انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اوبونتو بالا نمیاد و این رو می نویسه: [حل شد] GNU GRUB ver 1.97~beta 4  (دفعات بازدید: 5214 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
سلام
من از روی ویندوز 7 اوبونتو 9.10 نسخه 64 بیتی رو نصب کردم.
روی درایو C ویندوز 7 هست و روی درایو D اوبونتو.
امروز وقتی اوبونتو آپدیت شد و ریست شد دیگه نتونستم واردش بشم.
بعد از ریست شدن کامپیوتر، مثل همیشه صفحه ای میاد که میتونم از بین ویندوز 7 و اوبونتو 9.10 یکی رو انتخاب کنم و واردش بشم، ویندوز 7 مشکلی نداره، ولی وقتی اوبونتو رو انتخاب میکنم، یه صفحه سیاه میاد که متن زیر توش نوشته شده:

GNU GRUB ver 1.97~beta 4
[ Minimal BASH-like line editing is supported. For the first world, TAB lists possible command completions.Anywhere else TAB lists the possible device/filename completions. ]

sh:grub>_
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1388، 03:58 ب‌ظ توسط soooot »

آفلاین mehr30na

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
مشکل grub در update جدید!
« پاسخ #1 : 21 بهمن 1388، 01:47 ب‌ظ »
من از دیروز همین مشکلو دارم.من windows 7 دارم با wubi  ابونتو 9.10 نصب کردم. ](*,)

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
منم بعد از نصب کامل آپدیت ها
وبندوزم پرید و بالا نمیاد !!!

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
بی اوبنتو موندیم هاااا، هیچ کس نمیتونه کمکی بکنه؟
من مطالب مربوط به گراب رو در ویکی و انجمن مطالعه کردم ولی هنوز نمیدونم باید چیکار کنم!

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
خب آخه چجوری درست میشه؟
یعنی هیچ راهی نداره؟
اوبنتو رو باید کلا پاک کنم و دوباره نصب کنم؟ ( هر چی روش دارم که از بین میره! )

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
منم خیلی تلاش کردم ???
دوستان با تجربه تر باید کمک کنند ](*,)

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
سلام
عزیز جان
خودتو راحت کن کلا بزن پارتیشن رو فرمت کن از اول اوبی رو نصب کن
اگر اطلاعات مهمی هم داری روی اون درایو با Live CD بیا بالا بعد اطلاعات مهمت رو بریز رو درایو C و اوبونتو رو نصب کن و خلاص!
این قدر کار رو پیچیده نکن
موفق باشی

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
عجب راه حلی!
جدا از اطلاعات، وقتی که با هر بار نصب لینوکس باید کلی وقت برای نصب بسته های اضافه برای رفع مشکلات اتصال به اینترنت و... صرف کرد و یا صد ها مگابایت آپدیت رو با اینترنت نفتی ایران انجام داد آدم حاظر میشه پیچیده ترین راه رو به نصب مجدد ترجیح بده.
حالا اومدیم و به فرض دوباره نصب کردیم، اگر بعد از یه مدت باز دوباره این مشکل پیش اومد چی؟ بازم دوباره نصب کنیم و...
اگر راه حلش رو بدونیم حد اقل اگر بازم این مشکل پیش اومد میتونیم حلش کنیم.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
عجب راه حلی!
جدا از اطلاعات، وقتی که با هر بار نصب لینوکس باید کلی وقت برای نصب بسته های اضافه برای رفع مشکلات اتصال به اینترنت و... صرف کرد و یا صد ها مگابایت آپدیت رو با اینترنت نفتی ایران انجام داد آدم حاظر میشه پیچیده ترین راه رو به نصب مجدد ترجیح بده.
حالا اومدیم و به فرض دوباره نصب کردیم، اگر بعد از یه مدت باز دوباره این مشکل پیش اومد چی؟ بازم دوباره نصب کنیم و...
اگر راه حلش رو بدونیم حد اقل اگر بازم این مشکل پیش اومد میتونیم حلش کنیم.

خداییش عرق شرم به پیشونیم نشست!
بهترین کار اینکه تو فروم جستجو کنی: تعمیر گراب
کلی مطلب در این مورد هست

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
دشمنت شرمنده.
اگر پست چهارم این تاپیک رو بخونی متوجه میشی که قبل از هر کاری جستجو کردم، هم در ویکی هم در انجمن و هم در سایت های دیگه، موارد زیادی رو هم پیدا کردم، ولی با تستشون نتیجه ای نگرفتم، یه بحثی هم در این رابطه در انجمن های اوبونتو انگلیسی وجود داره که البته بنده انگلیسیم زیاد خوب نیست و با کمک گرفت از مترجم گوگل هم به نتیجه ای نرسیدم، ولی از اونجایی که در آخرین پست های اون تاپیک اکثرا شکلک :) رو استفاده کردن، حدث میزنم به نتیجه رسیدن.

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
دیگه هیچ کاری نمونده که نکرده باشم، صد تا راه برای تعمیر گراب رفتم و نشد که نشد
چرا هیچ کس کمک نمیکنه؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
دیگه هیچ کاری نمونده که نکرده باشم، صد تا راه برای تعمیر گراب رفتم و نشد که نشد
چرا هیچ کس کمک نمیکنه؟

سلام عزیز اگه جدا تموم راه های ترمیم گراب و تست کردی و شاید اوبنتو دچار باگ خاصی شده که مقصره ( صرفا شاید خودم ندارم تست کنم ) و میخوای دوباره اوبونتو رو نصبش کنی نیازی نیست کل پکیجهاتو دوباره دانلود کنی راهش اینه که اول یه دیسک لایو بزار و بیا بالا و برو تو این مسیر

/var/cache/apt/archives
تو پارتیشن روت اوبنتو نصب شده ( نه لایوه ! ) خب پکیجهای که تا امروز گرفتی اونجاست شامل نرم افزارهات و اپدیتهات .... همش اونجاست کپی پیست کن تو یه پوشه ای تو یه درایو امن میتونی تو همون درایوهای ویندوزتم بزاری مشگلی نی

فایلهای توی پوشه خونگیتم اگه home جدا نداری میتونی ورش داری دیگه چی میمونه یه سری تنظیمات که عاقلانه تره دوباره انجامش بدی  ;)

خب پس از اینکارها اوبونتوی جدیدو نصب میکنی سپس میری اون پکیجهارو دوباره منتقل میکنی تو این مسیر

/var/cache/apt/archives
تو این اوبونتوئه تازه نصب شده سپس یکبار لوگ اوت و لوگ این کن و حالا لیست مخازنتو اپدیت کن :

sudo apt-get update
خب الان هر چیزی که فرمان بدی افلاین و از توی کش نصب میشه ( صرفا چیزهای که قبلا نصب کرده بودی تو قبلیه ) بی نیاز به دانلود دوباره ! این شامل اپدیت هاتم میشه جز اینکه تو همین فاصله پکیجی اپدیت شده باشه که خب اونو جدا میگیره ولی بهتر از گرفتن کلشونه از اول ! اگرم اپدیتی نیومده باشه تو این فاصله که کلا همه چیزهاتو و همچنین اپدیت اوبونتو رو افلاین میتونی انجام بدی

موفق باشی

آفلاین 4Got10

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • Everything I've Know
سلام خدمت همه دوستانی که اینجا زحمت میکشن 
به عنوان اولین سوال
من اوبونتو 9.10 از سافت پدیا دانلود کردم و نصب کردم . از داخل ویندوز . نکته ای که اینجا مشگل شده اینه که  تو توزیع های دیگه لینوکس مثل فدورا کارت صوتی  سیستم رو خودش میشناخت ولی الان نمیدونم از کارت صوتی هست و یا چی که  هیچ صدایی پخش نمیشه موقع پخش آهنگ ارور میده که کد این فرمت رو دانلود کن یعنی واسه mp3  هم باید کد بگیریم ؟ و اینکه من اینترنت تو اوبونتو ندارم چون فعلا با ساخت کانکشن adsl  مشگل  دارم .  :'(

حالا میشه یکی راهنمایی کنه من چجوری یک کانکشن dsl  تو اوبونتو ایجاد کنم ؟ کارت شبکه رو خودش شناخته . تو تنظیمات مودم هم نمیتونم auto connect  بذارم چون با Bridge  وصل میشم
4Got10

آفلاین 4Got10

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • Everything I've Know
آقا دست خودم درد نکنه پیدا کردم . اینترنت که وصل شدم همش حل شد . مشگل از کدک بود من فکر میکردم کدک ها رو دارم .
 ](*,)
4Got10