انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لپ تاپ های ویندوز ۱۰ شاید امکان نصب هیچ سیستم عامل دیگری را نداشته باشند  (دفعات بازدید: 7221 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
منم از وقتی یادم میاد لینوکس هیچ تغییری نکرده جز ظاهرش!!
با اجازت لینوکس روزانه نزدیک به 17000 خط کد تغییرات داره.

نقل‌قول
روی چه حسابی میگید : اولین کاری که عموم کاربران این میزکار انجام میدن اضافه کردن اکستنشن استارت منو کلاسیک ... ؟؟؟
رو حساب باد هوا ;D
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1394، 12:03 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
از این دست آدمایی که توی گنو/لینوکسن ولی هنوز یه پاشون توی ویندوزه، توی فروم هم زیاد هست.
اینجور افراد، لینوکس رو به عنوان فلسفه و فرهنگش انتخاب نکردن. اونو به عنوان یه ویندوز بهتر! انتخاب کردن. در صورتی که اصلا لینوکس، ویندوز نیست  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
مایکروسافت و تکنولوژی جدید ؟ شوخی نکن علیرضا خان :D
دقیقا

این ویندزد از وقتی من یادمه هیچ تغییر خاصی نکرده جز ظاهرش، که یه روز Start رو برمی داره بعد می افته به شکر خوردن، دوباره می ذاره سره جاش
شاید به نظر مساله زیاد مهمی به چشم نیاد ولی از نظر مهندسی نرم افزار این یک فاجعه اس برای یه شرکت که حتی نمی دونه مشتری هاش بعد 20 سال چی می خوان مخصوصا شرکتی با این ادعا!

این مشتری مداری مایکروسافت رو میرسونه که start رو برگردوند، گنوم‌شل هم start نداره،اولین کاری که عموم کاربران این میزکار انجام میدن اضافه کردن اکستنشن استارت منو کلاسیک، حتی خیلی از توزیع‌ها پیش‌فرض این اکستنشن رو قرار دادن!

ولی تیم گنوم هنوز حاضر نشده به احترام کاربرها یه استارت منو کلاسیک مناسب طراحی کنه!
این دیگه چی بود؟؟ :o
شما ازش استفاده کردی؟ :o

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
مایکروسافت و تکنولوژی جدید ؟ شوخی نکن علیرضا خان :D
دقیقا

این ویندزد از وقتی من یادمه هیچ تغییر خاصی نکرده جز ظاهرش، که یه روز Start رو برمی داره بعد می افته به شکر خوردن، دوباره می ذاره سره جاش
شاید به نظر مساله زیاد مهمی به چشم نیاد ولی از نظر مهندسی نرم افزار این یک فاجعه اس برای یه شرکت که حتی نمی دونه مشتری هاش بعد 20 سال چی می خوان مخصوصا شرکتی با این ادعا!

این مشتری مداری مایکروسافت رو میرسونه که start رو برگردوند، گنوم‌شل هم start نداره،اولین کاری که عموم کاربران این میزکار انجام میدن اضافه کردن اکستنشن استارت منو کلاسیک، حتی خیلی از توزیع‌ها پیش‌فرض این اکستنشن رو قرار دادن!

ولی تیم گنوم هنوز حاضر نشده به احترام کاربرها یه استارت منو کلاسیک مناسب طراحی کنه!

خود من از دسته افرادی هستم که داشتن منوی استارت اصلا مطابق سلیقم نیست. چون من رو یاد دسکتاپ ویندوز میندازه. اگه قرار باشه ویندوز رو محک قرار بدیم، اونوقت هر os دیگه ای در مقایسه با ویندوز از ین جهت که چقدر به ویندوز شبیه تره، شکست میخوره. چون هیچ چیزی از ویندوز به خودش شبیه تر نیست. 

ویرایش: من فکر می کنم مشتری مداری با کاربرمداری فرق داره. مشتری مداری مایکروسافت ممکنه به نفع یه کاربر ویندوزی که با ویندوز ویدئو میبینه، چت میکنه و برنامه نویسی می کنه، نباشه. اگه اون کاربر از مایکروسافت تقاضا کنه شکل دسکتابش رو تغییر بده، جواب مایکروسافت مثبته؟ ولی توی  گنو/لینوکس کاربرمداری وجود داره.
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1394، 01:19 ب‌ظ توسط Arcush »
pacman -Rs ubuntu

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
بستگی داره این "ظاهر لینوکس " رو چی برداشت کنید
قرار نیست همه رابط کاربری ها یه شکل باشن,این ویندوز نیست که مجبورتون کنه از چی استفاده کنید . اگه از گنوم خوشتون نیاد میتونید بریدkde و... و همینطور بالعکس

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
من که به منوی کلاسیک و به قول دوستمون استارت هیچ علاقه ای ندارم ....از وقتی با گنوم کار کردم محیط کاری ویندوز واسم غیر قابل تحمله!!!!
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
بستگی داره این "ظاهر لینوکس " رو چی برداشت کنید
قرار نیست همه رابط کاربری ها یه شکل باشن,این ویندوز نیست که مجبورتون کنه از چی استفاده کنید . اگه از گنوم خوشتون نیاد میتونید بریدkde و... و همینطور بالعکس
یا اونطور که دلتون خواست درش بیارین...

آفلاین Chamrosh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
از این دست آدمایی که توی گنو/لینوکسن ولی هنوز یه پاشون توی ویندوزه، توی فروم هم زیاد هست.
اینجور افراد، لینوکس رو به عنوان فلسفه و فرهنگش انتخاب نکردن. اونو به عنوان یه ویندوز بهتر! انتخاب کردن. در صورتی که اصلا لینوکس، ویندوز نیست  ;)

اون وقتی که شما حتی هنوز ویندوز ندیده بودین! چه برسه به لینوکس، من فقط «رد هت» رو سیستم خونگیم نصب بوده!
بازی با فرهنگ و فلسفه گنو/لینوکس واسه بچه‌هاست! نه اون‌هایی که هدفشون فقط استفاده خوب از یه سیستم‌عامل خوبه!

آفلاین Chamrosh

• Jr. Member
  • *

شما خط و خطوط ویندوز رو نمیبینی دلیل نمیشه که تغییر نکنه، به ویندوز و مک و ...  احترام میذارم چون محصول یک کشور برتر و نماد بخشی از برتری‌هاشه، میلیاردها دلار داره برای نظام اقتصادیش سود کسب میکنه، بهتر شما و من به فکر خودمون باشیم که هیچ حرفی نداریم برای گفتن!!!!!!!!!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
اون وقتی که شما حتی هنوز ویندوز ندیده بودین! چه برسه به لینوکس، من فقط «رد هت» رو سیستم خونگیم نصب بوده!
بازی با فرهنگ و فلسفه گنو/لینوکس واسه بچه‌هاست! نه اون‌هایی که هدفشون فقط استفاده خوب از یه سیستم‌عامل خوبه!

شما هر جور دوست داری فکر کن دوست عزیز  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام.
من کاری به بحث بچه ها ندارم وحتی کاری به عنوان ندارم فقط میخوام بگم اون بابایی که این خبر رو نوشه و abdoullah هم اونو اینجا گذاشته هیچی از تکنولوژی و کلا گنو لینوکس و کلا موبایل و هیچ چیز دیگه ای نمیدونسته.
اخه یکی نیست بگه عزیزم Fast Boot روی گوشی چه ربطی به عدم نصب سیستم عامل دیگه داره؟؟؟؟؟(این فقط یک امکان مثل Safe Mode ویندوز و Recovery Mode لینوکسه)
در واقع کارش اینه که فقط با لود کردن درایور های مورد نیاز گوشی اونو بوت کنه تا کاربر به سرعت بتونه از گوشی استفاده کنه و باقی موارد به صورت پس زمینه بوت میشن.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
شما خط و خطوط ویندوز رو نمیبینی دلیل نمیشه که تغییر نکنه، به ویندوز و مک و ...  احترام میذارم چون محصول یک کشور برتر و نماد بخشی از برتری‌هاشه، میلیاردها دلار داره برای نظام اقتصادیش سود کسب میکنه، بهتر شما و من به فکر خودمون باشیم که هیچ حرفی نداریم برای گفتن!!!!!!!!!

آقاجون خرابترش کردی که ... با وجود این همه ادعا , این عدم وجود حس لینوکسی ... خیلی عجیبه !؟

قبل از دیدار ویندوز :o ... ردهت :o ... کشور برتر :o ... حرف نداشتن  :o ... و بعد از همهّ اینا ... منوی استارت در لینوکسجات :o ???

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است

حالا کی گفت که ویندوز تغییر نمی کنه که اینجوری جوگیر میشی؟
گفتی که از وقتی یادم میاد لینوکس تغییری نکرده منم گفتم هر روز داره تغییر می کنه

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity

نقل‌قول
این مشتری مداری مایکروسافت رو میرسونه که start رو برگردوند،
اون موقعی که برداشت مشتری مداریش کجا بود نمی تونست یه نظر سنجی بکنه !
وقتی هم که تقریبا تک تک کاربراش اعتراض کردند  مجبور شد برگردونه البته این سوتی های مایکروسافت برای ما ها عادیه  توی مهندسی نرم افزار یه بحثی هست که  می گه ورژن یا آپگریت نرم افزار تو در چه زمانی وارد بازار کنی  که خودش کلی محاسبات داره محاسباتی که مایکروسافت هیچ وقت نتونستنه درست و حسابی ازپسش بر بیاد نه انقده باید دیر بیاد که محصول رقیب جاش و بگیره و نه انقده زود بیاد که به بازار محصول قبلی خودش ضربه بزنه
خیلی ها ( صاحب نظران ) یه مثال خیلی مهم رو برای این بحث می زنن وقتی لینوکس تازه وارد بازار شده بود مایکروسافت ورژن اون موقع ویندوز (رو که دقیقا نمی دونم چی بود) با تاخیر وارد بازار کرد و همین باعث شد که لینوکس تا حدودی جاش و پیدا کنه و کسی هم که با لینوکس کار کنه، دیگه نمی ره سراغ ویندوز
ویندزد 8 وقتی که وارد بازار شد ویندوز 7 جاش و بین کاربراش پیدا کرده بود و اکثر کاربراش ایرادی بهش وارد نمی کردند.
که یهو مایکروسافت ویندوز 8 را فرستاد زود فرستاد که هیچ کلی هم باگ داشت :
وقتی شنیدم سرعت up و down تقریبا 10 ثانیه تعجب کردم وقتی خودم امتحان کردم دیدم بله وقتی Shutdown رو می زنی زیر 10 ثانیه Shutdown می شه بله  ظاهرا همه چی درست بود ولی پشت پرده اتفاق دیگه ای می افتاد، Shut down رو که می زدی واقعا Shutdown نمی شد یه چیزی بین hibernate و Sleep بود باید Shift  نگه می داشتی بعد Shutdown رو می زدی اون وقت می دیدی بله که همون آش و همون کاسه یعنی  کسی که ایده این حرکت بزرگ تو مغزش زده  با خودش چه فکری کرده که به جای sleep بنویسن shutdown  :---)
1 توهین به شعور مخاطب
2 . . .
 حالا بماند ولی حداقلش اینکه وقتی توی لپ تاپ همچین به اصطلاح Shutdown ای اتفاق می افته ممکنه در حین حمل با یه ضربه جزئی به لپ تاپ  هارددیسک دچار مشکل بشه یعنی واقعا اونی که مثلا این ایده رو داده به همچین مساله ساده ای فکر نکرده ! ](*,)
و کلی باگ دیگه که تو ویندزد هست که اگه بخواد چاپ بشه کتابی می شه با وزن 2 تن

نقل‌قول
گنوم‌شل هم start نداره،اولین کاری که عموم کاربران این میزکار انجام میدن اضافه کردن اکستنشن استارت منو کلاسیک

بر فرض حرفت درست خوب چند تا ویندزدی که GUI که به کنار استارت منو رو ازشون بگیری هیچ کاری نموتنن بکنن حالا هم که شدن مثلا لینوکسی و می خوان لینوکس رو بکنن مثل ویندزد، آخه شد دلیل برای احترام به کاربر / مشتری

نقل‌قول
شما خط و خطوط ویندوز رو نمیبینی دلیل نمیشه که تغییر نکنه،!!!!!!!!!
از باگ هایی که داره معلومه چقدر داره تغییر می کنه  ;D

نقل‌قول
به ویندوز و مک و ...  احترام میذارم چون محصول یک کشور برتر و نماد بخشی از برتری‌هاشه، میلیاردها دلار داره برای نظام اقتصادیش سود کسب میکنه، بهتر شما و من به فکر خودمون باشیم که هیچ حرفی نداریم برای گفتن!!!!!!!!!

سود میلیاردی این کشور به خاطر ویندزد و مک نیست به خاطر کلی زیر ساخت هایی هست که خیلی از چیز هایی که این کشور داره به خاطر این زیر ساخت های اساسی و درستش هستش که اگه نبودن مایکروسافت و اپلی هم نبود.
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1394، 12:39 ب‌ظ توسط KARA_KRAL »
چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین Chamrosh

• Jr. Member
  • *
به ویندوز و مک و ...  احترام میذارم چون محصول یک کشور برتر و نماد بخشی از برتری‌هاشه، میلیاردها دلار داره برای نظام اقتصادیش سود کسب میکنه، بهتر شما و من به فکر خودمون باشیم که هیچ حرفی نداریم برای گفتن!!!!!!!!!

سود میلاردی این کشور به خاطر ویندزد و مک نیست به خاطر کلی زیر ساخت هایی هست که خیلی از چیز هایی که این کشور داره به خاطر این زیر ساخت های اساسی و درستش هستش که اگه نبودن مایکروسافت و اپلی هم نبود.

شما هنوز توان خوندن و تحلیل سطحی یک جمله ساده فارسی رو ندارید تا بتونید متناسب با اون جمله جواب مناسبی بدین! پیشنهاد میکنم به جای بازی با کامپیوتر برید ادبیات و دستور زبان فارسی بخونید.

فلسفه گنو و ... رو جهان اول میسازه، پُز دادن و ادا اطفارش مال ما جهان سومی‌هاست!
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1394، 01:53 ق‌ظ توسط Chamrosh »