انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: موانع حقیقی تولید نرم افزار و سیستم عامل بومی متن باز  (دفعات بازدید: 14654 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
راستی اسم جدیدم چطوره مشکلی که نداره ؟
خیر مشکلی نداره. ولی هر سوالی رو جای خودش می‌پرسن ;) در غیر اینصورت یک Troll می‌شید و توی جامعه هم جدی گرفته نمی‌شید :)

ضمنا پاسخ من را ندادید من الان بخواهم یک سی دی اموزشی ایجاد کنم از چه نرم افزاری استفاده کنم . می خواهم این سی دی را رایگان در بین مدارس توزیع کنم .
از Python می‌تونید استفاده کنید :)

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
دوست عزیز جناب آقای ام ٫ آیا شما در  مورد تحریم شدن اپل و جاوا و بعضی سرویس های دیگه تحقیق کردین ؟
من توصیه میکنم از اون ور هم به قضیه نگاه کنین ٫ وقتی ما تو تریبون میگیم حزب الله دوست ماست و اسرائیل باید حذف بشه و ... آیا کشورهای دیگه فکر نمیکنن ما هم تروریست هستیم ؟ به جای اندیشیدن به جوابی که میخوای پیدا کنی بشین خوده مساله رو یه بار بخون که شاید من مشکل دارم که این همه آدم دارن با احترام بهم جواب میدن ؟
والا تو فروم های دیگه بود الان یه وضعه دیگه بود
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
نتیجه بحث :

1- اوبونتو کامل است
2- اوبونتو می تواند تمام نیاز های ما را رفع کند
3- مشکل عدم استفاده از لینوکس مربوط به سطح پایین ادبیات مسیولین دولتی در استفاده از علایم نگارشی می باشد

موضوع بسته شد  \\:D/

توسط ناظر انجمن ویرایش شد.
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1394، 10:51 ب‌ظ توسط سعید زبردست »

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
    • KraToS . Ir
نتیجه بحث :

1- اوبونتو کامل است
2- اوبونتو می تواند تمام نیاز های ما را رفع کند
3- مشکل عدم استفاده از لینوکس مربوط به سطح پایین ادبیات مسیولین دولتی در استفاده از علایم نگارشی می باشد

موضوع بسته شد  \\:D/

« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1394، 10:52 ب‌ظ توسط سعید زبردست »
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
دوستان لطفا از توهین به یکدیگر خودداری نمایید.

توضیح: مطالب حاشیه ساز حذف و اخطار لازم ارسال شد.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
    • KraToS . Ir
دوستان لطفا از توهین به یکدیگر خودداری نمایید.

توضیح: مطالب حاشیه ساز حذف و اخطار لازم ارسال شد.
من معذرت میخوام بابت رفتار بدم
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
اخی چقدر شما نازید  :'( ](*,)

اقا من گرفتم شما یک عده مهندس با مرام هستید دور هم جمع شدید با تینک پد هاتون دارید به جامعه اپن سورس کمک می کنید اقا به جون خودتون منم چیزی بارم نیست تازگی ها پایتون و یکم ورد پرس یاد گرفتم یک دو سالی هست یک دوست اپن سورسی پیدا کردم وگرنه خود من حال اینجور کار ها را ندارم ولی بین خودمونی به سایت منم سر بزنید همون که زیر نظراتم میاد فقط خواهشن این Nixon به من نظارت نکنه بد نظارت می کنه عکسش هم جدی هست ادم می ترسه  ;D اقا خیلی چاکرم دوستتون دارم  \\:D/

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نقل‌قول
اخی چقدر شما نازید  :'( ](*,)
مظلوم گراییت منو کشته  :D Anonymouse جان
همیشه سعی کن حرفت دوتا نشه. باریکلا  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین کاوه

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
داشتم متن کامنت های این موضوع رو میخوندم واسم سوال شد که آیا لوگو اون بالای سایت درست هستش؟ آیا اینجا فروم اوبونتو هستش؟ پس چرا وقتی از سیستم عامل صحبت میشه حرف به صورت پیش فرض فقط از ویندوز صحبت میشه؟

نکنه دوباره کسی بودجه دولتی پیدا کرده دنبال ایده میگرده که واسه خودش جذبش کنه؟

نمی‌دونم جریان چیه که هر چند وقت باید توی این فروم بحثی داشته باشیم که باید یک سیستم عامل بومی جایگزین ویندوز بشه؟
دوستان مدعی،من در این عرصه سوادی ندارم ولی پیشنهاد میکنم وقتی از سیستم عامل ملی میگید یک مطالعه ای در مورد سیستم عامل ملی و بومی زمین داشته باشین
اگر ظلمتی نبود، امیدی برای دست یافتن به نور نبود و اگر نوری نبود، کوششی برای رفع ظلمت نبود.
رامین جهانبگلو / ذهن زمستانی

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
نمی‌دونم جریان چیه که هر چند وقت باید توی این فروم بحثی داشته باشیم که باید یک سیستم عامل بومی جایگزین ویندوز بشه؟
این صحبت قدیمی و بسته‌شده هستش، نیازی به بالا آوردن اون نبود :)