خلاصه این پست :می خوام با زبان های html و css و js و php و asp و c++ و java و sql نویسی و assembly کار کنم و اگه نسخه ویژوال باشند که عالی میشه، آیا میشه؟
فتوشاپ رو که دوستان گفتند میشه رو سیستم نصب کرد، دیگه مطمئن باشم؟
یه برنامه ای هست که برای اجرا به sqlserver نیاز داره و ویندوز آیا می تونم رو لینوکس ابونتو با پکیج واین نصب کنم و استفاده کنم؟
آخرین هم استفاده از سی دی های آموزشی بود که نیاز دارم.
پست کامل
سلام دوستان
از همتون ممنونم که به سوالاتم پاسخ دادید
@PedramPaakzad
از شفاف سازیت واقعا ممنونم، شما که در مورد واین اطلاعاتی رو دارید، میشه یه الگوریتم کلی از واین بگید که کلا چیکار می کنه که برنامه های ویندوزی رو هسته لینوکس نصب میشه؟ آیا برنامه رو دی کامپایل می کنه و با زبان لینوکس سازگار می کنه؟ یا اینکه فقط یه محیط رو میسازه که برنامه ها قابلیت اجرا داشته باشند؟
و یه چیز دیگه، بنده هدفم رو مشخص کردم اما در کنار این اهداف به یه برنامه هایی نیاز دارم که یکیش فتوشاپه، می خوام برنامه نویسی کنم با زبان های html و css و js و php و asp و c++ و java و sql نویسی و assembly و یه سری برنامه می خوام که بتونم از این زبان ها استفاده کنم، مثلا یه برنامه که بشه به صورت ویژوال یه نرم افزار با زبان c++ (قابل اجرا تحت دسکتاپ) و یا php (قابل اجرا تحت نت) نوشت.
و یه سری برنامه های آموزشی نیاز دارم که می دونید برنامه های آموزشی مولتی مدیا هستند، و اکثرا برای ساخت چنین آموزشی هایی از برنامه هایی نظیر multimedia biulding (اگه اشتباه ننوشته باشم) استفاده می کنند.
قبلا با محیط ابونتو 8 آشنا شدم و کار باهاش آسونه اما چیزی که باعث شد خیلی کم ازش استفاده کنم این بود که برنامه های مورد نیازم رو نداشت و بسته ها رو نمی شناختم، مثلا الان می دونم که برای ویرایش عکس از گیمپ استفاده می کنند ولی این برنامه به کار من نمیاد.
مثلا یه سری برنامه ها هستند که من رو به شک می ندازن وگرنه الان هر لحظه می خوام سیستم عاملم رو عوض کنم. برای مثال یه برنامه هست برای اجرا نیاز به sqlserver2000 به بالا داره که من نمی دونم آیا اون روی ابونتو نصب میشه؟
در کنار این ها به نرم افزاری نیاز دارم به اسم fl-studio که پلاگین خور هست و تمام پلاگین هاش فایل exe دارند، این نرم افزار قابل نصب بر روی لینوکس هست و ورژن لینوکس اون موجوده، اما موندم پلاگین هاشو چطور نصب کنم؟؟؟
در کل کار من با یه سیستم کامپیوتری همینه که نوشتم(طراحی صفحات وب، برنامه نویسی)
اگه قصد مهاجرت به لینوکس داری اول باید مشخص کنی که سیستم مدیر packageهات چی باشند:
دقیقا منظورتون رو نفهمیدم، یعنی من که می خوام ابونتو نصب کنم باید چیکار کنم، فرق این دوتا در چی هستش؟
@Dream
از لینک هاتون استفاده کردم و واقعا ممنونم که این مطالب مفید رو در یه پست برای من جا دادید، همشون رو با لذت خوندم.
فکر کنم کار کردن با مینت یه خورده برای من راحت تر باشه، اما اینکه گفته از ابونتو قدرت گرفته فکر کنم همون ابونتو بتونه کارهای مینت رو انجام بده و یه خورده فراتر بره، فقط مینت اومده یه خورده دستکاری کرده و برنامه ها رو عوض بدل کرده.
از آرچ خیلی خوشم اومد اما به کارم نمیاد متاسفانه
در هر صورت میشه به طور خلاصه بگید در کل مینت بهتره یا ابونتو؟
ssaeidd از شما هم واقعا ممنونم