انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چندتا سوال مهم (نصب:ابونتو،فتوشاپ،exe) {حل شد}  (دفعات بازدید: 11733 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
سلام دوستان چندتا سوال دارم که خیلی ضروری و مهم هستند برام و جوابشون هم رو دوس دارم سریع بگیرم چون طاقت ندارم.

دیگه از ویندوز خسته شدم می خوام مهاجرت کنم به ابونتو

1- آیا فتوشاپ رو میشه تو ابونتو هم استفاده کرد، منظورم خود فتوشاپه نه برنامه های مشابه
2- آیا ابونتو پکیج هایی مثل dreamwawer یا frontpage داره؟
3- یه ادیتور مناسب برای html و css و js لازم دارم و همینطور php کار می کنم و ++c و یه سری زبان دیگه، آیا ابونتو می تونه ساپورت کنه.
4- شنیدم میشه فایل های exe و ویندوزی رو روی ابونتو هم نصب کرد، درسته؟
5- نرم افزاری مثل کورل دراو یا ال استرایتور داره؟
6- سیدی های مولتی مدیا که با فرمت exe برای ویندوز ساخته شدن روی ابونتو قابل اجرا هستند (البته تکراری بود)

در کل می خوام طراحی و برنامه نویسی کار کنم، در کنارش یه دستکتاپ خوب برای نمایش فیلم و موزیک و ... هم داشته باشم، آیا انتخابم درسته؟

خواهش می کنم همه سوالام رو مختصر جواب بدید، کلی دعاتون می کنم.

دستتون درد نکنه
« آخرین ویرایش: 15 خرداد 1390، 10:16 ب‌ظ توسط mrtarkhan »

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
  • Im Persian , My land is Iran
پاسخ به: چندتا سوال مهم
« پاسخ #1 : 11 خرداد 1390، 02:31 ق‌ظ »
اول اینکه خوش اومدی .من هم خیلی وقت نیست که مهاجرت کردم . مطمئن باش زود همه یزو یاد میگیری . اما بریم سراغ سوالاتت و تا جایی که بلد هستم راهنماییت میکنم :

نقل‌قول
1- آیا فتوشاپ رو میشه تو ابونتو هم استفاده کرد، منظورم خود فتوشاپه نه برنامه های مشابه
بله میتونید فتوشاپ رو در اوبونتو هم اجرا کنید . گرچه برنامه Gimp چیزی از فتوشاپ کم نداره
نقل‌قول
2- آیا ابونتو پکیج هایی مثل dreamwawer یا frontpage داره؟
دروغ چرا این رو در جریانش نیستم دوستانی که وارد هستن بهت پاسخ میدن
نقل‌قول
3- یه ادیتور مناسب برای html و css و js لازم دارم و همینطور php کار می کنم و ++c و یه سری زبان دیگه، آیا ابونتو می تونه ساپورت کنه.
توی software center یه سرچ بزنی کلی ادیتور با امکانات متفاوت برات میاره از این بابت نگران نباش
نقل‌قول
4- شنیدم میشه فایل های exe و ویندوزی رو روی ابونتو هم نصب کرد، درسته؟
بله فایلهای Exe‌هم میتونی اجرا کنی توسط برنامه کمکی Wine
نقل‌قول
5- نرم افزاری مثل کورل دراو یا ال استرایتور داره؟
چون دنبالش نبودم نمیدونم
نقل‌قول
6- سیدی های مولتی مدیا که با فرمت exe برای ویندوز ساخته شدن روی ابونتو قابل اجرا هستند (البته تکراری بود)
بله میشه

نقل‌قول
در کل می خوام طراحی و برنامه نویسی کار کنم، در کنارش یه دستکتاپ خوب برای نمایش فیلم و موزیک و ... هم داشته باشم، آیا انتخابم درسته؟
هر فردی با هر انتخابی میتونه از لینوکس استفاده کنه حتی بهتر از ویندوز . مشکلی نیست که حل نشه کافیه تلاش کنی
موفق باشی
Allow me to introdius myself:
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #2 : 11 خرداد 1390، 11:03 ق‌ظ »
برای آگاهی از چگونگی نصب فتوشاپ در لینوکس به سایت http://www.winehq.org نگاهی بی اندازید. بسیاری از برنامه های ویژه ویندوز در لینوکس هم نصب می شوند اما گاهی دچار مشکل و کرش هستند که بیشتر در بازی ها دیده شده است. دو برنامه Gimp و inkscape از مشهورترین ها برای امور گرافیکی هستند.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 11 خرداد 1390، 12:53 ب‌ظ »
سلام مجدد

دوستان عزیز، ممنونم که پاسخ دادید، حالا دیگه مطمئن شدم که می خوام از لینوکس استفاده کنم.

حالا چندتا سوال دیگه:

پس ما می تونیم برنامه هایی که برای ویندوز ساخته شدند رو روی لینوکس هم نصب کنیم و اما دوست خوبم Zartosht فرمود که بعضی وقتا دچار کرش میشه، آیا این کرش شدن مثل همون هنگ کردن های ویندوز خودمون هست که به دلیل کرک بودن نرم افزار ها ایجاد میشه یا اینکه به طور کل کرش میشه و مراحل کاری رو هم که انجام دادی بدون ذخیره از بین میره؟

و آیا این کرش برای برنامه ها هم پیش میاد، یا فقط بازی؟

یه سوال دیگه: وقتی برنامه ی wine که یه محیط مجازی رو برای ویندوز میسازه نصب می کنیم، اگه بخوام برنامه ای مثل illstrator و powerdvd و kmplayer و فتوشاپ و netbeans  و یه سری برنامه دیگه نصب کنم، مشکلی برای لینوکسم پیش نمیاد؟

یه سوال دیگه که ذهنم رو مشغول کرده، برنامه wine چطور dll های ویندوز رو پویا می کنه و ازشون استفاده می کنه؟

ssaeidd عزیز برنامه Gimp برنامه خوبیه ها، ولی به کار من نمیاد، من از فتوشاپ برای طراحی صفحات وب استفاده می کنم که برنامه Gimp بر پایه ویرایش تصویر ساخته شده که البته فتوشاپ هم از اول همینطور بود که پیشرفته شد و به اینجا رسید ولی اگه بخوام صبر کنم تا گیمپ پیشرفته بشه، عمرم رو به باد دادم  ;)

پس در کل یه سوال می کنم خواهش می کنم بهم رک و راس جواب بدید. بنده اگه لینوکس ابونتو رو نصب کنم + بسته نرم افزاری wine یعنی اینکع یه سیستم عامل متن باز دارم که میشه برنامه های ویندوز رو هم روش نصب کرد، درسته؟ اگه درسته همین الان برم یه لینوکس بخرم؟

یه سوال دیگه شرمندم به مولا  :oops: :
کدوم نسخه ی لینوکس به قول معروف همه کارست؟ اوبنتو یا فدورا یا مندریوا یا ...
یه چی که بشه همه کار توش کرد (طراحی، سرگرمی، برنامه نویسی و ...)

با تشکر از همه دوستان خوبم،
عاشقتونم  :)

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 11 خرداد 1390، 01:15 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام مجدد

دوستان عزیز، ممنونم که پاسخ دادید، حالا دیگه مطمئن شدم که می خوام از لینوکس استفاده کنم.

حالا چندتا سوال دیگه:

پس ما می تونیم برنامه هایی که برای ویندوز ساخته شدند رو روی لینوکس هم نصب کنیم و اما دوست خوبم Zartosht فرمود که بعضی وقتا دچار کرش میشه، آیا این کرش شدن مثل همون هنگ کردن های ویندوز خودمون هست که به دلیل کرک بودن نرم افزار ها ایجاد میشه یا اینکه به طور کل کرش میشه و مراحل کاری رو هم که انجام دادی بدون ذخیره از بین میره؟
نه هنگ نمیکنه اما کرش میشه یعنی یکدفعه بسته میشه و مراحل کاری سیو نمیشه .البته این مورد در بعضی برنامه ها دیده میشه

نقل‌قول
و آیا این کرش برای برنامه ها هم پیش میاد، یا فقط بازی؟
بله برای برنامه ها هم پیش میاد
نقل‌قول
یه سوال دیگه: وقتی برنامه ی wine که یه محیط مجازی رو برای ویندوز میسازه نصب می کنیم، اگه بخوام برنامه ای مثل illstrator و powerdvd و kmplayer و فتوشاپ و netbeans  و یه سری برنامه دیگه نصب کنم، مشکلی برای لینوکسم پیش نمیاد؟
برنامه Wine مستقل عمل میکنه و روند اجرای اون تاثیری روی لینوکس نداره و مشکلی براش پیش نمیاره
نقل‌قول
یه سوال دیگه که ذهنم رو مشغول کرده، برنامه wine چطور dll های ویندوز رو پویا می کنه و ازشون استفاده می کنه؟
wine‌هم یه برنامه شبیه ساز هست دیگه یعنی تمام این dllها و محتویات رو شبیه سازی میکنه و محیطی شبیه محیط installer ویندوز ایجاد میکنه

نقل‌قول
ssaeidd عزیز برنامه Gimp برنامه خوبیه ها، ولی به کار من نمیاد، من از فتوشاپ برای طراحی صفحات وب استفاده می کنم که برنامه Gimp بر پایه ویرایش تصویر ساخته شده که البته فتوشاپ هم از اول همینطور بود که پیشرفته شد و به اینجا رسید ولی اگه بخوام صبر کنم تا گیمپ پیشرفته بشه، عمرم رو به باد دادم  ;)
حرف شما کاملا درسته در زمینه طراحی صفحات وب Gimp توانایی چندانی نداره . من در زمینه طراحی صفحات وب کار نکردم و نمیتونم نظر بدم اما اگه توی گوگل یه سرچ کنی جواب خودت رو پیدا میکنی

نقل‌قول
پس در کل یه سوال می کنم خواهش می کنم بهم رک و راس جواب بدید. بنده اگه لینوکس ابونتو رو نصب کنم + بسته نرم افزاری wine یعنی اینکع یه سیستم عامل متن باز دارم که میشه برنامه های ویندوز رو هم روش نصب کرد، درسته؟ اگه درسته همین الان برم یه لینوکس بخرم؟
بله درسته . درضمن اوبونتو کاملا رایگانه و نیازی به خرید نیست
یه سوال دیگه شرمندم به مولا  :oops: :
نقل‌قول
کدوم نسخه ی لینوکس به قول معروف همه کارست؟ اوبنتو یا فدورا یا مندریوا یا ...
یه چی که بشه همه کار توش کرد (طراحی، سرگرمی، برنامه نویسی و ...)
این دیگه سلیقه ایه و بستگی به خودت داره . میتونی این مقاله رو بخونی و تصمیم بگیری . من اوبونتو رو پیشنهاد میکنم
http://forum.persiannetworks.com/f75/t43078.html

با تشکر از همه دوستان خوبم،
عاشقتونم  :)
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 11 خرداد 1390، 02:17 ب‌ظ »
ssaeidd عزیز، ممنونم که پاسخ دادی

نقل‌قول
نه هنگ نمیکنه اما کرش میشه یعنی یکدفعه بسته میشه و مراحل کاری سیو نمیشه .البته این مورد در بعضی برنامه ها دیده میشه

این کرش شدن مربوط به ساختار فایل لینوکس میشه که ویندوز پشتیبانی نمی کنه و wine  هم که به صورت مجازی این کارو می کنه، یعنی وقتی wine  رو نصب می کنیم هیچ درایوی با فرمت ntfs ندارم و فقط به صورت مجازی هستش، آیا علتش اینه؟ یا اینکه مشکل از نرم افزار wine هستش؟ اگه مشکل از نرم افزار هست و باگ داره، آیا این برنامه هم متن باز هست و میشه خودمون ارتقاش بدیم؟

نقل‌قول
بله درسته . درضمن اوبونتو کاملا رایگانه و نیازی به خرید نیست

والا ایجا هر سی دی لینوکس رو با قیمت پشت جلد میفروشن، دیروز یه ابونتو گرفتم 2000 تومن تازه یه خورده هم پول کرایه دادم  :D البته مهم نیست، کارم رو راه بندازه بیشتر از اینا هم هزینه می کنم.

نقل‌قول
این دیگه سلیقه ایه و بستگی به خودت داره . میتونی این مقاله رو بخونی و تصمیم بگیری . من اوبونتو رو پیشنهاد میکنم

تو مقاله ای که دادی RedHat رو پسندیدم و SUSE و خودم با محیط کاری ابونتو بیشتر حال می کنم.

لطف می کنید آدرس یه مقاله ای که این چند توزیع رو با هم مقایسه کنه بگذارید و کلا آیا هستشون فرق می کنه؟ چندتا هسته اصلی داریم برای لینوکس؟

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #6 : 11 خرداد 1390، 04:04 ب‌ظ »
@ mrtarkhan

سلام دوست من

در مورد سئوالاتت و نگرانی‌هات خواستم یه سری واقعیات رو عنوان کنم:

اول اینکه دقیقا از چه چیز ویندوز خسته شدی؟ (از ظاهرش مثلا؟)

ببین شما اهدافت مشخصه، میدونی چی میخوای و چه کاری باید انجام بدی. این وسط سیستم عامل یه ابزاره که باید هر چه راحت‌تر شما رو به خواسته‌هات برسونه. در خیلی از موارد گنو/لینوکس برتر از ویندوزه، اما طراحی مطمئنا از اون موارد نیست. اگر میخوای به گنو/لینوکس مهاجرت کنی باید معیارها و ملاک‌های دیگه‌ای هم جز اون مواردی که ذکر کردی داشته باشی.

در گنو/لینوکس باید تا جای ممکن از معادل‌های نرم‌افزارهایی که در ویندوز استفاده میکنی، بهره ببری نه خودشون. این وسط فتوشاپ یا دیگر نرم‌افزارهای Industry Standard چون اغلب معادلی ندارن استثنا به حساب میان.

فتوشاپ رو میتونی در گنو/لینوکس نصب و استفاده کنی اما مسلما سرعت و بازدهی ویندوز رو نداره. برای فایل‌های کوچک خوبه اما هنگام کار با فایل‌های بزرگ ممکنه مشکل‌ساز بشه.

Dreamweaver, Illustrator, Frontpage و CorelDraw هم در گنو/لینوکس قابل نصب و استفاده نیستن. البته معادل دارن ولی نه به اون قدرت. مثلا Inkscape یک معادل عالی برای ایلاستریتور و کارل درا هست.

نقل‌قول
6- سیدی های مولتی مدیا که با فرمت exe برای ویندوز ساخته شدن روی ابونتو قابل اجرا هستند؟

خیر، نمیدونم چرا دوستمون ssaeidd گفت بله! (در واقع به احتمال زیاد به یه سری فایل برای اجرا احتیاج دارن که چون اون فایل‌ها وجود نداره اجرا نمیشن). البته اگر فایل‌های ویدئویی در یه پوشه جدا روی DVD باشن میشه اجراشون کرد، این یه چیز واضحه!

در ضمن برای شروع من لینوکس مینت (نسخه dvd) رو به شما پیشنهاد میکنم. این هم بگم که یکی از اولین و مهمترین ملزومات استفاده از گنو/لینوکس اینترنته و شما حداقل باید یه ADSL با سرعت متوسط داشته باشی وگرنه خیلی اذیت میشی.

نقل‌قول
لطف می کنید آدرس یه مقاله ای که این چند توزیع رو با هم مقایسه کنه بگذارید

http://linuxreview.ir

نقل‌قول
آیا هستشون فرق می کنه؟ چندتا هسته اصلی داریم برای لینوکس؟

خیر هسته‌ی همشون یکیه؛ لینوکس.

@ ssaeidd

واین شبیه ساز نیست! خود wine مخفف Wine Is Not an Emulator هست،؛ یعنی واین یک مقلد (شبیه ساز) نیست.
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1390، 04:13 ب‌ظ توسط PedramPaakzad »

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 11 خرداد 1390، 04:22 ب‌ظ »
در مورد wine‌حق با شماست و ممنون از راهنماییتون . در مورد فایل های مولتی مدیا هیچ وقت کار نشد نداره یعنی این فایلها هرجوری که جمع آوری شده باشن یا به هر صورتی که رایت شده باشن باز یه راهی هست که بشه بهشون دسترسی داشت و دیدشون . منظور من هم این بوده
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #8 : 11 خرداد 1390، 05:25 ب‌ظ »
اگه قصد مهاجرت به لینوکس داری اول باید مشخص کنی که سیستم مدیر packageهات چی باشند:
RPM=>Redhat Package Manager
or
DEB=>DEBian package manager
or
pacman=> PACkage MANager
...
و بعد از لینوکس های مبتنی بر اون مدیر بسته ها یکی رو انتخاب کنی.
اگر نظر من را بخوای - مثل سایر نظرها - واسه این که اول کاری عذاب نکشی مینت رو نصب کن، اون هم نسخه ی دی وی دی. zorin هم خوبه.
(لازم نیست بخری، دانلودکن، خودت یا بده یکی دیگه دانلودکنه)

اینم چندتا لینک:

مقاله‌ی بالا(جام جم) بخش دومی هم داره.
و لینک های زیر که در تاپیک های قبلی اشاره شد:
لینوکس مینت:
لینوکس اوبونتو 11.04
آرچ لینوکس اعظم:

و آخر این که ویکی پدیای فارسی از اکثر توزیع ها یک شرح داره، مثلاْ:
به سایت distrowatch.com هم سری بزن
گوگل کن، بسیار مقاله ریخته.
شاد باشی.
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1390، 10:18 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 11 خرداد 1390، 10:38 ب‌ظ »
خلاصه این پست  :D :

نقل‌قول
می خوام با زبان های html و css و js و php و asp و c++ و java و sql نویسی و assembly کار کنم و اگه نسخه ویژوال باشند که عالی میشه، آیا میشه؟

فتوشاپ رو که دوستان گفتند میشه رو سیستم نصب کرد، دیگه مطمئن باشم؟

یه برنامه ای هست که برای اجرا به sqlserver نیاز داره و ویندوز آیا می تونم رو لینوکس ابونتو با پکیج واین نصب کنم و استفاده کنم؟

آخرین هم استفاده از سی دی های آموزشی بود که نیاز دارم.

پست کامل  :D

سلام دوستان

از همتون ممنونم که به سوالاتم پاسخ دادید

@PedramPaakzad

از شفاف سازیت واقعا ممنونم، شما که در مورد واین اطلاعاتی رو دارید، میشه یه الگوریتم کلی از واین بگید که کلا چیکار می کنه که برنامه های ویندوزی رو هسته لینوکس نصب میشه؟ آیا برنامه رو دی کامپایل می کنه و با زبان لینوکس سازگار می کنه؟ یا اینکه فقط یه محیط رو میسازه که برنامه ها قابلیت اجرا داشته باشند؟

و یه چیز دیگه، بنده هدفم رو مشخص کردم اما در کنار این اهداف به یه برنامه هایی نیاز دارم که یکیش فتوشاپه، می خوام برنامه نویسی کنم با زبان های html و css و js و php و asp و c++ و java و sql نویسی و assembly و یه سری برنامه می خوام که بتونم از این زبان ها استفاده کنم، مثلا یه برنامه که بشه به صورت ویژوال یه نرم افزار با زبان c++ (قابل اجرا تحت دسکتاپ) و یا php (قابل اجرا تحت نت) نوشت.

و یه سری برنامه های آموزشی نیاز دارم که می دونید برنامه های آموزشی مولتی مدیا هستند، و اکثرا برای ساخت چنین آموزشی هایی از برنامه هایی نظیر multimedia biulding (اگه اشتباه ننوشته باشم) استفاده می کنند.

قبلا با محیط ابونتو 8 آشنا شدم و کار باهاش آسونه اما چیزی که باعث شد خیلی کم ازش استفاده کنم این بود که برنامه های مورد نیازم رو نداشت و بسته ها رو نمی شناختم، مثلا الان می دونم که برای ویرایش عکس از گیمپ استفاده می کنند ولی این برنامه به کار من نمیاد.

مثلا یه سری برنامه ها هستند که من رو به شک می ندازن وگرنه الان هر لحظه می خوام سیستم عاملم رو عوض کنم. برای مثال یه برنامه هست برای اجرا نیاز به sqlserver2000 به بالا داره که من نمی دونم آیا اون روی ابونتو نصب میشه؟

در کنار این ها به نرم افزاری نیاز دارم به اسم fl-studio که پلاگین خور هست و تمام پلاگین هاش فایل exe دارند، این نرم افزار قابل نصب بر روی لینوکس هست و ورژن لینوکس اون موجوده، اما موندم پلاگین هاشو چطور نصب کنم؟؟؟ :D

در کل کار من با یه سیستم کامپیوتری همینه که نوشتم(طراحی صفحات وب، برنامه نویسی)

نقل‌قول
اگه قصد مهاجرت به لینوکس داری اول باید مشخص کنی که سیستم مدیر packageهات چی باشند:

دقیقا منظورتون رو نفهمیدم، یعنی من که می خوام ابونتو نصب کنم باید چیکار کنم، فرق این دوتا در چی هستش؟

@Dream

از لینک هاتون استفاده کردم و واقعا ممنونم که این مطالب مفید رو در یه پست برای من جا دادید، همشون رو با لذت خوندم.

فکر کنم کار کردن با مینت یه خورده برای من راحت تر باشه، اما اینکه گفته از ابونتو قدرت گرفته فکر کنم همون ابونتو بتونه کارهای مینت رو انجام بده و یه خورده فراتر بره، فقط مینت اومده یه خورده دستکاری کرده و برنامه ها رو عوض بدل کرده.

از آرچ خیلی خوشم اومد اما به کارم نمیاد متاسفانه

در هر صورت میشه به طور خلاصه بگید در کل مینت بهتره یا ابونتو؟

ssaeidd از شما هم واقعا ممنونم

آفلاین Z_Z

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
« پاسخ #10 : 11 خرداد 1390، 11:05 ب‌ظ »
سلام
شما هر دو ( ویندوز و گنو/لینوکس ) رو میتونی کنار هم داشته باشی .
asp و sqlserver فقط در ویندوز کار میکنن .

این سایت ها هم فکر کنم به شما کمک خواهد کرد

http://linuxappfinder.com/alternatives

http://www.osalt.com/

یکی دیگه هم بود من خاطرم نیست .!!

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 11 خرداد 1390، 11:13 ب‌ظ »
سلام
شما هر دو ( ویندوز و گنو/لینوکس ) رو میتونی کنار هم داشته باشی .
asp و sqlserver فقط در ویندوز کار میکنن .

این سایت ها هم فکر کنم به شما کمک خواهد کرد

http://linuxappfinder.com/alternatives

http://www.osalt.com/

یکی دیگه هم بود من خاطرم نیست .!!

سلام دوست من، ممنونم.
قبلا هم همین کارو کردم و حدودا چند ماهی رو اونطوری سر کردم بعد یه مشکل واسه هاردم به وجود آورد که الان دیگه نمی تونم ویندوز xp رو نصب کنم، دقیقا زمانی که می خواد نصبش شروع بشه می گه که هاردت مشکل داره، هزار بار فرمت کردم حتی با پاراگون تمام درایو ها رو حذف کردم و فرمت کردم فایده داشت. تنها راه باقیمانده همین لینوکس هست.

واسه قسمت sql و asp یه فکری می کنیم. واسه بقیه اش یه فکری بکنید  :'(

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 12 خرداد 1390، 12:43 ق‌ظ »
حالا که مجبوری فقط لینوکس رو نصب کنی همین کارو بکن و به جای اینکه کنارش ویندوز بزنی توی خود لینوکس virtual machin رو نصب کن و بعدش هم ویندوز و برنامه های لازمت رو از اونجا اجرا کن
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین afshin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #13 : 12 خرداد 1390، 12:47 ق‌ظ »
سلام به همگی
در راستای سوال های خوب و جواب های عالی که باعث شد خیلی چیزا یاد بگیرم این سوال واسه من پیش اومده لطفا جواب منم بدید
منم مثل دوستمون تازه به لینوکس مهاجرت کردم الانم می خوام رو پایان نامم کار کنم به همین دلیل باید با برنامه ی matlabکار کنم کدوم توزیع لینوکس در زمینه ی برنامه نویسی و کارای شبیه سازی قوی تره و کرش کمتری توش لااقل واسه matlab اتفاق می افته این نشه که با هزار مصیبت یه برنامه رو بنویسیم اخرش بپره

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 12 خرداد 1390، 12:55 ق‌ظ »
سلام به همگی
در راستای سوال های خوب و جواب های عالی که باعث شد خیلی چیزا یاد بگیرم این سوال واسه من پیش اومده لطفا جواب منم بدید
منم مثل دوستمون تازه به لینوکس مهاجرت کردم الانم می خوام رو پایان نامم کار کنم به همین دلیل باید با برنامه ی matlabکار کنم کدوم توزیع لینوکس در زمینه ی برنامه نویسی و کارای شبیه سازی قوی تره و کرش کمتری توش لااقل واسه matlab اتفاق می افته این نشه که با هزار مصیبت یه برنامه رو بنویسیم اخرش بپره
کرش شدن برنامه های ویندوز ربطی به نوع توزیع لینوکس نداره . شما که matlab کار میکنید که نیازی به اجرای matlab ویندوزی ندارید خود برنامه matlab نسخه لینوکس داره که . اگه هم گیرت نیومد برنامه جایگزین خیلی زیاده مثل : Octave , Scilab  , FreeMat  , Sage  , SciPy  که البته بهترین و نزدیکترینشون به خود مطلب Octave هست
Im PERSIAN
My land is IRAN