انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب محیط های گرافیکی مختلف روی openSUSE  (دفعات بازدید: 2871 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
سلام دوستان
من openSUSE 11.2 رو از روی DVD نصبیدم و موقع نصب از بین kde و gnome و xfce محیط KDE رو انتخاب کردم.
سوالم اینه که حالا که من با کا دی ای اپن زوزه رو نصب کردم  آیا میتونم محیط های گرافیکی مثل XFCE و Gnome رو هم به openSUSE اضافه کنم؟(از روی DVD )
اگه میشه چه جوری؟؟
ممنون

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
اگه سوالتو http://opensuse.ir بپرسی حتما سریع‌تر جواب می‌گیری :)
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین Paramont

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
سلام دوستان

البته که می تونی کافی اول بری توی yast و گزینه software Managment انتخاب کنی بعد برو توی زبانه Packages Group و از اونجا می تونی GNOME Desktop رو انتخاب کنی در پنجره کناری لیست تمام پکیج ها و کتابخانه های مورد نیاز برای این desktop نمایش داده می شود کافی انتخاب کنی و سپس accept. به همین راحتی پس از نصب هم logout کن و با dedsktop مورد نظرت وارد شو.

خود من هم با ubuntu کار کردم هم با open suse که پیشنهاد می کنم که open suse رو حتما با KDE کار کن خود من با محیط GNOME یا XFC توی open suse اصلا حال نکردم.
موفق باشی.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
ممنون محمد حسین
تونستم نصب کنم.ولی حرف شما رو تایید می کنم که openSUSE محیط کا دی ای شاهکاری دارد و لی گنوم و xfce آنچنان تعریفی ندارند.
دمت گرم
« آخرین ویرایش: 20 دی 1388، 11:29 ق‌ظ توسط Tahmooreth »