سلام دوستان
چند روزی است که میخام اوبونتو 14.04.3 رو نصب کنم اما نمیشه.دیگه واقعا کلافه شدم.لطف میکنید اگه راهنمایی کنید.
فایل iso این نسخه رو با poweriso رو dvd ریختم و شروع کرم به نصب.دفعه اول بعد از اینکه گزینه install ubuntu رو زدم یه صفحه اومد ک وسطش نوشته بود اوبونتو و چند تا نقطه رنگی که مثلا داشت لود میشد بعد از یه مدت کوتاه دیگه لود نمیشد(رنگ نقطه ها عوض نمیشد
) و انگار فریز شده بود. با دکمه power لپ تاپ رو خاموش و روشن کردم و ایندفه مشکل حل شد وتا قسمت پارتیشن بندی رفتم.یکم تو پارتیشن بندی به مشکل برخوردم واسه همین از نصب خارج شدم تا برم در مورد نحوه پارتیشن بندی اطلاعات کسب کنم
.با برنامه partition master پارتیشن هامو درست کردم.یه primary که system reserved بود که موقع نصب ویندوز 10 خودش ایجاد میشه.یه primary هم واسه ویندوز 10(که نصبه) و یه primary هم واسه اوبونتو که البته نوعش ntfs است که گفتم موقع نصب عوضش میکنم.یه logical هم برای فایل هام و یه logical هم واسه swap area که اونم از نوع ntfs است وموقع نصب لینوکس نوعش رو عوض میکنم.
حالا بعد از این کارا متاسفانه نصب لینوکس شروع نمیشه.هم از dvd و هم از فلش بوتیبل امتحان کردم.تازه دو تا فایل iso جدا رو هم امتحان کردم اما نشد که نشد
.وقتی بوت میکنم محیط گرافیکی نصب لینوکس نمیاد و گنو گراب میاد و از اونجا وقتی install ubuntu یا try without installing رو هم که میزنم مثل دفعه اول اسم اوبونتو و چند تا نقطه میاد و بعد چند لحظه انگار دوباره فریز میشه
.
دوستان ببخشید اگه طولانی شد.گفتم همه چی رو بنویسم شاید یکی بتونه کمکم کنه آخه دیگه کلافم کرد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.