اين راهنما براي مودم هاي با چيپ Conexant هست كه شامل مودم هاي داخلي و مودم هاي USB هست. چون مودم هاي USB هم مثل مودم هاي داخلي هستند و فقط داخل يك جعبه هستند.
1- اولین کار تشخیص ورژن کرنل لینوکس است.
زمانی که سیستم را روشن می کنید در قسمت منو بوت ورژن کرنل اوبونتو شما نوشته شده است. این عدد رو بخاطر بسپاريد چون در مراحل بعد لازمتون ميشه.
2- وارد اوبونتو بشيد و دستور lspci رو وارد كنيد تا نوع چيپ مودمتون رو بشناسيد كه معمولا جلوي نام مودم شما يا HSF نوشته و يا HCF.
3- با توجه به نوع مودم و ورژن كرنل اوبونتو شما كه قبلابخاطر سپرديد از آدرسهاي زير درايور مربوطه دانلود كنيد: (دقت كنيد اگر دستور lspci رو اجرا كرديد و در جلوي اسم مودمتون نوشته GENERIC، درايور GENERIC، و اگر نوشته SERVER، درايور SERVER رو دانلود كنيد)
http://www.linuxant.com/drivers/hcf/full/downloads-ubuntu-x86.phphttp://www.linuxant.com/drivers/hsf/full/downloads-ubuntu-x86.phpدرايور رو از حالت فشرده خارج و نصب كنيد.
بعد از نصب يك ترمينال باز كنيد و دستور زير رو بنويسيد:
براي HCF:
sudo /usr/sbin/hcfpciconfig
براي HSF:
sudo /usr/sbin/hsfpciconfig
در اين مرحله چند سوال از شما پرسيده ميشه كه بايد به ترتيب زير عمل كنيد:
1- سوال اول از شما يك تاييد ميگيره كه بايد y رو وارد كنيد.
2- سوال دوم از شما اسم كشور رو ميخواد كه اگر اينتر بزنيد USA به عنوان پيش فرض انتخاب ميشه كه البته ميتونيد USA و يا IRAN رو وارد كنيد و يا غيره.
3- سوال سوم يك آدر ايميل ميگيره كه ايميل خودتون رو بايد وارد كنيد.
تااينجا شما تونستيد درايورتون رو نصب كنيد، اما نميتونيد از تمام سرعتش استفاده كنيد. براي اينكه بتونيد از تمام سرعتش استفاده كنيد بايد اون رو كرك كنيد که بخاطر ممنوع بودن من این آموزش رو نمی نویسم و می تونید از داخل اینترنت پیدا کنید.
در آخر جاي تعجب داره كه چرا لينوكس كه يك سيستم عامل متن باز و آزاد هست بايد درايورهاش رايگان نباشند كه ما مجبور بشيم در اين سيستم عامل دوست داشتني عمل كرك كردن رو انجام بديم.
اميدوارم اين راهنما با عث حل مشكل شما دوست عزيز بشه.البته باز هم میگم که من اول توی همین تاپیک آموزش کرک رو گذاشتم ولی چون آموزش کرک در این انجمن ممنوعه و بنابر نظر بعضی دوستان من این آموزش رو حذف کردم. شما می تونید از داخل اینترنت هم آموزش کرک رو پیدا کنید.
من اين درايور رو هم در داخل اوبونتو تست كردم و هم در داخل سوزه. البته در داخل سوزه بعضي مراحل فرق ميكنند. البته الان من يك مودم اكسترنا سريال گرفتم تا خيال خودم رو راحت كنم و ديگه نيازي به اين كارها نداشته باشم.