انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در هنگام بوت  (دفعات بازدید: 1696 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین میلاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
    • وبلاگ شخصی
مشکل در هنگام بوت
« : 06 آبان 1386، 01:52 ق‌ظ »
سلام
اوبونتو مقع بوت شدن سیستم اررور زیررا میده و بالا نمیاد:
Kernel Panic - not syncing: VFS: Unable to mount root fs on unknown-block(0,0)
میلاد نکوفر، توسعه‌دهنده وب و موبایل

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: مشکل در هنگام بوت
« پاسخ #1 : 06 آبان 1386، 02:05 ق‌ظ »
چه کار کردین که این ارور به وجود اومد ؟ سیستمتون رو update کردین و کرنل جدید رو نصب کردین ؟ خروجی دستور زیر رو برامون بزارین:
uname -r
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین میلاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 06 آبان 1386، 12:34 ب‌ظ »
سلام
این مشکل بعد از نصب گاتسی بوجود اومد.
نمیدونم مشکل چیه با استفاده از دیسک لایو کرنل را مجدد نصب کردم ولی جواب نداد.
فکر نمیکنم مشکل از خود لینوکس باشه چون دیسک لایو 7.04 را هم دارم با اونم که میخوام کار کنم بعضی وقتا موقع بوت همین اررور را میده اما بعضی وقت ها میاد بالا کلا یه هفته ایه اینطوری شده.
میلاد نکوفر، توسعه‌دهنده وب و موبایل

آفلاین inforfang

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #3 : 13 آذر 1388، 12:57 ب‌ظ »
سلام
این مشکل بعد از نصب گاتسی بوجود اومد.
نمیدونم مشکل چیه با استفاده از دیسک لایو کرنل را مجدد نصب کردم ولی جواب نداد.
فکر نمیکنم مشکل از خود لینوکس باشه چون دیسک لایو 7.04 را هم دارم با اونم که میخوام کار کنم بعضی وقتا موقع بوت همین اررور را میده اما بعضی وقت ها میاد بالا کلا یه هفته ایه اینطوری شده.

من هم همين مشكل را دارم . اما مشكل من دائمي هستش . در منبعي مطالعه كردم كه اگر اين مشكل گاه و بي گاه اتفاق مي افتد مشكل مي تواند از ram باشد كه ممكن است خراب شده باشد . اگر برايتان مقدور است با نرم افزار هاي موجود رم خود را تست كنيد .

آفلاین inforfang

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #4 : 13 آذر 1388، 01:07 ب‌ظ »
چه کار کردین که این ارور به وجود اومد ؟ سیستمتون رو update کردین و کرنل جدید رو نصب کردین ؟ خروجی دستور زیر رو برامون بزارین:
uname -r

من از ubuntu 9.10 استفاده مي كنم . بعد از update كردن اين مشكل براي سيستم من بوجود امد. البته بايد بگم كه من اوبونتو را در ويندوز xp نصب كردم . الان ويندوز به راحتي بالا مي آيد ولي لينوكس با error بالا مواجه مي شود و بالا نمي آيد .

براي آزمايش درايوي كه در آن image لينوكس وجود داشت را در ويندوز chkdsk كردم ولي نتيجه اي نگرفتم . در ضمن فايل image لينوكس را با نام root.disk كه در آن درايو بود را كپي كرده و لينوكس را در ويندوز uninstall كردم و دوباره نصب كردم تا اگر مشكل از filesystem حل شود . بعد از نصب كامل كه به راحتي هم لينوكس جديد بالا مي آمد . وقتي فايل root.disk قديمي كه به همان حجم بود را روي فايل جديد كپي كردم ، اما دوباره با همين error مواجه شدم .

سوالاتي كه دارم اين است كه من مي توانم با روش هايي دوباره به اطلاعاتي كه در نصب قبلي داشتم (توسط فايل هايي كه backup گرفتم مثل همين root.disk) برسم يا نه ؟
و دوم اينكه چطور بايد به update ها اطمينان كنم كه دوباره دچار چنين مشكلاتي نشوم ؟‌