دوستان ممنون بابت راهنمایی هاتون
من در مورد رشته های نرم افزار و it و علوم کامپیوتر کمی تحقیق کردم
اما مطلب درست و حسابی درباره ی معماری سیستم های کامپیوتری به چشمم نخورد
میشه لطف کنید و کمی درباره ی این رشته و جزئیاتش توضیح بدید؟
پیشاپیش تشکر
سلام
تا جایی که من از استاد هامون تو امیرکبیر شنیدم برای ورودی 94 و بعد اون رشته سخت افزار نداریم و در عوض معماری کامپیوتر هست. یه مقداری گرایش بندی ها فرق کرده.
یه فایلی براتون میذارم حتما ببینیدش.
http://ceit.aut.ac.ir/autcms/res/upload//computer-engineering/h_zarandi/NewProgram_ComputerEngineering_in_4_Fields.pdfتو دانشگاه ما بچه های دانشکده مهندسی نسبت به علوم پروژه های بیشتری دارن و درس های عملی و آزمایشگاهی بیشتر. بچه های علوم اصلا آزمایشگاه ندارن. کمی درس های ریاضی دارن که خیلی هم سخت نیست. به نظر من خیلی فرق نمیکنه مهندسی باشی یا علوم مهم اینه که خودت مهارت هات رو زیاد کنی و وابسته به دانشگاه نباشی.
جو دانشگاه های تهران درسی تر هست. نسبت به «بیشتر» شهرستان ها. اینطور نیس که یه جزوه بهت بدن و یه پروژه گلابی و یه نمره خوب. مجبوری کار کنی و یاد بگیری.
البته دانشگاه هایی که گلابی ترن یه مزیت داره خب معدلت بیشتر میشه و وقت آزاد بیشتری داری و اگه پشتکار داشته باشی میتونی خودت بری سراغ چیزایی که دوس داری و یاد بگیری.
به نظرم اگه میخوای وارد بازار کار بشی هر دانشگاهی دوست داری برو ولی حتما حتما خودت کار کن. محدود به دانشگاه نباش.
اما اگه قصد داری تحصیلات آکادمیک رو ادامه بدی فکر میکنم دانشگاه های تاپ بهتر باشن.
اگه سوالی در مورد امیرکبیر داشته باشی میتونم کمکتون کنم.