انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اوبونتو بالا نمیاد و این رو می نویسه: [حل شد] GNU GRUB ver 1.97~beta 4  (دفعات بازدید: 5212 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
دیگه هیچ کاری نمونده که نکرده باشم، صد تا راه برای تعمیر گراب رفتم و نشد که نشد
چرا هیچ کس کمک نمیکنه؟

سلام عزیز اگه جدا تموم راه های ترمیم گراب و تست کردی و شاید اوبنتو دچار باگ خاصی شده که مقصره ( صرفا شاید خودم ندارم تست کنم ) و میخوای دوباره اوبونتو رو نصبش کنی نیازی نیست کل پکیجهاتو دوباره دانلود کنی راهش اینه که اول یه دیسک لایو بزار و بیا بالا و برو تو این مسیر

/var/cache/apt/archives
تو پارتیشن روت اوبنتو نصب شده ( نه لایوه ! ) خب پکیجهای که تا امروز گرفتی اونجاست شامل نرم افزارهات و اپدیتهات .... همش اونجاست کپی پیست کن تو یه پوشه ای تو یه درایو امن میتونی تو همون درایوهای ویندوزتم بزاری مشگلی نی

فایلهای توی پوشه خونگیتم اگه home جدا نداری میتونی ورش داری دیگه چی میمونه یه سری تنظیمات که عاقلانه تره دوباره انجامش بدی  ;)

خب پس از اینکارها اوبونتوی جدیدو نصب میکنی سپس میری اون پکیجهارو دوباره منتقل میکنی تو این مسیر

/var/cache/apt/archives
تو این اوبونتوئه تازه نصب شده سپس یکبار لوگ اوت و لوگ این کن و حالا لیست مخازنتو اپدیت کن :

sudo apt-get update
خب الان هر چیزی که فرمان بدی افلاین و از توی کش نصب میشه ( صرفا چیزهای که قبلا نصب کرده بودی تو قبلیه ) بی نیاز به دانلود دوباره ! این شامل اپدیت هاتم میشه جز اینکه تو همین فاصله پکیجی اپدیت شده باشه که خب اونو جدا میگیره ولی بهتر از گرفتن کلشونه از اول ! اگرم اپدیتی نیومده باشه تو این فاصله که کلا همه چیزهاتو و همچنین اپدیت اوبونتو رو افلاین میتونی انجام بدی

موفق باشی
ممنون از کمکت ولی تو این فولدری که گفتی هیچی نیست! پس اون صد هاااااااااااا مگ آپدیت کجاست؟
بعد، آیا نرم افزارهایی هم که دانلود و نصب کرده بودم توی همین جاست؟ اونا رو چجوری برگردونم؟

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود

این مشکل از wubi هست

راحل هم سادس :)

با ویندوز بالا بیاید و در پارتیشن c یک  فایل می بینید به نام C:\wubildr  ( اگر پارتیشن بوت ویندوز جای دیگه ای هست همونجا )
( حتماً فایل قبلی رو بک آپ بگیرید مثلاً یه ۱ آخر اسمش اضافه کنید )
این فایل attach رو جایگزینش کنید
https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/grub2/+bug/477104/comments/90

من اوبونتو ندارم  :)

ref:

http://sourceforge.net/apps/mediawiki/bootinfoscript/index.php?title=Boot_Problems:Wubi_9.10

« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1388، 07:51 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
آخیشششششششششششش بالاخره درست شد دستت درد نکنه کردن جان.
یه دنیا ممنون.
هزار بار تشکر.

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
بابت آف‌تاپیک عذر می‌خوام.
از روی کنجکاوی می‌پرسم، چه توزیعی استفاده می‌کنی کرگدن جان؟
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
آخیشششششششششششش بالاخره درست شد دستت درد نکنه کردن جان.
یه دنیا ممنون.
هزار بار تشکر.

از گنو/لینوکس لذت ببرید :)

به عنوان تاپبک [حل شد] اضافه کنید تا دوستان دیگم بدونن حل شده و بتونند زودتر مشکلشون رو رفع کنند :)

بابت آف‌تاپیک عذر می‌خوام.
از روی کنجکاوی می‌پرسم، چه توزیعی استفاده می‌کنی کرگدن جان؟

روی دستگاه خونه :)
arch+ kdemod

روی نوتبوکم  ( محل کارم ازش استفاده می کنم)  ۱ هفته هست۱۱.۳  opensuse رو امتحان می کنم :) قبلش همون arch بود

از هر دو توزیع وحشتناک راضی هستم :)

« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1388، 11:29 ق‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
نقل‌قول
ممنون از کمکت ولی تو این فولدری که گفتی هیچی نیست! پس اون صد هاااااااااااا مگ آپدیت کجاست؟
بعد، آیا نرم افزارهایی هم که دانلود و نصب کرده بودم توی همین جاست؟ اونا رو چجوری برگردونم؟

شما حتما کش خودتو پاک کردی تا خودت پاکش نکنی خودش اتوماتیک پاک نمیشه

کرگدن جالب بود با اون ووبی عجیب کار نکرده بودم ! فکر هم نکنم به کسی توصیه کنمش به نظرم نصب استاندارد گنو لینوکس جالبتره حتی برای اغازگران !
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1388، 03:07 ب‌ظ توسط Freeman »