به گمان من اینجا بیشتر بچهها فلسفهٔ آزادی نرمافزار رو دوست دارن، ولی این رو هم باید بپذیریم که گاهی اوقات زندگی به آدم سخت میگیره بهشکلی که آدم مجبور میشه کاری رو بکنه که دلش نمیخواد ، مثلا در این مورد شاید دوستمون واقعا به فتوشاپ نیاز داشته باشه چون کارخواهش ازش خروجی درست و درمون PSD میخواد، و دوستمون هم شدیدا به این پول احتیاج داره!
کسی نگفته مجبوره از برنامه ای غیر از فتوشاپ استفاده کنه. اولین جواب منو بخون. گفتم فتوشاپ رو ببر توی ویندوز استفاده کن. این همه بحث هم نداره
ولی چی شد؟ کلا بحث شد تیکه و متلک پروندن.
من میگم شما که گنولینوکس انتخاب کردی، برنامه هات هم آزاد باشن دیگه. اگه به خاطر فلسفهش انتخاب نکردی، پس فرقی هم با ویندوز نداره جز اینکه ویروس نمیگیره (ویندوز بدون ویروس)
اگه به خاطر خود گنولینوکس، اونو انتخاب کردین خب توش هم کارهایی رو انجام بدین که مناسب با فرهنگ و فلسفهش باشه. چیزای غیرآزاد رو ببرین توی همون ویندوز انجام بدین و درآمدتون رو هم داشته باشید.
بازم اون سه راه رو می نویسم برای کسایی که نخوندن پیامای منو (مثل استارتر عزیز)
۱) یا کاربر میاد توی لینوکسش گیمپ میریزه و به بقیه هم پیشنهاد میکنه که از این برنامه استفاده کنن
۲) یا کاربر میاد فتوشاپ رو توی ویندوز و برنامه های آزاد رو توی گنولینوکس میریزه و از هر دو در جای مناسب استفاده میکنه (و کم کم تلاش میکنه که دست از سر غیرآزاد ها و ویندوز برداره)
۳) یا میاد فتوشاپ رو توی لینوکس نصب میکنه تا مشخص بشه کلا نفهمیده گنولینوکس یعنی چی و از پایه راه رو غلط اومده و برای موندگار شدن بدترین کاره.
اینم سه راه واسه بار صدم
مشکل اینجاس که این استارتر عزیز اصلا گوش نمیده من چی میگم.
هم خدا رو میخواد هم خرما رو. هم گنولینوکس میخواد هم نرم افزار انحصاری رو.
حتی صحبت کردن و راهنمایی کردن افراد به سمت نرم افزار انحصاری، خلاف قوانین این انجمنه. من عمرا نمیام راهنمایی کنم که چجوری میشه فتوشاپ رو توی واین راه اندازی کرد. به جاش میگم برو فتوشاپ رو توی همون ویندوز استفاده کن و توزیع آزادت رو با نرم افزار انحصاری کثیف نکن.
یا اینکه یه فروم بزنین مخصوص کاربرای ویندوزی که صبح تا شب بهشون آموزش نصب نرم افزار های ویندوزی داخل لینوکس رو بدن ببینیم آخرش به کجا میرسن.