو انجام بديم.

اميدوارم اين راهنما با عث حل مشكل شما دوست عزيز بشه.البته باز هم میگم که من اول توی همین تاپیک آموزش کرک رو گذاشتم ولی چون آموزش کرک در این انجمن ممنوعه و بنابر نظر بعضی دوستان من این آموزش رو حذف کردم. شما می تونید از داخل اینترنت هم آموزش کرک رو پیدا کنید.

من اين درايور رو هم در داخل اوبونتو تست كردم و هم در داخل سوزه. البته در داخل سوزه بعضي مراحل فرق ميكنند. البته الان من يك مودم اكسترنا سريال گرفتم تا خيال خودم رو راحت كنم و ديگه نيازي به اين كارها نداشته باشم.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1388، 11:54 ق‌ظ توسط YGH »

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
پاسخ به: راهنماي نصب مودم هاي Conexant در اوبونتو
« پاسخ #1 : 18 شهریور 1388، 11:06 ق‌ظ »
جلل خالق این که آموزش منه

گذاشتن آموزش کرک و کیجین تو فروم ممنوعه واسه همین من اینجا نزاشتمش
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 18 شهریور 1388، 12:16 ب‌ظ »

نه دوست عزيز
من اصلا أموزش شما رو نديدم كه بخوام از روش بنويسم
من اول اين رو توي سوزه تست كردم. بخاطر اينكه من قبلا مودم Conexant داشتم و سوزه كار مي كردم و خيلي وقت نيست كه به اوبونتو اومدم و الان اين نوع مودم رو ندارم. نيازي هم به اين كار نداشتم.
از بابت اينكه أموزش كرك رو نوشتم ببخشيد. خيلي از كساني كه كمك خواسته بودند أموزش كرك رو هم خواسته بودند و بخاطر اينكه خودم خيلي براي حل اين مشكل در سوزه فكر كردم نخواستم كه بقيه هم به مشكل بخورند و مجبور شدم اين رو بنويسم.
در كل ببخشيد.

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #3 : 18 شهریور 1388، 01:16 ب‌ظ »
چه جالب پس من توام تو هم منی  :P

فقط یه چیزی آموزشی رو که من نوشتم ورژن 1 بود و یه ریزه کاری داشت که یه کوچولو اشتباه شده بود و تو ورژن 2 رفعیده شد تو هم درسش کن

کلا پیشنهاد میکنم از اینجا پاکش کن من به اندازه کافی اینجاها باهاش مشکل پیدا کردم که دیگه نزارمش ما به هرکی نیکی کردیم دوتا حرف بارمون کرد  ](*,) به تو هم میگم اگه حرفی بت زدن به دل نگیر   :o مدلشه  :D
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1388، 01:21 ب‌ظ توسط moslem.b »
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 19 شهریور 1388، 10:11 ق‌ظ »
چه جالب پس من توام تو هم منی  :P

فقط یه چیزی آموزشی رو که من نوشتم ورژن 1 بود و یه ریزه کاری داشت که یه کوچولو اشتباه شده بود و تو ورژن 2 رفعیده شد تو هم درسش کن

کلا پیشنهاد میکنم از اینجا پاکش کن من به اندازه کافی اینجاها باهاش مشکل پیدا کردم که دیگه نزارمش ما به هرکی نیکی کردیم دوتا حرف بارمون کرد  ](*,) به تو هم میگم اگه حرفی بت زدن به دل نگیر   :o مدلشه  :D

نه شما من هستید و نه من شما هستم.
این چیزی رو که من اینجا نوشتم راستش اصلا از توی اینترنت پیدا نکردم که بخوام بنویسم. من موقعی که سوزه کار می کردم و مودمم این مدل بود، یکی از دوستام که اوبونتو کار می کرد منو راهنمایی کرد و البته با کمی تغییر من توی سوزه اجراش کردم. نمی دونم شاید اون مطلب شما رو دیده باشه. این قضیه هم مال تقریبا 2 سال پیشه. الآن هم که می بینید من این رو نوشتم چون هم تازه وارد اوبونتو شدم و هم اینکه خواستم دوستان دیگه که این مشکل رو دارند، بتونن راحت مشکلشون رو حل کنند.
بابت راهنماییتم ممنون. بالاخره شما قدیمی تری توی این انجمن. :)

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #5 : 20 شهریور 1388، 12:42 ق‌ظ »
سلام عزیز

زحمت کشیدین گرچه اموزشش بود ولی اموزشهای مربوط به هک و کرک و ... در این انجمن ممنوعه پیشنهاد میکنم تاپیکتون رو ویرایش کنید

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #6 : 22 شهریور 1388، 06:09 ق‌ظ »
سلام
نقل‌قول

دوستان فکر میکنم که این بحث ها فقط باعث دلگیر شدن شماها از هم بشه ولی در مورد کرک و کی جن
برای بعضی از مودم ها دیگه نیازی به درایور کرک دار نیست لینک زیر برای من کار داد شما هم امتحان کنید ( هم سرعت کامل داره و هم از راه حلال هستش ) :
https://help.ubuntu.com/community/DialupModemHowto
مودم من HSF بود و روی اوبونتو 9.04 نصبیدوندمش .
مودم دوستمم intel536EP بود که اونم جواب گرفت .
به نظر میاد که اوبونتو در حال انجام یک جنبش برای پشتیبانی بیشتر از مودم های dialup هست .
موفق باشید.

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 22 شهریور 1388، 10:21 ق‌ظ »
سلام
نقل‌قول

دوستان فکر میکنم که این بحث ها فقط باعث دلگیر شدن شماها از هم بشه ولی در مورد کرک و کی جن
برای بعضی از مودم ها دیگه نیازی به درایور کرک دار نیست لینک زیر برای من کار داد شما هم امتحان کنید ( هم سرعت کامل داره و هم از راه حلال هستش ) :
https://help.ubuntu.com/community/DialupModemHowto
مودم من HSF بود و روی اوبونتو 9.04 نصبیدوندمش .
مودم دوستمم intel536EP بود که اونم جواب گرفت .
به نظر میاد که اوبونتو در حال انجام یک جنبش برای پشتیبانی بیشتر از مودم های dialup هست .
موفق باشید.

شما درست ميگين.من يك سر به اين آدرس زدم. راهنماي كاملي هست. ممنون از شما بخاطر گذاشتن اين آدرس.
كسي هم از كسي دلگير نشده. بالاخره اينجا يك انجمن هست و همه دارند با هم تبادل نظر مي كنن.

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #8 : 22 شهریور 1388، 07:25 ب‌ظ »
سلام
نقل‌قول
كسي هم از كسي دلگير نشده. بالاخره اينجا يك انجمن هست و همه دارند با هم تبادل نظر مي كنن.
خدا رو شکر مثل اینکه حداقل شما دگیر نیستی  :D