من با مفهوم دانلود آفلاین به تازگی آشنا شدم و فهمیدم که ظاهراً در ایران خیلی هم طرفدار داره. اما هنوز نه تونستم اطلاعات علمی دربارهاش پیدا کنم و نه تونستم ساز و کارش رو بفهمم.
اخیراً از یک نفر که ظاهراً مطلع بو درباره اون پرسیدم. ایشون میگفت که مثلاً فلان ماهواره تامین کننده اینترنت شرکت اینترنتی «فلان آنلاین» در ایرانه. من مشترک این شرکت هستم و فلان فایل رو دانلود میکنم. حالا همه اونایی که با کارت دیویبی به ماهواره وصلن و برنامههایی که مثلاً در
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,4536.0.html توضیح داده شده رو دارن، میتونن فایل من رو دانلود کنن. در نتیجه این افراد اختیاری در مورد این که چی دانلود میکنن ندارن، اما با سرعت بالایی میتونن یه عالمه چیز دانلود کنن.
بعد هم توضیح داد که میشه نوع فایلها رو محدود کرد (مثلاً فقط فیلمهای بالای فلان مگ رو گرفت) و غیره.
این برای من خیلی عجیبه. اگر مثلاً من یک فیلم از ضمایم ای-میل شخصی خودم بگیرم، آیا این به این معنی است که تمام این ماهواره داران عزیز هم اون رو میتونن بگیرن؟! خوب این که با اصول اولیه و بدیهی حفظ اسرار منافات داره!
اگر کسی میتونه لطفاً من رو راهنمایی کنه و منابعی که در این باره توضیح علمی دادن به من معرفی کنه. وبلاگهایی که فقط نحوه استفاده رو شرح دادن کمکی نمیکنن، دنبال مطلب علمی و موثق هستم.
ممنون.