سلام.
من براي نصب لينوكس در كنار ويندوز يك درايو پارتيشن بندي كردم و لينوكس رو از روي فلش نصب كردم.حالا براي وارد شدن به لينوكس فلش لازم است.چطور بدون فلش وارد لينوكس شوم؟
سلام
خوش اومدید به انجمن
شما اول از همه توضیح بدید که دقیقا چطوری نصب کردید تا بچه ها ببینند کجا اشتباه کردید
لینوکس رو که نصب نکردی مطمئناً، چون لینوکس رو نمیشه رو پارتیشن نصب کرد، سیستمعامل که نیست! شما میخواستی یه توزیع از سیستمعامل گنو/لینوکس رو نصب کنی که موفّق نشدی! وقتی یه توزیع گنو/لینوکس رو نصب میکنی، یه برنامهی بارکنندهی راهاندازی به همراهشه به اسم گراب که معمولاً همون موقع نصب ازت میپرسه کجا نصبش کنی. این رو باید روی خود دیسک (و نه پارتیشن) نصبش کنی. اگه این رو درست نصب کنی، موقع راهاندازی رایانه ازت میپرسه که میخوای وارد کدوم سیستمعاملی که روی این رایانه نصب شده بشی، که در مورد شما میشه ویندوز و گنو/لینوکس! به فلش هم احتیاجی نیست!
خخخ
آقای بهزادی ، شما هم شدید مثل ریچارد خان
بابا بذارید اول این دوستمون یکمی آشنا بشن با این سیستم عامل ، بعد توضیح بدید که تفاوت گنو/لینوکس با لینوکس چیه
من خودم تازه که اومده بودم فرق گنو با گنوم رو نمیدونستم
فکر کنم الان یکم زود باشه ( البته نظر شما برای من ارزشمنده که نمیخوایید کسی از بدو ورود ، تعریف ها رو اشتباه یاد بگیره)