فکر میکنم که بهتره از بحثهای انجام شده یک جمع بندی داشته باشیم که اگه کسی بعدا به این تاپیک مراجعه کرد گیج نشه
جمع بندی من اینه :
۰- string یک داده پیش ساخته (built-in) نمیباشد
۱- string یک typedef از basic_string میباشد
۲- basic_string یکی از template های STL است
۳- STL قلب کتابخانههای استاندارد C++ میباشد
۴- نه STL و نه SL هیچ کدام جز هسته C++ نمیباشند و به همین دلیل جزیی از آن محسوب نمیشوند و میتوان از کتابخانههایی دیگر که دارای واژگان کلیدی و یا مفاهیم مشابه با SL میباشند استفاده کرد و هیچگونه خللی ایجاد نخواهد شد
۵- از کلاس که اساس برنامه نویسی شیگرا در C++ است برای ایجاد شی (object) - کامپوننت و ... استفاده میشود و هر آنچه با کلاس ساخته شود لزوما کلاس نامیده نمیشود
۶- بهتر بودن یک IDE به خیلی عوامل بستگی داره ولی بظر من ویژوال استودیو بهترین IDE از نظر سرعت اجرا - امکانات - پایداری و ... میباشد و بهترین جایگذین اون در ردهت مونو است
۷- سینتکس سی شارپ بدلیل درون ساخت بودن تعدادی از انواع متغیرها - تابعها - الگوریتمها و ... و برتریهای ساختاری و نیاز به نوشتن کد کمتر در بسیاری از کدهای مشابه نسبت به سیپلاس بهتر است (نظر شخصی)
۸- سیپلاس بدلیل عدم نیاز به فریمورک - سرعت اجرا - منابع آموزشی بسیار - آزادی و ... از سیشارت دستکم برای گنو بهتراست
و اما در جواب دوستان :
خوب من میخواستم فقط یک سری اشتباهاتتون رو اصلاح کنم که هم خودتون یک چیزی یاد بگیرید، هم اینکه برای دیگران مفید باشه، ولی انگار اصرار دارید که بگید حرف خودتون درسته
کلا بهتره اول خودمون چیزی رو خوب بلد باشیم و بعد سعی در یاد دادن اون به دیگران کنیم مخصوصا اگه اون در مورد اصول اولیه چیزی باشه
البته احتمالا من هر چی بگم شما آخر حرف خودتون رو میزنید. در کل انتظار داشتم کمی حرفهایتر جواب بدید. #C یک زبان High Levelتر از ++C هست و مزیتهای خودش رو داره. مثلا توی Syntax اون میتونیم چیزهایی مثل foreach رو ببینیم که به اون شکل توی ++C نیست. اینجور موارد چیزهایی بود که من انتظار شنیدن اونها رو داشتم، نه اینکه توی ++C رشته وجود نداره یا نوشتن دو برنامه غیر معادل که سعی کنید نشون بدید #C بهتره.
اگه حرفهای بودم که توی بحث به این مسخرهگی و ابتدایی شرکت نمیکردم
اگه به تعریف سطحهای برنامهنویسی توجه کنی میبینی که هنوز سطحی که شما داری ازش میگی ( High Level تر) اختراع نشده و هر دو زبان سیپلاس و سیشارپ در یک سطح هستند.
سیشارپ هیچ چیز جدیدی نیاورده که یک سطح بالاتر قرار بگیره (درستتر بگم ایجاد کنه)
در مورد برنامه معادل هم انجام کار مشابه مدنظره و نه کد مشابه
من نمیخوام نشون بدم سیشارپ بهتره من فقط حرفم این بود که سینتکس سیشارپ استانداردتره و دم از برتری نزدم
نتیجه گیری اخلاقی:
سطح برنامه نویسی کاربرای این انجمن (من و ...) اینقدر بالا نیست که در مورد برنامه نویسی پرسش بشه پس بهتره به فارومهای تخصصی برای پرسش مراجعه بشه مثل
http://stackoverflow.com/