انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چندتا سوال مهم (نصب:ابونتو،فتوشاپ،exe) {حل شد}  (دفعات بازدید: 11737 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
پاسخ به: چندتا سوال مهم
« پاسخ #30 : 13 خرداد 1390، 10:42 ق‌ظ »
این که واضح گفته 64 بیتی است سی پی یو شما
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین afshin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #31 : 13 خرداد 1390، 11:22 ق‌ظ »
پس با این حساب حالا که اوبونتویی که نصب کردم 32 بیتی باید بی خیالش شم برم یه 64 بیتی شو نصب کنم تا از حداکثر توانایی سیستمم استفاده کنم یا اصلا ربطی نداره به این چیزا

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #32 : 13 خرداد 1390، 12:46 ب‌ظ »
پس با این حساب حالا که اوبونتویی که نصب کردم 32 بیتی باید بی خیالش شم برم یه 64 بیتی شو نصب کنم تا از حداکثر توانایی سیستمم استفاده کنم یا اصلا ربطی نداره به این چیزا
ربط داره.
اگه می‌خوای از حداکثر قدرت سی پی یوت استفاده کنی: 64
اگه می‌خوای از حداکثر قدرت پشتیبانی کدهای 32بیتی استفاده کنی: 32
-----------------------------------------
http://ubuntu-tutorials.com/2007/11/26/32bit-vs-64bi...
       Recently I’ve seen a good bit of discussion regarding 32bit vs 64bit
        installations of Ubuntu. We’ve even had long conversations at the office on the
        matter as well. For a long time I’ve simply installed 32bit on my Core2Duo
        machine, even though it supports the 64bit installation. I just didn’t see a lot
        of reason to make the step forward. Well, I thought I’d type up some of my
        thoughts on the matter and get some of the community thoughts...
        32bit Ubuntu
        The 32bit Ubuntu definitely get’s the most attention as it applies to the wider
        user base. There are more packages available for 32bit than there are for
        64bit, but that gap is quickly closing. 32bit seems to run well enough on most
        machines, and a lot of people don’t really see the point for desktop use. I do
        hear a lot of arguments for 64bit on a server, but for a desktop most people
        just look the other way.
        64bit Ubuntu
        The 64bit Ubuntu install base seems to be slowly growing. I am one of the
        recent “converts” to 64bit Ubuntu. While I don’t immediately see any
         performance benefit I do see some benefit on principle. In the same way that
         more attention to an application improves the application, more attention to
         64bit improves that platform as well. Basically, I think I’m in the 64bit camp
         right now simply because I believe it’ll never get “awesome” if nobody uses it,
         reports issues and resolves those issues.
         So far I have not had any show stoppers with my 64bit installation. Everything
         seems to work the same way it did with 32bit. Again, I don’t think I see much
         of a performance increase, but on the principle of improving the platform I’ll
         continue to run it. Issues that were previous show stoppers such as flash not
         being available are now resolved. While Adobe still does not have a 64bit native
         flashplayer, Ubuntu 7.10 will auto-wrap the 32bit player for you in 64bit when
         it is needed for installation. So far I have not run into any missing packages for
         64bit, although I’m sure they are out there someplace. Perhaps the more users
         we got on the 64bit platform the more quickly we’ll find the missing packages.
         Also, if you have 4G of RAM or more you’ll want the 64bit as it handles that
         amount of memory better.
         I suppose in the end it’ll come down to what the user is the most comfortable
         with but, again, if you’re already comfortable with potential issues with
         Ubuntu and feel like you can help improve the platform, why not run 64bit
         Ubuntu? It’ll only get better if you help us make it better..
         Any other thoughts from the community on the topic? Any concerns you’ve
         run into? Any other pros and cons you might outline? The comment box is
  down ’bout two inches
[left/]
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1390، 01:07 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
« پاسخ #33 : 13 خرداد 1390، 02:01 ب‌ظ »
با این حساب فکر کنم برای ما که رم ۳ گیگ داریم و دو گیگش برای محاسبات باقی می مونه (گرافیک و بقیه از رم می دزدند) با سی پی یو دو هسته ای. بهتره که‌ از ۳۲ بیتی استفاده کنیم. چون که بسته هاشم بیشتره و برای کسایی که تازه مهاجرت کردند هم مناسبه و فکر کنم همین نسخه توصیه بشه.

ممنونم Dream مطلب خوبی بود.

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #34 : 15 خرداد 1390، 01:41 ب‌ظ »
sسلام دوستان، سوالام کم کم دارن حل میشن.

از همتون ممنونم. الان مشکلی که دارم اینه که نمی تونم فتوشاپم رو روی سیستم نصب کنم و اینکه هنوز کارت گرافیکم شناخته نشده.

vostro | 1015:
pscs4
Intel Mobile (vga)

به نظرتون چیکار کنم؟ برای نصب فتوشاپ تحت واین که کلا پیغام خطا میده و نصبش بالا نمیاد. برای گرافیک هم هرچی گشتم چیزی برای کارت گرافیک های اینتل تحت لینوکس پیدا نکردم

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
  • Im Persian , My land is Iran
« پاسخ #35 : 16 خرداد 1390، 01:00 ب‌ظ »
sسلام دوستان، سوالام کم کم دارن حل میشن.

از همتون ممنونم. الان مشکلی که دارم اینه که نمی تونم فتوشاپم رو روی سیستم نصب کنم و اینکه هنوز کارت گرافیکم شناخته نشده.

vostro | 1015:
pscs4
Intel Mobile (vga)

به نظرتون چیکار کنم؟ برای نصب فتوشاپ تحت واین که کلا پیغام خطا میده و نصبش بالا نمیاد. برای گرافیک هم هرچی گشتم چیزی برای کارت گرافیک های اینتل تحت لینوکس پیدا نکردم
Allow me to introdius myself:
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
دوستان بنده همچنان گرافیکم نصب نیست :(

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
اوبونتو كارتهاي گرافيك اينتل رو خودكار ميشناسه، نياز به نصب نيست!
از كجاميگي كه نصب نيست؟ پيغامي چيزي بهت ميده؟
Additional driverچي ميگه؟

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
اوبونتو كارتهاي گرافيك اينتل رو خودكار ميشناسه، نياز به نصب نيست!
از كجاميگي كه نصب نيست؟ پيغامي چيزي بهت ميده؟
Additional driverچي ميگه؟

نه والا دارم ازش استفاده می کنم ولی یه بار داشتم اوبونتوم رو دستکاری می کردم یه چیزی دیدم که شک کردم گفتم نکنه نصب نباشه وگرنه با گیمپ هم کار می کنم  ;D

فکر کنم یه قسمتی بود تو تنظیمات که نوشته بود می خوای از درایور پیشفرض لینوکس استفاده کنی یا مال خودت، بعد رو ابونتوی من رو پیش فرض بود. و اینکه گرافیک من 128 هست که تا 512 باید آپ بشه ولی وقتی ویرتال باکس رو نصب می کنم و تحت اون ویندوز نصب می کنم فقط تا 128 می تونم به گرافیک اختصاص بدم ولی رم رو می تونم تا آخر به ویرتال باکس اختصاص بدم.

واسه اینا شک کردم، البته گفتم نصب هست ولی تا اونجایی که سرنخ ها نشون میدن از تمام زورش استفاده نمی کنه  ;D