یه دو تا مشکل عجیب بهش بر خوردم. نمیدونم بقیه هم روی کوبی تجربه کردن و البته تونستن حل کنن یا نه!؟
۱- بعد تغییر پروکسی، یک سری از برنامههای کیدیای مثل مسنجر، و برنامه نصب برنامه از مخزن کوبی (و احتمالا برنامه مشاهده دسکتاب یه آدم از راه دور) نمیتونن کار خودشون رو انجام بدن. یعنی یه جورایی میگن اینترنت قطع هست! به عنوان مثال پیغام مسنجر به صورت زیر هست:
This user is not reachable at the moment. Please make sure you are connected and using a protocol that supports offline sending, or wait until this user comes online.
و ابته واضحه که من پروکسی رو بر میدارم و باز این پیغام رو میدن و البته مسنجر توسط آیاسپی باز شده و دیگه اینکه کار نصب برنامه از طریق ترمینال (apt-get) هنوز انجام میشه و به مسنجر از طریق برنامه prism دسترسی دارم! (یعنی مشکل فقط برای برنامههای کیدیای هست و البته همشون اینطوری نشدن مثل کانکرر به خصوص اینکه پروکسی کانکرر با برنامههای دیگه کیدیای باید یکی باشه
)
نتورک منیجر رو هم از طریق مخزن حسین عزیز آپدیت کردم(یعنی مشکل از اونه؟)
۲- که اینم از نظر من مشکل خیلی حاد و بدیه!
با زدن کلیدهای Alt+Ctrl+F1 تا F6 من قبلا وارد ترمینال میشدم که برای زمانهایی که برنامهای هنگ میکرد عالی بود. و یعنی با اینکار من میتونستم حتی قسمت کگرافیکی لینوکس رو دوباره هم راهاندازی کنم.
اما الان با زدن این کلیدها صفحه سیاهی باز میشه و وارد ترمینال می شه. اما همون اول اشاره گر سر جای خودش به صورت چشمک زن باقی میمونه
و من هیچ چیزی (نام کاربری) نمی تونم وارد کنم و مجبور میشم با زدن F7 دوباره به محیط گرافیکی برگردم و اگه اشتباه نکنم این مشکل اول وجود نداشت!