انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چندتا سوال در لینوکس بک ترک  (دفعات بازدید: 1473 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین auas

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
چندتا سوال در لینوکس بک ترک
« : 03 تیر 1394، 02:24 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان و کاربران فارسی انجمن اوبونتو
ببخشید اگه سوالم رو بدجایی پرسیدم یا موضوع خوبی انتخاب نکردم
عزیزان بنده تازه شروع به کار برای یادگیری بک ترک کردم که در ابتدای کار توی فایل آموزشی که دارم گفته                نرم افزار"sudo apt-get update" کاربردی هست و باید دانلود بشه همچنین قبلش نحوه اتصال به شبکه رو توضیح دادن و عکسش رو نمایش دادن که به صورت زیر هستش

اما مسیری رو که من میرم به شکل زیر هست و وایرلسی پیدا نمیکنه اما به اینترنت وصل میشه و میشه از اینترنت استفاده کرد

می خواستم ببینم چطوری میتونم سیگنال وایفای رو شبیه به تصویر اولی ببینم؟
توی بخش اول هم که گفتم میخوام اون نرم افزار رو دانلود کنم به مشکل زیر برخوردم

میخواستم ببینم آیا جای درستی دارم کد رو وارد میکنم؟ چرا این خطا داره؟

پیشاپیش ممنون از جواب هاتون
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1394، 02:53 ب‌ظ توسط auas »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : چندتا سوال در لینوکس بک ترک
« پاسخ #1 : 03 تیر 1394، 02:34 ب‌ظ »
سلام !!!

خب شما باید بدونی بک ترک جزو دسته گنو/لینوکس های الایت هست و برای کار های روزانه و خوشگل کردن دسکتاپ و این حرف ها کسی انتخابش نمیکنه و مهم تر از هم منقرض شده و پشتیبانی نمیشه بعدش باید بدونی sudo apt-get update یه دستور هست که سیستم را آپدیت میکنه و نرم افزار کاربردی نیست و اینکه شما میتونی از طریق پایانه کانکشن بسازی ولی اگه از طریق رابط گرافیکی (GUI) میخوای گزینه ی add را بزن و کانفیگش کن نسبت به یوزر و پسورد و نوع کانکشن و چیزهای دیگت  :)

اون دستور را هم که میزنی توی ترمینال اینترنت باید وصل باشه شما که اینترنتت وصل نیست نمیتونی اپدیت کنی  :)
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1394، 02:37 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین auas

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 03 تیر 1394، 02:50 ب‌ظ »
سلام !!!

خب شما باید بدونی بک ترک جزو دسته گنو/لینوکس های الایت هست و برای کار های روزانه و خوشگل کردن دسکتاپ و این حرف ها کسی انتخابش نمیکنه و مهم تر از هم منقرض شده و پشتیبانی نمیشه بعدش باید بدونی sudo apt-get update یه دستور هست که سیستم را آپدیت میکنه و نرم افزار کاربردی نیست و اینکه شما میتونی از طریق پایانه کانکشن بسازی ولی اگه از طریق رابط گرافیکی (GUI) میخوای گزینه ی add را بزن و کانفیگش کن نسبت به یوزر و پسورد و نوع کانکشن و چیزهای دیگت  :)

اون دستور را هم که میزنی توی ترمینال اینترنت باید وصل باشه شما که اینترنتت وصل نیست نمیتونی اپدیت کنی  :)
به اینترنت وصل هستم به طوری که میتونم سرچ انجام بدم ولی نمیدونم چرا آپدیت نمیکنه
اون قسمت بالا هم هرچی گفتی چیزی نفهمیدم :'(

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #3 : 03 تیر 1394، 02:54 ب‌ظ »
به اینترنت وصل هستم به طوری که میتونم سرچ انجام بدم ولی نمیدونم چرا آپدیت نمیکنه
اون قسمت بالا هم هرچی گفتی چیزی نفهمیدم :'(

من که هیچی از این خروجیه ارور متوجه نشدم میشه لطفا ارور را در تگ کد کپی کنید و اسن تاپیک را هم به مشکل در آپدیت بک ترک تغییر بدید  :)

قسمت بالا این بود منظور که بک ترک اصلا دیستروی(توزیع) مناسبی نیست و بهتره به یکی از اعضای خانواده ی دبیان مهاجرت کنید  :)

خب اگه مشکل اینترنت ندارید بیانش نکنید مام گیج شدیم  :)

آی پی سیستمت را سیاه کردی ها !!!!! خخخخخخخ
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1394، 02:55 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #4 : 03 تیر 1394، 02:58 ب‌ظ »
سلام.
یک: بک ترک منقرض شده. الان کالی هست.
دو: کسی کالی/بک ترک رو نصب نمی کنه. اکثرا لایو استفاده می کنن.
سه: بک ترک و کالی به صورت پیشفرض با کابر Root لاگین می کنن پس sudo این وسط جایی نداره.
چهار: apt یک برنامه هست که بسته های debian رو مدیریت می کنه. apt-get update یه دستور برای برنامه ی apt هست.
با دستور update سورس های داخل بک ترک آپدیت میشن و برنامه های جدید رو آماده برای آپدیت یا نصب می کنن.
اررورهای عکس آخر هم برای اینن که اون سورس ها (سورس فورج) یا وجود ندارن (به دلیل منقرض شدن بک ترک - چند ساله آخه منقرض شده. و اصولا کسی برای یادگیری گنو/لینوکس نمیره کالی و بک ترک نصب کنه. حتی برای کارهای امنیتی هم کسی نمیره اینارو نصب کنه.  ;) ) یا اینکه به دلیل تحریم ها، سورس ها دانلود نمیشن.

شما اول یه Ping بگیر ببین مشکل داره یا نه. اگه داشت پس مشکل از شناسایی نشدن اینترنته. ولی اگه مشکلی نداشت پس بک ترک کلا قابل استفاده نیست دیگه.
حتی اگه مشکل شبکه داری بازم بک ترک رو بذار کنار. اگه خیلی اصرار داری، کالی رو لایو لود کن و استفاده کن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت