عده ای از افراد بصورت آگاهانه و غیر آگاهانه در فروم سعی در جاسوسی از کاربران فروم رو به شکل های مختلف دارن و به شکل زیرکانه ای سعی در جمع آوری اطلاعات از کاربران را دارند متاسفانه نه تنها از طرف مدیریت سایت برخوردی صورت نمی گیره و این شک رو هم برای کاربران ایجاد میکند که دلیل این بی تفاوتی چیست؟!
سلام. ممنون بابت بیان نظرهاتون. نظر همه محترم است و من هم از صمیم دل به نظر شما احترام میذارم. اگر کار دوستمون در مقیاس بزرگ انجام بشه، مسلماً بد هست.
بخاطر امکان داشتن چندین کاربر برای یک شخص در فروم و استفاده از مهندسی اجتماعی نسبتا خوب توسط همین افراد شاهد وجود این گونه پست ها هستیم که تنها با هدف جمع آوری اطلاعات از کاربران صورت میگیرد
چیزی که بهنظر من میرسه این هست که کاربران این فروم تا اونجا که من میدونم هیچ پست و مقامی توی هیچ جای مملکت ندارن که کسی تمایل داشته اطلاعات اونها رو جاسوسی کنه. شاید یکی مرض داشته باشه بخواد برای دزدی پسورد و ... از این تایپک استفاده کنه و بحث جمعآوری اطلاعات و مهندسی اجتماعی
برای این فروم یهخورده دور از ذهن بنظر میرسه.
و چندین پست در مورد گرایش کاربران به کشور اسرائیل رو هم قبلا شاهد بودیم(که قبلا وجود داشت) .
من تقریبا تمام پستهای این چند ماه رو خوندم. همچین چیزی یادم نمییاد یا شاید مال خیلی وقت پیش بوده.
به وضوح مشخص است که به هیچ شخص و کاربری نحوه تولید و نگهداری پسورد ما ( اصلی ترین بخش از حریم خصوصی در فضای مجازی ) مربوط نمی شود چون به هیچ کس ربطی ندارد که پسورد شما چگونه و چطور تولید و نگهداری میشود .
منم با حرف شما موافقم. ولی خوب کسی که مجبور نکرده کاربران رو بیان نظر بدن. خوب جواب ندن.
ضرووریه که به جای صرف کردن وقت و هدایت کاربران ب سمت برنامه نویسی پایتون و حضور در محیط های نطامی بهتره به فکر تولید محتوای موثر باشید ،اینجا مکانی برای جمع آوری نیروهای برنامه نویس برای ارگان های نظامی نیست.
این رو اصلا من متوجه نمیشم. میشه این بخش رو بیشتر توضیح بدی؟ پایتون مگه چه مشکلی داره؟ هم قرآن رو به عربی نوشتن و هم بنلادن که تروریست هست عربی حرف میزنه، حالا تقصیر زبون عربی نیست که، هرکی یهجور ازش استفاده میکنه.
و هچنین معدل سازی کلمات فارسی کاری که باید در فرهنگستان زبان و ادب فارسی انجام صورت بگیرد(تبدیل فروم به چالشگاه)
الآن منظورت چی هست؟
در صورت امکان و تداوم این گونه مسائل با زبان دیگه ای با بعضی از افراد این فروم (در قالب تاپیک های معنادار) بصورت واضح وصریح صحبت خواهیم کرد
این فروم متعلق به کاربران اون هست، و همه تا وقتی که به کسی توهین نکردن، میتونن هر مطلبی که دوست داشتن و به اینانجمن هم مربوط باشه، بنویسن.
و در نهایت ترک کردن فروم .
با ترک کردن هیچ مشکلی حل نمیشه. اگه فکر میکنی مشکلی وجود داره، بمون و حرفت رو بزن. هیچ کس اینجا با کس دیگهای پدر کشتگی نداره، اگر حرفهات منطقی باشه مطمئن باش همه میپذیرن. ولی پیشفرضهای تو شاید با پیشفرضهای بقیه فرق کنه. ابتدا باید نقاط مشترک پیدا بشن تا بر پایهی اونها بحث انجام بگیره.