انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نظر شما در رابطه با 10.04  (دفعات بازدید: 6074 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ به: نظر شما در رابطه با 10.04
« پاسخ #30 : 18 اردیبهشت 1389، 11:39 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان  \\:D
انصافاْ بهتر شده  ;)

اما من هنوزم با  وایرلس مشکل دارم !

من اوبونتو رو روی لب تابم نصب کردم که با وایر لسش مشکل دارم اون اول که نصب کردم دیوایس رو میشناسه اما انتن ها رو نمی بینه ! بعدشم که چند با ری استارت کردم حالا علامت نتورک بالا رفته حالا نمی دونم از کجا باید برش گردونم ؟ ??? ](*,)
من الان تو ابونتو نیستم.مطمئن هم نیستم ولی ببینین با این میشه کاریش کرد.:
رو پنل بالاییتون کلیک راست کنین.بعدadd to panel واز اون صفحه notification area رو add کنین ببینین حل میشه؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #31 : 18 اردیبهشت 1389، 11:51 ب‌ظ »
آقا من از سایت دانشگاهمون دانلودش کردم.سریعتر شده بود.و خوشگلتر.
جالب اینجاست که من هیچکدوم از مشکلاتی که گزارش کردین رو باهاش ندارم.فقط به وی پی ان نمیتونم وصل شم که فکر کنم مشکل از منه تازه کاره که نمیتونم تنظیمش کنم.
والبته چون خود دانشگاه هم مخازن رو داره امروز آپدیتش کردم با سرعت تقریبا 1.5 مگ بر ثانیه.جالبه که همین امروز تو سایت دانشگاه دیدم که:
طبق اطلاع واصله از جانب متخصصين مركز اطلاعات، آمار و امور رايانه‌اي نسخ اوليه ubuntu 10.04 داراي مشكل است. اين مشكل ربطي به دانلود نداشته و ظاهراً باگ‌ها و ايرادهاي سيستم عامل مساله دار هستند. نسخ قبلي دانلود شده فعلاً در FTP عرضه نخواهند شد و به محض دريافت نسخه‌هاي تاييد شده، جايگزين نسخه‌هاي قبلي مي‌شوند.
حالا قضیه چیه؟این باگهایی که گفته اونقدر اساسین که من بگیرم اوبونتو رو پاکش کنم؟لپتاپم یهو نترکه؟ :D
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1389، 11:55 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #32 : 19 اردیبهشت 1389، 12:02 ق‌ظ »
نه ، ربطی نداره ...

۱۰.۴ یعنی آبریل (۴) سال ۲۰۱۰ (۱۰). نمی دونم راجب بقیه اعداد آیا ربطی به زمان انتشار داره یا نه.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #33 : 19 اردیبهشت 1389، 01:00 ق‌ظ »
نه ، ربطی نداره ...

۱۰.۴ یعنی آبریل (۴) سال ۲۰۱۰ (۱۰). نمی دونم راجب بقیه اعداد آیا ربطی به زمان انتشار داره یا نه.

بله اینو میدونم ، ولی در مورد انتشارهای بعدی نسخه ی LTS که شامل آخرین آپدیت ها میشه این قضیه برقرار نیست ...