چه کار کردین که این ارور به وجود اومد ؟ سیستمتون رو update کردین و کرنل جدید رو نصب کردین ؟ خروجی دستور زیر رو برامون بزارین:
uname -r
من از ubuntu 9.10 استفاده مي كنم . بعد از update كردن اين مشكل براي سيستم من بوجود امد. البته بايد بگم كه من اوبونتو را در ويندوز xp نصب كردم . الان ويندوز به راحتي بالا مي آيد ولي لينوكس با error بالا مواجه مي شود و بالا نمي آيد .
براي آزمايش درايوي كه در آن image لينوكس وجود داشت را در ويندوز chkdsk كردم ولي نتيجه اي نگرفتم . در ضمن فايل image لينوكس را با نام root.disk كه در آن درايو بود را كپي كرده و لينوكس را در ويندوز uninstall كردم و دوباره نصب كردم تا اگر مشكل از filesystem حل شود . بعد از نصب كامل كه به راحتي هم لينوكس جديد بالا مي آمد . وقتي فايل root.disk قديمي كه به همان حجم بود را روي فايل جديد كپي كردم ، اما دوباره با همين error مواجه شدم .
سوالاتي كه دارم اين است كه من مي توانم با روش هايي دوباره به اطلاعاتي كه در نصب قبلي داشتم (توسط فايل هايي كه backup گرفتم مثل همين root.disk) برسم يا نه ؟
و دوم اينكه چطور بايد به update ها اطمينان كنم كه دوباره دچار چنين مشكلاتي نشوم ؟