انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نظر شما در رابطه با 10.04  (دفعات بازدید: 6069 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین masoudadm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
نظر شما در رابطه با 10.04
« : 10 اردیبهشت 1389، 05:34 ب‌ظ »
سلام
بعد از ماه ها انتظار بالاخره سیاه گوش هم به خانواده اوبونتو اضافه شد. اما به نظر من ارزش اینقدر جلز و ولز زدنم رو نداشت !
گرافیک و جذابیت اون به نظرم بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده ( حداقل اون قهوه ای قبلیش خیلی از این مشیکیش شادتر و جذاب تر و مشتری پسندانه تر بود )
سرعت بوتش انصافا خیلی بهتر شده ولی موقع خاموش شدن حسابی جبران میکنه !
خبری هم از قول های جذاب شدن بوت نیست
سرعت سیستم به نظر من خیلی بالاتر رفته.
ولی حیف ولی حیف شعار قبل از انتشارش به این 10.04 نمی خوره ! تغییر می آید !
هر تغییری که خوب نیست اما پشت سر هر خوبی یه تغییره !
این ها فقط نظر من بود نظر شما چیه ؟
دانی که شمع دم مرگ به پروانه چه گفت                 گفت ای عاشق بیچاره فراموش شوی
سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد                      گفت طولی نکشد نیز تو خاموش شوی

آفلاین smm_1356

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
پاسخ به: نظر شما در رابطه با 10.04
« پاسخ #1 : 10 اردیبهشت 1389، 05:43 ب‌ظ »
سلام
من که فعلا دارم یکی میزنم تو سر خودم یکی میزنم تو سر این 10.4  >:(
کلافه شدم به هیچ طریقی به نت وصل نمی شه نه از ترمینال نه گرافیکی ؟ >:(

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #2 : 10 اردیبهشت 1389، 06:11 ب‌ظ »
سلام
من که فعلا دارم یکی میزنم تو سر خودم یکی میزنم تو سر این 10.4  >:(
کلافه شدم به هیچ طریقی به نت وصل نمی شه نه از ترمینال نه گرافیکی ؟ >:(
عزیز من ، شما بیا چاکرا نصب کن خودتو خلاص کن ;D

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #3 : 10 اردیبهشت 1389، 06:25 ب‌ظ »
منم تو نصب کارت گرافیکم باهاش مشکل دارم :P ???

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #4 : 10 اردیبهشت 1389، 07:10 ب‌ظ »
از  یه جهاتی  خیلی  عالیه و از  یه جهات دیگه خیلی بد  ؛ بعد از  نصب چند بسته بلوتوث  غیر فعال شد یا بعد از  چند بسته sane اصلا لود نمیشه از یه جهاتی  هم خیلی  خوبه مثل پرینتر  تو این نسخه از  کرنل واقعا عالیه و سرعت لود صفحات هم خیلی  خوبه ابته یک سری  از  امکانات ناتیلوس  هم کم شد ولی تو یه توزیع دیگه با ناتیلوس  2.30 خیلی  حال کردم .

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #5 : 10 اردیبهشت 1389، 07:36 ب‌ظ »
به جای new wave از radiance استفاده کنید (تم ها) هر دو جدیدن و دومی روشنه.

فقط یه چیزی، من از اول گیمپ رو نداشتم(بسیار علامت تعجب اینجا قرار بدیم) البته درستش کردم. ولی خوب واقعا عجیب بود چون iso خیلی طبیعی نصب شد.

یک چیزی، سرعت نصب خیلی بالا بود برای من. داشتم از روی flash نصب می کردم که قسمت کپی فایلها حدود ۳ دقیقه طول کشید و کل نصب هم سریع تر بود.
سرعت بوت سریع تر شده (فکر نمی کنم خیلی زیاد، شاید لحظه پخش آهنگ شروع آدم را به غلط می ندازه ولی در کل سریع تر هست) و با دوستمون که می گه موقع خاموش کردن جبران می کنه موافق نیستم. البته برای من فرقی نمی کنه چون کامپیوترم همیشه روشنه و فقط برای قطع برق و موقع حملات احتمالی  آدم فضایی ها ریستارت میشه.

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #6 : 10 اردیبهشت 1389، 08:20 ب‌ظ »
فقط بدی هاشو میگم ::)
به نظرم بهتر بود 2 هفته بعد ریلیز میشد تا برخی باگها رفع میشد
وقت داشت که کرنل 2.6.33 رو بزنه ولی نزد
در ضمن تو برخی موارد همون 9.10 رو کپی کاری کرده
ناتیلوس رو هم که خراب کرده
3روز که زمان داشت چرا گنوم 2.30.1 رو نزد ؟ (تو 9.10 از این کارش خیلی خوشم اومده بود)
تازگی و پایداری خیلی مهمه > یادش بخیر فدورا یه مشکلی داشت روش چند روزی کار کرد بعد با تاخیر منتشر شد عوضش خیلی پایدار شد و حتی یه بروز رسانی تقریبا کلی هم کرد حالا که 10.04 اوبونتو که یک نسخه حیاتی و مهم بود باید مدت زیادی روی تازگی و پایداریش کار میشد
بازم میگم لزومی نداره که همه خانواده اوبونتو یکجا منتشر بشه ؟ به نظرم کوبونتو همیشه از این رنج میبره  :(
ولی در کل نسخه بسیار عالیی شده ;)
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #7 : 10 اردیبهشت 1389، 08:52 ب‌ظ »
ناتولیس چه مرگشه؟

- ادبیات چاله میدون  ;)

آفلاین Monix

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
  • مجتبی نعیمی
    • وبلاگ من
« پاسخ #8 : 10 اردیبهشت 1389، 09:04 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان  \\:D
انصافاْ بهتر شده  ;)

اما من هنوزم با  وایرلس مشکل دارم !

من اوبونتو رو روی لب تابم نصب کردم که با وایر لسش مشکل دارم اون اول که نصب کردم دیوایس رو میشناسه اما انتن ها رو نمی بینه ! بعدشم که چند با ری استارت کردم حالا علامت نتورک بالا رفته حالا نمی دونم از کجا باید برش گردونم ؟ ??? ](*,)

آفلاین smm_1356

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #9 : 10 اردیبهشت 1389، 10:09 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان  \\:D
انصافاْ بهتر شده  ;)

اما من هنوزم با  وایرلس مشکل دارم !

من اوبونتو رو روی لب تابم نصب کردم که با وایر لسش مشکل دارم اون اول که نصب کردم دیوایس رو میشناسه اما انتن ها رو نمی بینه ! بعدشم که چند با ری استارت کردم حالا علامت نتورک بالا رفته حالا نمی دونم از کجا باید برش گردونم ؟ ??? ](*,)

همین دیگه مال من هم بل کل رفته !!!!!  ](*,)
باید چکارش کرد ؟
کسی دیگه با کانکت شدن به اینترنت مشکلی نداره ؟
یکی لطف کنه بگه چکارش کنیم؟
ممنون

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #10 : 10 اردیبهشت 1389، 10:18 ب‌ظ »
نظر من اینه که تو ۶ ماه توسعه و اضافه شدن امکانات جدید و رفع ایراد واقعا نباید انتظار معجزه داشت. به نظرم اگر میخواهید دید بهتری از روند توسعه و تغییرات داشته باشید بهتره که این تغییرات رو تو بازه‌های طولانی مدت مثلا ۲ ساله یا از LTS قبلی تا LTS بعدی ببینید، مثل بقیه سیستم عاملهای یا توزیعها که انتشارهای با فاصله زمانی بیشتر دارن. تو نسخه تغییر تم (که به مرور کار بیشتری روش انجام خواهد شد)، اضافه شدن ابزارهای شبکه‌های اجتماعی و کاملتر شدن اوبونتو وان و ضمنا سرعت و کارایی و امکان شناسایی سخت‌افزارهای جدید از جمله پیشرفتهای قابل توجه هستن.

در مورد اضافه شدن کرنل جدید و یا نسخه میزکار جدید واقعیت اینه که روند اضافه شدن کرنل جدید یا بسته‌های دیگه به همین سادگی نیست که مثلا با ۲ هفته انتظار بشه همه چیز رو آماده کرد. میدونید که تقریبا از ۲ ماه قبل از انتشار تقریبا اضافه شدن امکانات یا استفاده از نسخه‌های جدید فریز میشه و تو مدت این ۲ ماه تمام وقت صرف رفع ایرادات میشه. اگر بخوان ۲ هفته صبر کنن برای اضافه کردن کرنل جدید یا سایر بسته‌های جدید اونوقت باید ۲ ماه هم وقت بگذارن برای رفع ایرادات و تا اون موقع باز نسخه‌های جدیدتری از بسته‌ها منتشر شده، بنابراین روش فعلی روش مطلوبی هست و بروزآوریها در جاهایی که لازم باشه به مرور انجام میشه...

ضمنا به همه توصیه میکنم که قبل از بروزآوری یا استفاده از نسخه جدید صفحه نکات انتشار رو هم مطالعه کنند:
http://www.ubuntu.com/getubuntu/releasenotes/1004

امیدوارم همگی از انتشار جدید لذت ببرید :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #11 : 10 اردیبهشت 1389، 10:59 ب‌ظ »
نظر من اینه که تو ۶ ماه توسعه و اضافه شدن امکانات جدید و رفع ایراد واقعا نباید انتظار معجزه داشت. به نظرم اگر میخواهید دید بهتری از روند توسعه و تغییرات داشته باشید بهتره که این تغییرات رو تو بازه‌های طولانی مدت مثلا ۲ ساله یا از LTS قبلی تا LTS بعدی ببینید، مثل بقیه سیستم عاملهای یا توزیعها که انتشارهای با فاصله زمانی بیشتر دارن. تو نسخه تغییر تم (که به مرور کار بیشتری روش انجام خواهد شد)، اضافه شدن ابزارهای شبکه‌های اجتماعی و کاملتر شدن اوبونتو وان و ضمنا سرعت و کارایی و امکان شناسایی سخت‌افزارهای جدید از جمله پیشرفتهای قابل توجه هستن.

در مورد اضافه شدن کرنل جدید و یا نسخه میزکار جدید واقعیت اینه که روند اضافه شدن کرنل جدید یا بسته‌های دیگه به همین سادگی نیست که مثلا با ۲ هفته انتظار بشه همه چیز رو آماده کرد. میدونید که تقریبا از ۲ ماه قبل از انتشار تقریبا اضافه شدن امکانات یا استفاده از نسخه‌های جدید فریز میشه و تو مدت این ۲ ماه تمام وقت صرف رفع ایرادات میشه. اگر بخوان ۲ هفته صبر کنن برای اضافه کردن کرنل جدید یا سایر بسته‌های جدید اونوقت باید ۲ ماه هم وقت بگذارن برای رفع ایرادات و تا اون موقع باز نسخه‌های جدیدتری از بسته‌ها منتشر شده، بنابراین روش فعلی روش مطلوبی هست و بروزآوریها در جاهایی که لازم باشه به مرور انجام میشه...

ضمنا به همه توصیه میکنم که قبل از بروزآوری یا استفاده از نسخه جدید صفحه نکات انتشار رو هم مطالعه کنند:

+1
قانع کننده بود
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #12 : 10 اردیبهشت 1389، 11:08 ب‌ظ »

+1
قانع کننده بود

و منطقی  ;)
+1

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #13 : 10 اردیبهشت 1389، 11:11 ب‌ظ »
به نظر من خیلی خوب شده. سرعتش خوبه و ظاهرش هم بهتر شده. چون LTS هست مسلما خیلی بهش میرسند و همه باگهای احتمالی رو رفع خواهند کرد .
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
« پاسخ #14 : 10 اردیبهشت 1389، 11:32 ب‌ظ »
من دیشب دانلود کردم و قصد داشتم فردا نصبش کنم ولی با این چیزایی که میگین دودل شدم
یعنی بدتر شده؟
من الان با 9.10 مشکلی ندارم بجز سرعت.
به نظرتون نسخه ی جدید را نصب کنم؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند