انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویس visual studio هستم می خواهمvisual studio و office رو نصب کنم (کمک)  (دفعات بازدید: 4168 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
سلام
من یک برنامه نویس ویژوال هستم و به اوبونتو هم علاقه دارم
لطفا کمکم کنید که چه جوری با اوبونتو کار کنم و ویژوال استادیو رو نصب کنم ( من چیز های ویکی را نمی فهمم )
منظورم اینه که چه جوری تو اوبونتو exe اجرا بشه و چجوری .net framework بریزم [url] ???
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
اینا نرم‌افزارهای ویندوزین دوست عزیز.نمیتونی تو لینوکس نصبشون کنی
در مورد office من بهت IBM Lotus Symphony رو پیشنهاد میکنم
به‌جای ویژوال استودیو هم میتونی از mono استفاده کنی.البته بهتره استفاده نکنی!

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
نرم افزار playonlinux رو نصب کنید و آفیس ۲۰۰۷ رو به راحتی نصب کنید

دات نت ۲ هم به راحتی قابل نصب است با همان برنامه

در مورد ویژوال استودیو با مونو موافقم
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
اگه میشه یه development tool مثل رهسعشم سفعیهخ واسه لینوکس معرفی کنید واسه برنامه نویسی با c++
که با سرعت visual studio اجرا بشه و کامل کننده کد هم داشته باشه البته من netbeans & eclipso امتحان کردم که سرعت اجرا شدنشون رو سیستم من خیلی کنده
واسه kubuntu karmic koala & ubuntu
سرعت kdevelop یا anjuta چطوریه لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

آفلاین gbmtoday

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 98
  • temp !
geany از همه سبک تره ولی خوب امکاناتش هم کمتره .

QtCreator هم چیز خوبیه ... سرعتش نسبت به امکاناتش  و نسبت به netbeans خیلی زیاده .

آفلاین -shahram

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
شاید لازم باشه که متوجه یک نکته باشید.این معادل ها گاهی باعث عدم توجه تازه کارا میشوند.
شما باید بر اساس اهدافتان تصمیم بگیرید.مثال:اگر شما برنامه نویس PLC/PIC هستید و یا embedded برنامه مینویسد.اگر قبلا در ویندوز از ابزاری ماننی اتسودیو دات نت کار میکردید حالا هم میتوانید از چایگزین های لینوکسی شان استفاده کنید.اتفاقا کامپایلر های تحت لینوکس بسیار قابل اعتماد تر از مشابهات ویندوزی شان در این زمینه هستند. اگر شما یه برنامه نویسی سیستم علاقه دارید اتفاقا لینوکس بستر مناسبی برای شماست تا نه تنها با دسترسی به منابع سیستمی OS را تحت کنترل داشته باشید بلکه اجازه تغییر و ویرایش کد های اصلی و کامپایل مجدد را برای شما محیا میکند.اگر شما بر اساس بانک های اطلاعاتی (بخصوص تحت وب)برنامه مینویسی لینوکس بستر مناسب تری برای شماست.اما اگر میخواهید برای ویندوز برنامه بنویسید اکیدا توصیه میکنم این کار بر روی ویندوز انجام بدهید و نه تنها بر روی ویندوز بکه بر روز همان نسخه از ویندوز که کاربرتان قرار است بر روی آن از برنامه تان استفاده کند.
مسلما اگر از ابزار cross platform استفاده کنید دیگر فرقی ندارد که کاربر تان(End User) با چه سیستم عاملی از برنامه تان استفاده خواهد کرد که در این صورت هم باز لینوکس و ابزار الترناتیوش جایگاه مناسبی برای برنامه نویسی خواهد بود
the only way that people could work together and share was with a free operating system.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
آیا این qt creator از gdb 7 هم ساپورت میکنه البته من الان برنامه های gui باهاش نمی خوام بنویسم فقط برنامه های زکنسولی خواهم نوشت بعدا می خوام qt رو برای برنامه های gui یاد بگیرم

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
سلام
لطفا به من کمک کنید که بتونم یه ide خوب مثل netbeans ولی با سرعت بیشتر توی لینوکس پیدا کنم سرعت qtcreator خوب بود ولی نمیشد باهاش برنامه های کنسولی نوشت لطفا راهنماییم کنید

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
فکر می‌کنم پست زیر پست خوبیه برای جواب شما:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8762.0.html
در ضمن برای اجرای نرم‌افزار‌های NET. در گنو/لینوکس، پس از نصب مونو، نرم‌افزار این‌گونه اجرا می‌شود:
mono ExampleApp.exe
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
فکر می‌کنم پست زیر پست خوبیه برای جواب شما:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8762.0.html
در ضمن برای اجرای نرم‌افزار‌های NET. در گنو/لینوکس، پس از نصب مونو، نرم‌افزار این‌گونه اجرا می‌شود:
mono ExampleApp.exe
دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی مثل اینکه منظور منو متوجه نشدین من با زبان c++ برنامه نویسی میکنم و نیازی به mono ندارم فقط می خوام با این زبان برنامه های کنسولی بنویسم که تو qtcreator که هم سرعت خوبی داشت و هم امکانات خوبی مثل auto code completion داشت نتونستم یه برنامه کنسولی بنویسم که از سرفایل هایی مثل <iostream> استفاده کنه در واقع سرفایل های موجود در g++ رو پشتیبانی کنه
من دنبال یه ide خوب می گردم که هم سرعت خوبی داشته باشه و هم امکانات بالایی که گفتمو داشته باشه البته netbeans و eclips رو امتحان کردم که هر دو سرعتشون بد بود و مثل visual studio با سرعت اجرا نمیشدن
و اینکه این ide اگه ممکنه از gdb 7  نیز پشتیبانی کنه بهتر میشه من که نتونستم netbeans رو با gdb7 سازگار کنم

آفلاین gbmtoday

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 98
  • temp !
با QtCreator هم میشه برنامه کنسولی نوشت . فقط کافیه Qt4 Console Application رو انتخاب کنی ...
البته وقتی برنامه رو توی خود QtCreator اجرا میکنی نمیتونی به برنامه ورودی بدی ...

اما خوب QtCreator واسه این چیزا ساخته نشده ...

ide های دیگه :

geany
kate
CodeBlocks
Kdevelop
...

چیزی که زیاده ide هستش

در مورد gdb7 هم که من نمیدونم چیه کلا

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
CodeBlocks خیلی خوبه. من قبلا ازش استفاده کردم هم سرعت خوبی داره هم auto code completion داره
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد