انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لپ تاپ های ویندوز ۱۰ شاید امکان نصب هیچ سیستم عامل دیگری را نداشته باشند  (دفعات بازدید: 7218 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
سلام.
من کاری به بحث بچه ها ندارم وحتی کاری به عنوان ندارم فقط میخوام بگم اون بابایی که این خبر رو نوشه و abdoullah هم اونو اینجا گذاشته هیچی از تکنولوژی و کلا گنو لینوکس و کلا موبایل و هیچ چیز دیگه ای نمیدونسته.
اخه یکی نیست بگه عزیزم Fast Boot روی گوشی چه ربطی به عدم نصب سیستم عامل دیگه داره؟؟؟؟؟(این فقط یک امکان مثل Safe Mode ویندوز و Recovery Mode لینوکسه)
در واقع کارش اینه که فقط با لود کردن درایور های مورد نیاز گوشی اونو بوت کنه تا کاربر به سرعت بتونه از گوشی استفاده کنه و باقی موارد به صورت پس زمینه بوت میشن.
خدایه من این چی میگه دیگه ؟  ](*,) ](*,)
من تو نت یه خبر دیدم اومدم اینجا به اشتراک گذاشتم تا هم نظره دوستان رو راجع به ابن قضیه بدونم و هم چیزی یاد بگیریم حالا ببین چه خبره اینجا خخخخخخ  ;D ;D
زندگی کردن با لینوکس رو دوست دارم

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام.
من کاری به بحث بچه ها ندارم وحتی کاری به عنوان ندارم فقط میخوام بگم اون بابایی که این خبر رو نوشه و abdoullah هم اونو اینجا گذاشته هیچی از تکنولوژی و کلا گنو لینوکس و کلا موبایل و هیچ چیز دیگه ای نمیدونسته.
اخه یکی نیست بگه عزیزم Fast Boot روی گوشی چه ربطی به عدم نصب سیستم عامل دیگه داره؟؟؟؟؟(این فقط یک امکان مثل Safe Mode ویندوز و Recovery Mode لینوکسه)
در واقع کارش اینه که فقط با لود کردن درایور های مورد نیاز گوشی اونو بوت کنه تا کاربر به سرعت بتونه از گوشی استفاده کنه و باقی موارد به صورت پس زمینه بوت میشن.
من تو نت یه خبر دیدم اومدم اینجا به اشتراک گذاشتم تا هم نظره دوستان رو راجع به ابن قضیه بدونم و هم چیزی یاد بگیریم حالا ببین چه خبره اینجا خخخخخخ  ;D ;D

حساس نشو حساس نشو!!!!! :P ;)
منظورم شما نبودی. 8)
به هر حال حماقت محض مایکرو سافت رو میرسونه.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
سلام.

حساس نشو حساس نشو!!!!! :P ;)
منظورم شما نبودی. 8)
به هر حال حماقت محض مایکرو سافت رو میرسونه.

;D \\:D/ 8)
همه چی ارومه داداش (از اولم بود)
مایکروسافت از این کارا زیاد میکنه و از این خبرا زیاد هست راجعش
زندگی کردن با لینوکس رو دوست دارم

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity
به ویندوز و مک و ...  احترام میذارم چون محصول یک کشور برتر و نماد بخشی از برتری‌هاشه، میلیاردها دلار داره برای نظام اقتصادیش سود کسب میکنه، بهتر شما و من به فکر خودمون باشیم که هیچ حرفی نداریم برای گفتن!!!!!!!!!

سود میلاردی این کشور به خاطر ویندزد و مک نیست به خاطر کلی زیر ساخت هایی هست که خیلی از چیز هایی که این کشور داره به خاطر این زیر ساخت های اساسی و درستش هستش که اگه نبودن مایکروسافت و اپلی هم نبود.

شما هنوز توان خوندن و تحلیل سطحی یک جمله ساده فارسی رو ندارید تا بتونید متناسب با اون جمله جواب مناسبی بدین! پیشنهاد میکنم به جای بازی با کامپیوتر برید ادبیات و دستور زبان فارسی بخونید.

فلسفه گنو و ... رو جهان اول میسازه، پُز دادن و ادا اطفارش مال ما جهان سومی‌هاست!

به قول Rasubuntu شما هر جوری دوست داری فکر کن دوست عزیز ;)
چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین Chamrosh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
شمایی که برای من هشدار فرستادی که توهین کرده‌ام، ای کاش راه جواب رو هم باز میذاشتی، فکر نکنم قاطعانه صحبت کردن با چندتا بچه شانزده هفده ساله توهین باشه! مگر اینکه خود ناظر پست هم شانزده ساله باشه!

جواب‌های احمقانه و از روی احساس همیشه بازخوردهای شدید در پی داره. و همینطور اضافه کنم به کسی توهین نمیکنم، مگر اینکه بهم توهین بشه،  و اینکه احساس نکردم اینجا کسی بهم توهین کرده باشه! بیشتر حس بحث با چندتا نوجوان رو داشتم، پس من هم به کسی توهین نکردم.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
شمایی که برای من هشدار فرستادی که توهین کرده‌ام، ای کاش راه جواب رو هم باز میذاشتی، فکر نکنم قاطعانه صحبت کردن با چندتا بچه شانزده هفده ساله توهین باشه! مگر اینکه خود ناظر پست هم شانزده ساله باشه!

جواب‌های احمقانه و از روی احساس همیشه بازخوردهای شدید در پی داره. و همینطور اضافه کنم به کسی توهین نمیکنم، مگر اینکه بهم توهین بشه،  و اینکه احساس نکردم اینجا کسی بهم توهین کرده باشه! بیشتر حس بحث با چندتا نوجوان رو داشتم، پس من هم به کسی توهین نکردم.

اگه بهتون توهین شده چرا از گزارش نکردین؟!!!!

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
نقل‌قول از: دنیل جوزف بورستین
بزرگترین دشمن دانایی جهل نیست بلکه توهم دانستن است.
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1394، 05:27 ب‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

به هرکسی که ادب رو رعایت نکنه هشدار فرستاده می‌شه. احترام به سن و سال نیست!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کاوه

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
ببخشید میون بحث 15 یا 16 ساله ها وارد شدم
عزیزی مدعا داشت قبل اینکه یکی مثل من از ویندوز استفاده کنه ایشون از ردهت استفاده میکرده!

نقل‌قول
اون وقتی که شما حتی هنوز ویندوز ندیده بودین! چه برسه به لینوکس، من فقط «رد هت» رو سیستم خونگیم نصب بوده!

نمیدونم این عزیز چند سالشونه ولی توصیه میکنم این دو تا پیج رو توی ویکی پدیا مطالعه کنن و البته به منظور اطلاعات تکمیلی کمی سرچ کنن (به منظور اطلاع از تاریخ انتشار نخستین نسخه ردهت و نسخه های ویندوز)
https://en.wikipedia.org/wiki/Red_Hat_Linux
https://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Windows

و البته این بزرگوار فرمودند که:
نقل‌قول
بازی با فرهنگ و فلسفه گنو/لینوکس واسه بچه‌هاست! نه اون‌هایی که هدفشون فقط استفاده خوب از یه سیستم‌عامل خوبه!

به نظر من این جمله باید ترجمه و برای مدیران شرکت های بزرگ نرم افزاری جهان ارسال بشه

نقل‌قول
به ویندوز و مک و ...  احترام میذارم چون محصول یک کشور برتر و نماد بخشی از برتری‌هاشه، میلیاردها دلار داره برای نظام اقتصادیش سود کسب میکنه، بهتر شما و من به فکر خودمون باشیم که هیچ حرفی نداریم برای گفتن!!!!!!!!!

والا این جمله رو فقط میتونم به محمدرضا حقیری بسپارم :)
البته نمیگم چیز خاصی داریم ولی این دیگران بزرگ بینی این عزیز منو کشته

نقل‌قول
شما هنوز توان خوندن و تحلیل سطحی یک جمله ساده فارسی رو ندارید تا بتونید متناسب با اون جمله جواب مناسبی بدین! پیشنهاد میکنم به جای بازی با کامپیوتر برید ادبیات و دستور زبان فارسی بخونید.

این جمله فقط این سوال رو واسم ایجاد میکنه که شرکت Microsoft بر محتوای مبلغین پارسی زبانش نظارت داره؟
مدت کوتاهی که در این فروم هستم به این موضوع رسیدم که اینجا شامل دوستانی هستش که سیستم عامل ویندوز تولیدی Microsoft جوابگوی نیازهاشون نبوده (نیازها میتونه شامل نیاز نرم افزاری، ازادی و در دسترس بودن سورس، امنیت و ...) باشه، اگه عزیزی هستش که سیستم عامل داس یا ویندوز جوابگوی نیازهاش هست، تصور نمیکنم این گروه به جز هدر دادن وقت و منابع سخت افزاری و نرم افزاری سیستمش، فایده ای داشته باشه

البته اگه توهینی در جملاتم بود پیشاپیش از همگی پوزش میخوام :P
تصور میکنم بحث زیر این پست خیلی از موضوع خارج شده !!
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1394، 10:37 ب‌ظ توسط کاوه »
اگر ظلمتی نبود، امیدی برای دست یافتن به نور نبود و اگر نوری نبود، کوششی برای رفع ظلمت نبود.
رامین جهانبگلو / ذهن زمستانی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه

اولا اولین باری بود که گزارش رو میزدم و فکر میکردم که این گزارش به مدیر ارسال میشه. وگرنه اونجا گزارش نمیدادم و میرفتم مستقیما با ناظرها موضوع رو در میون میذاشتم
دوما اینجا زومیت نیست که 16-17 ساله توش باشه. هرچند بزرگی به سن نیست. به عقله. من دور و برم آدمای زیادی میشناسم که خیلی باهوش و آدم حسابی ان و زیر 18 سال هم هستن. و آدمایی میشناسم که ده سال از من بزرگترن ولی وقتی باهاشون هم صحبت میشی تازه می فهمی چه اشتباهی انجام دادی.
یکم خودبزرگ بینی رو اگه بذاری کنار، دنیا رو بهتر میتونی ببینی.
سوما من 6 سال از اون سوژه ی شما بزرگ ترم و اصلا هم برام مهم نیست طرفم چند سالشه. برای من مهم انسانیته. (هرچند آدمای انسان دوست رو احتمالا مثل اون قضیه ی حریم شخصی، یه زامبی تلقی می کنی) که خوشبختانه تمام کاربرای اینجا ایده آل هستن برای من.
والا ناظرهای 16 ساله ی این انجمن هم فکر کنم وضعیت بهتری داشته باشن نسبت به بقیه ی کاربرا. الکی ناظر نشدن.
دقیقا ما هم به جواب های احمقانه و از روی احساس جواب می دیم. و دقیقا کسی که بهمون توهین کنه بهش توهین می کنیم (من که اینجوری ام و البته اونقدر صبر و تحمل داشتم که توهین صدها کاربر زومیتی رو بشنوم و دم نزنم (اونم به خاطر کلمه ی آزادی))
جهان سومی رو آدمایی تشکیل میدن (توهین نباشه البته) که هنوز نمیدونن انسان ها برابرن و در آزادی همگی یک حق یکسان دارن.
خیلی خوب میشد شما سنت رو بگی تا بدونیم این سنی که همش ازش دم میزنی چیه جریانش. شاید ما هم هوسمون کرد با سنی که داریم به دیگران فخر فروشی کنیم  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
دلم نیومد نگم جهان سوم بوسیله مایی بوجود اومد که اسیر راه ویندزد شدیم...
الان افتخار میکنم که شاگرد کسی باشم که سن آزادیش بیشتر از منه و توهم دنباله روی از بیراهه بزرگان رو نداره...
آن بزرگان که که توصیه به ویندزد میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
الان که فکر میکنم میبینم توزیعهای اصلی گنو لینوکس هم بوجود آمده از همین بزرگانه و در جاهای حساسی استفاده میشه و درآمدزایی بالایی داره...
پس منظور شما احتمالا این بوده که ما چیز زیادی از لینوکس نمیدونیم و حرفی برای گفتن نداریم!کمی صبر کنید تا این بقول شما نوجوون ها بزرگتر بشن...