انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چندتا سوال مهم (نصب:ابونتو،فتوشاپ،exe) {حل شد}  (دفعات بازدید: 11724 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین afshin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
پاسخ به: چندتا سوال مهم
« پاسخ #15 : 12 خرداد 1390، 01:24 ق‌ظ »
سلام به همگی
در راستای سوال های خوب و جواب های عالی که باعث شد خیلی چیزا یاد بگیرم این سوال واسه من پیش اومده لطفا جواب منم بدید
منم مثل دوستمون تازه به لینوکس مهاجرت کردم الانم می خوام رو پایان نامم کار کنم به همین دلیل باید با برنامه ی matlabکار کنم کدوم توزیع لینوکس در زمینه ی برنامه نویسی و کارای شبیه سازی قوی تره و کرش کمتری توش لااقل واسه matlab اتفاق می افته این نشه که با هزار مصیبت یه برنامه رو بنویسیم اخرش بپره
کرش شدن برنامه های ویندوز ربطی به نوع توزیع لینوکس نداره . شما که matlab کار میکنید که نیازی به اجرای matlab ویندوزی ندارید خود برنامه matlab نسخه لینوکس داره که . اگه هم گیرت نیومد برنامه جایگزین خیلی زیاده مثل : Octave , Scilab  , FreeMat  , Sage  , SciPy  که البته بهترین و نزدیکترینشون به خود مطلب Octave هست
درسته اتفاقا منم matlab لینوکسیو نصب کردم اما از این که تو بالا نوشته شده بود ممکنه کرش تو برنامه های لینوکسی پیش بیاد ترسیدمو ازتون سوال پر سیدم . اما نگفتی کدوم توزیع واسه کارای برنامه نویسی و شبیه سازی واقعا بهتره یعنی هم پایدار تره و هم سرعت اجرای برنامه ها توش بیشتره من الان اوبونتو نصب کردم قبلا که ویندوز داشتم رو لپ تاپم  متلب 64 بیتی نصب بود اما الان که اوبونتو نصب کردم و از سی دی متلبی که هم نوش 32 بیتی و هم 64 بیتی بود واسه نصب متلب استفاده کردم به طور خودار متلب 32 بیتی نصب شده و واسه منکه سرعت در کنار پایداری سیستم خیلی خیلی مهمه یه جورایی تو ذوقم خورد. بازم سوالمو تکرار می کنم کدوم توزیع لینوکس واسه کارای برنامه نویی و شبیه سازی واقعا از بقیه توزیع ها یه سرو گردن بالاتره از همتون ممنونم

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
« پاسخ #16 : 12 خرداد 1390، 01:31 ق‌ظ »
با تشکر از دوستان خوب و عزیز

واقعا ممنونم از همتون بابت جواب های خوبتون.خیلی چیزها رو یاد گرفتم ازتون

حالا چند تا سوال دارم که خجالت می کشم بپرسم  :oops:

الان دارم از ابونتو ۱۰.۱۰ به ۱۱.۰۴ آپگرید می کنم ولی نمی دونم چرا با اینکه ای دی اس الم ۵۱۲ هستش سرعت دانلودش ۱۰ کیلوبایته؟ آیا می تونه دلیلش اتصال چندین کاربر به سرور باشه و فشار اومدن به سرور یکی از دلایلش باشه یا باید تغییراتی ایجاد بشه که سرعت به سرعت واقعی خودش برسه؟ سرعت دانلود واقعی بنده بین ۶۰ کیلوبایت تا بالای ۷۵ کیلوبایت هست که حد اقلش هم ۴۵ کیلوبایته.

یه سوال خیلی خنده دار. چرا کیبوردم اینطوری شده؟ :D حروفش به هم ریخته به زور می نویسم  :D وقتی شیفت رو می گیرم و حرف ف رو می زنم به جا کاما حرف \  ُ\ رو می نویسه  :D

حرف پ اومده رو M  :D کدوم کیبورد رو انتخاب کنم که مثل سابق بشه؟

یه سوال دیگه پگیج واین رایگانه؟ نگید رایگان نیست که دیوونه میشم. فقط به امید واین لینوکس نصب کردم ::)

حالا که مجبوری فقط لینوکس رو نصب کنی همین کارو بکن و به جای اینکه کنارش ویندوز بزنی توی خود لینوکس virtual machin رو نصب کن و بعدش هم ویندوز و برنامه های لازمت رو از اونجا اجرا کن

راست میگی ها... چرا به فکر خودم نیافتاده بود؟ ممنونم  ;)

تا حالا ۸۰ درصد مشکلاتم حل شد.

اگه مشکلی بود دوباره همینجا می پرسم که دوستان عزیزم پاسخم رو بدن. :) خیلی خوشحالم الان.

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 12 خرداد 1390، 01:33 ق‌ظ »
@afshin

دوست عزیز با خیال راحت نصب کن و استفاده کن از matlab جونت ;)

اون بالا نوشته برای برنامه هایی که مخصوص ویندوز هستند و تحت پکیج wine رو لینوکس اجرا میشن احتمال کرش شدنشون هست. همین  :)

آفلاین Z_Z

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
« پاسخ #18 : 12 خرداد 1390، 02:23 ق‌ظ »
@mrtarkhan

سلام
11.04 رو مثل مرد دانلود کن بعد نصب کن .
با این حرفی که زدی اگر دانلود میکردی تا الان تموم شده بود فکر کنم .

کیبرد رو بهش عادت میکنی

Wine رایگان است .

راجع به باقی مشکلات هم همون کاری که در پیغام خصوصی گفتم جواب میده . باعث میشه فراموشی بگیری و مشکلات رو از یاد ببری

موفق باشی

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
  • Im Persian , My land is Iran
« پاسخ #19 : 12 خرداد 1390، 02:24 ق‌ظ »

سلام به همگی

در راستای سوال های خوب و جواب های عالی که باعث شد خیلی چیزا یاد بگیرم این سوال واسه من پیش اومده لطفا جواب منم بدید

منم مثل دوستمون تازه به لینوکس مهاجرت کردم الانم می خوام رو پایان نامم کار کنم به همین دلیل باید با برنامه ی matlabکار کنم کدوم توزیع لینوکس در زمینه ی برنامه نویسی و کارای شبیه سازی قوی تره و کرش کمتری توش لااقل واسه matlab اتفاق می افته این نشه که با هزار مصیبت یه برنامه رو بنویسیم اخرش بپره

کرش شدن برنامه های ویندوز ربطی به نوع توزیع لینوکس نداره . شما که matlab کار میکنید که نیازی به اجرای matlab ویندوزی ندارید خود برنامه matlab نسخه لینوکس داره که . اگه هم گیرت نیومد برنامه جایگزین خیلی زیاده مثل : Octave , Scilab  , FreeMat  , Sage  , SciPy  که البته بهترین و نزدیکترینشون به خود مطلب Octave هست

درسته اتفاقا منم matlab لینوکسیو نصب کردم اما از این که تو بالا نوشته شده بود ممکنه کرش تو برنامه های لینوکسی پیش بیاد ترسیدمو ازتون سوال پر سیدم . اما نگفتی کدوم توزیع واسه کارای برنامه نویسی و شبیه سازی واقعا بهتره یعنی هم پایدار تره و هم سرعت اجرای برنامه ها توش بیشتره من الان اوبونتو نصب کردم قبلا که ویندوز داشتم رو لپ تاپم  متلب 64 بیتی نصب بود اما الان که اوبونتو نصب کردم و از سی دی متلبی که هم نوش 32 بیتی و هم 64 بیتی بود واسه نصب متلب استفاده کردم به طور خودار متلب 32 بیتی نصب شده و واسه منکه سرعت در کنار پایداری سیستم خیلی خیلی مهمه یه جورایی تو ذوقم خورد. بازم سوالمو تکرار می کنم کدوم توزیع لینوکس واسه کارای برنامه نویی و شبیه سازی واقعا از بقیه توزیع ها یه سرو گردن بالاتره از همتون ممنونم

من که فکر نکنم فرقی داشته باشه در هر حال جواب تخصصی رو دوستان اینکاره باید بهت بدن .

با تشکر از دوستان خوب و عزیز

واقعا ممنونم از همتون بابت جواب های خوبتون.خیلی چیزها رو یاد گرفتم ازتون

حالا چند تا سوال دارم که خجالت می کشم بپرسم  :oops:

الان دارم از ابونتو ۱۰.۱۰ به ۱۱.۰۴ آپگرید می کنم ولی نمی دونم چرا با اینکه ای دی اس الم ۵۱۲ هستش سرعت دانلودش ۱۰ کیلوبایته؟ آیا می تونه دلیلش اتصال چندین کاربر به سرور باشه و فشار اومدن به سرور یکی از دلایلش باشه یا باید تغییراتی ایجاد بشه که سرعت به سرعت واقعی خودش برسه؟ سرعت دانلود واقعی بنده بین ۶۰ کیلوبایت تا بالای ۷۵ کیلوبایت هست که حد اقلش هم ۴۵ کیلوبایته.

یه سوال خیلی خنده دار. چرا کیبوردم اینطوری شده؟ :D حروفش به هم ریخته به زور می نویسم  :D وقتی شیفت رو می گیرم و حرف ف رو می زنم به جا کاما حرف \  ُ\ رو می نویسه  :D

حرف پ اومده رو M  :D کدوم کیبورد رو انتخاب کنم که مثل سابق بشه؟

یه سوال دیگه پگیج واین رایگانه؟ نگید رایگان نیست که دیوونه میشم. فقط به امید واین لینوکس نصب کردم ::)

حالا که مجبوری فقط لینوکس رو نصب کنی همین کارو بکن و به جای اینکه کنارش ویندوز بزنی توی خود لینوکس virtual machin رو نصب کن و بعدش هم ویندوز و برنامه های لازمت رو از اونجا اجرا کن

راست میگی ها... چرا به فکر خودم نیافتاده بود؟ ممنونم  ;)

تا حالا ۸۰ درصد مشکلاتم حل شد.

اگه مشکلی بود دوباره همینجا می پرسم که دوستان عزیزم پاسخم رو بدن. :) خیلی خوشحالم الان.

تا سوال پرسیده نشه که مشکل حل نمیشه مشتی .  ;)

در مورد Wine خیالت راحت باشه رایگانه رایگانه  \\:D/

در مورد کیبورد که خیلی فرقی نکرده فقط حرف پ شده Shift+M و کاما شده Shift+2  همین بقیش همونه
Allow me to introdius myself:
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 12 خرداد 1390، 02:42 ق‌ظ »
@Z_Z

از بین تمام راه حل ها و نکاتی خوب و چاره سازی که دوستان فرمودند. تنها روش شمارو فراموش نمی کنم که با یک تیر تمام مشکلاتم رو حل کرد.

اتفاقا از صبح دردسر زیاد داشتم! فقط روش شما باعث شد بیشتر بشه بعد بیهوش بشم و یادم بره  :P

@ssaeidd

متشکرم دوست عزیز
ولی فکر کنم از قسمت Layout ها بشه کیبورد رو درست کرد فقط من نمی دونم کدوم یکیشو انتخاب کنم. یعنی نمیشه؟قسمت تنظیمات کیبورد بعد قسمت لای اوت ها؟

در مورد سرعت چی؟

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
  • Im Persian , My land is Iran
« پاسخ #21 : 12 خرداد 1390، 02:51 ق‌ظ »
@ssaeidd

متشکرم دوست عزیز
ولی فکر کنم از قسمت Layout ها بشه کیبورد رو درست کرد فقط من نمی دونم کدوم یکیشو انتخاب کنم. یعنی نمیشه؟قسمت تنظیمات کیبورد بعد قسمت لای اوت ها؟

در مورد سرعت چی؟
بابا زیاد نرو تو عمق مشکل وگرنه میشی خود مشکل . حالا یه کاما رفته جای دیگه چه فرقی داره به قول دوستمون عادت میکنی همینجور که بقیه عادت کردن .
در مورد سرعت هم که توی ایران هیچ اظهار نظری نمیشه در این مورد کرد خودتون دیگه میدونید چرا.فقط شبها طبیعیه که سرعت Adsl بالا و پایین میره من خودم هم همیشه با ۶۰ دانلود میکنم اما مدتیه که هی کم و زیاد میشه و حتی بعضی وقتا با سرعت کمتر از ۱۰Kb دانلود میکنم  :'(
Allow me to introdius myself:
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 12 خرداد 1390، 02:59 ق‌ظ »
یعنی بحث مشکل رو ببریم روی سرعت اینترنت ;D

شوخی کردم دستتون درد نکنه بچه ها

حتما جبران می کنم

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #23 : 12 خرداد 1390، 09:07 ق‌ظ »
@ mrtarkhan

Layout کیبورد فارسی در گنو/لینوکس همینه که میبینی و نمیشه به راحتی تغییرش داد، در واقع عادت کردن بهش خیلی راحت‌تر از به وجود آوردن یه Layout جدیده! و البته اینم بگم در بعضی موارد استانداردتر از Layout کیبورد فارسی در ویندوزه. برای مثال جای درست حرف پ همین M هست که ویندوز تغییرش داده، یا مثلا نیم‌فاصله که در گنو/لینوکس shift + space هست که فوق‌العاده راحت‌تر از معادل اون در ویندوزه (ctrl + shift + 2).

برای تغییر Layout کیبورد (فقط برای اینکه بدونید امکان‌پذیره، وگرنه اصلا لازم نیست):

روش کلاسیک:

http://hektor.umcs.lublin.pl/~mikosmul/computing/articles/custom-keyboard-layouts-xkb.html

Keyboard Layout Editor:

http://simos.info/blog/archives/747

و در مورد نت؛ یکی از مشکلات اصلی اوبونتو همین اینترنت و سرعت نت در اونه (البته برای همه اینطور نیست، در ایران فراگیرتره!). تنها راه حل تقریبیش برای من استفاده از ابزارهای خط فرمانی مثل pppoeconf بوده. در کل نت، سرعتش و استفاده از اون در ویندوز بهتر و راحت‌تر از گنو/لینوکسه.
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1390، 09:09 ق‌ظ توسط PedramPaakzad »

آفلاین afshin

• Newbie
  • *
« پاسخ #24 : 12 خرداد 1390، 09:11 ب‌ظ »
ببخشید یه سوال داشتم ubuntu 10.10 نسخه 64 بیتی هم داره و اگه داره از کجا بفهمیم که اوبونتویی که الان رو سیستمم نصب کردم چند بیتی و اگه 32 بتی بود چه جوری می شه 64 بیتیش کرد

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #25 : 12 خرداد 1390، 09:26 ب‌ظ »
ببخشید یه سوال داشتم ubuntu 10.10 نسخه 64 بیتی هم داره و اگه داره از کجا بفهمیم که اوبونتویی که الان رو سیستمم نصب کردم چند بیتی و اگه 32 بتی بود چه جوری می شه 64 بیتیش کرد
شما از کجا پیداش کردی ؟  :D
خودت نمیدونی چی نصب کردی ؟  :D البته شاید کسی برات نصب کرده باشه ولی در سایتش که نسخه 64 بیتی برای دانلود هست . چرا 11.04 نصب نمیکنی ؟

http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download

آفلاین afshin

• Newbie
  • *
« پاسخ #26 : 12 خرداد 1390، 10:21 ب‌ظ »
والا داداش خودم از رو سی دی نصب کردم اما رو سی دیش ننوشته بود که اوبونتوش چند بیتی از فروشندشم پرسیدم گفت لینوکس 64 یا 32 بیتی نداره منم نصب کردم حالا اینجا خودمم شک کردم در مورد 11.04 والا می ترسم من یه سیستم پایدار می خوام چون می خوام رو پایان نامم کار کنم می ترسم چون 11.04 تازه س و مشکلاش مثه 10.10 هنوز کاملا مشخص نشده وسط کار دستمو تو پوسته گردو بذاره نظر شما چیه

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #27 : 12 خرداد 1390، 10:37 ب‌ظ »
ببخشید یه سوال داشتم ubuntu 10.10 نسخه 64 بیتی هم داره؟
آره
از کجا بفهمیم که اوبونتویی که الان رو سیستمم نصب کردم چند بیتی است؟
ترمینال رو باز کن:
uname –mاگر جواب گرفتی x86_64، که لینوکست 6۴بیته، اگر جواب گرفتی i686 یا مواردی مثل i386 که لینوکس 32 بیت داری.
اگه 32 بیتی بود چه جوری می شه 64 بیتیش کرد؟
یادمه که یه جا خوندم شدنی نیست. (شایدم بشه)
ولی خوب بهتره اگه 32 بود، 64 را دانلود و مجدد نصب کنی.
اصلاً پردازنده‌ات 64 بیته؟
این فرمان را بزن که مطمئن بشی:
lscpuID@PC:~$ lscpu
Architecture:          i686
CPU op-mode(s):        32-bit, 64-bit
CPU(s):                2

هم چنین اگه فایل config-NOMBER-generic در دایرکتوری boot/ را با یک Text Editor باز کنی، چیزهایی دستگیرت میشه!
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1390، 11:24 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
« پاسخ #28 : 12 خرداد 1390، 10:41 ب‌ظ »
والا داداش خودم از رو سی دی نصب کردم اما رو سی دیش ننوشته بود که اوبونتوش چند بیتی از فروشندشم پرسیدم گفت لینوکس 64 یا 32 بیتی نداره منم نصب کردم حالا اینجا خودمم شک کردم در مورد 11.04 والا می ترسم من یه سیستم پایدار می خوام چون می خوام رو پایان نامم کار کنم می ترسم چون 11.04 تازه س و مشکلاش مثه 10.10 هنوز کاملا مشخص نشده وسط کار دستمو تو پوسته گردو بذاره نظر شما چیه
اگر پایداری واست مهمه رو اوبونتو نمیشه زیاد حساب کرد چون بسته هاش به روزه و بعضی وقت ها مشکلاتی به وجود میاره !!!
اگر دنبال پایداری هستی فدورا خوبه !!! اما اگر بر اساس اوبونتو میخوای مینت خوبه !!! مینت هم به روزه هم خیلی از مشکلات اوبونتو رو نداره !!! نسخه 11 هم به تازگی منتشر شده
اوبونتو قر و فر زیاد داره  :D

« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1390، 10:43 ب‌ظ توسط idin_shafei_nia »
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین afshin

• Newbie
  • *
« پاسخ #29 : 13 خرداد 1390، 10:06 ق‌ظ »
اقا من اون دستوری که گفتی و تو ترمینال زدم نتایجش تو زیر اوردم اما نفهمیدم که پردازنم چند بیتی
Architecture:          i686
CPU op-mode(s):        32-bit, 64-bit
CPU(s):                8
Thread(s) per core:    2
Core(s) per socket:    4
CPU socket(s):         1
Vendor ID:             GenuineIntel
CPU family:            6
Model:                 30
Stepping:              5
CPU MHz:               933.000
Virtualization:        VT-x