انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جایگزین برنامه Microsoft Visual Studio در ردهت ؟  (دفعات بازدید: 14321 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
جایگزین برنامه Microsoft Visual Studio در ردهت ؟
« : 12 فروردین 1391، 08:48 ب‌ظ »
سلام دوستان:( برنامه ای هست مثل Microsoft Visual Studio برای ردهت که امکانات اونو داشته باشه ؟:(
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ : جایگزین برنامه Microsoft Visual Studio در ردهت ؟
« پاسخ #1 : 12 فروردین 1391، 09:07 ب‌ظ »
Mono Developer
که برای نصب اون باید mono و mono runtime رو نصب کنی
توی اوبونتو که با نصب mono developer  همه پیش نیازها از جمله اون دو برنامه ای که گفتم نصب میشه
فدورا رو نمی دونم پیش نیازها رو اتوماتیک نصب می کنه یا نه

البته مونو رو از لحاظ تعداد کامئوننتها نمی تونی با visual studio مقایسه کنی ولی کارایی و سرعت خوبی داره
« آخرین ویرایش: 12 فروردین 1391، 09:09 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #2 : 12 فروردین 1391، 11:14 ب‌ظ »
سلام دوستان:( برنامه ای هست مثل Microsoft Visual Studio برای ردهت که امکانات اونو داشته باشه ؟:(

تامنظورت از امکانات چی باشد(متاسفانه من لااقل برنامه آزادی را نمی شناسم که تمام امکانات Visual Studio را داشته باشد).
اگر زبان برنامه نویسی را مشخص کنید شاید بشود بهتر راهنمایی کرد.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #3 : 13 فروردین 1391، 12:50 ق‌ظ »
درود دوست گرامی،
اگر برنامه نویس .net هستید و حالا کاربر گنو لینوکس شدید و می خواهید برنامه نویسی کنید باید به شما بگویم که .net یک تکنولوژی انحصاری مایکروسافت است و IDE آن نیز فقط در ویندوز کار می کند. اما ناول یک سری کتابخانه و ابزارو IDE مشابه تکنلوژی .net با نام Mono ایجاد کرده که یک سری از قابلیتهای .net رو داره و یک سری دیگه پولی هستش و و البته باید بگم که بین گنو لینوکسی هامحبوب نیست. برنامه هایی چون Banshee هم با اون نوشته شدن که تو اوبونتو نسخه‌ی بعدی هم دیگه اثری از مونو البته به طور پیش فرض نیستش.
پیشنهاد من برای شما رفتن به سمت زبان‌هایی مثل جاوا و یا یادگیری Python GTK و یا Qt و دیگر زبان‌های مرسوم در دنیای گنولینوکس است. IDE هم اگر بخوایین Eclipse و NetBeans و QtCreator رو من خودم استفاده می کنم گزینه‌های دگه ای هم هستن که می تونید استفاده کنید. اگر هم دانش بالایی ندارید Gambas هست که زبانی شبیه بیسیکه. Lazarus و free pascal هم تقریبا معادل دلفی هستند.

موفق باشید، بدرود
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 13 فروردین 1391، 01:48 ق‌ظ »
Eclipse هست که امکانات بیش‌تری هم از ویژوال استودیو داره (این روو به عنوان فردی می‌گم که سال‌ها با هرکدومشون کار کرده). ولی فکر نمی‌کنم زبان‌های دات‌نت رو خوب پشتیبانی کنه.
Qt creator هم هست که تقریباً فقط برای برنامه‌نویسی با فریمورک کیوت هست و اون‌قدر محشره که می‌ارزه بری و این فریم‌ورک رو از اول یاد بگیری. گرچه فرق چندانی هم با سی‌پلاس‌پلاس استاندارد نداره
« آخرین ویرایش: 09 خرداد 1391، 10:32 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #5 : 09 خرداد 1391، 06:56 ب‌ظ »
چگونه باید Mono Developer دریافت و نصب کرد ؟
آیا Mono Developer به صورت شی گرا میشه برنامه نویسی کرد ؟ مثلا تک باکس یا . . . داشته باشه ؟
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 09 خرداد 1391، 08:38 ب‌ظ »
چگونه باید Mono Developer دریافت و نصب کرد ؟
آیا Mono Developer به صورت شی گرا میشه برنامه نویسی کرد ؟ مثلا تک باکس یا . . . داشته باشه ؟

sudo apt-get mono develop

دوست عزیز چیزی که شما داری مثال میزنی میشه ویژوال نه شی‌گرا
mono developer یک ide هست که با فریم‌ورک mono برای زبان C# در محیط گنو/لینوکس نوشته شده (به محیط bsd و mac هم پورت شده)

قابلیت شی‌گرایی به زبان بستگی داره نه ide و یا فریم‌ورک
ویژوال بودن به فریم‌ورک بستگی داره نه ...
فریم‌ورک مجموعه‌ای از کتابخانه‌ها برای اهدافی خاص است

من قبلا C#‌رو توی محیط ویندوز و گنو کار کردم و به نظر من از لحاظ سینتکس از همه زبانهای برنامه‌نویسی دیگه بهتره ولی اگه می‌خوای برای گنو برنامه بنویسی پیشنهاد من C++ که کلی کتابخانه داره مثل QT‌که دانیال بهزادی اشاره کرد و خدا تا دیگه مثل baost - STL و ...
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
« پاسخ #7 : 10 خرداد 1391، 11:20 ق‌ظ »
من کلی مونو کار کردم !‌خوبه ها ولی بهتره تو گنولینوکس ولش کرد  :P برای نصب هم درستش اینه که از یام استفاده بشه چون apt نداره و مونودولپ هم درست نوشته بشه !‌ :‌
sudo yum install mono-developو اسمش هم مونو دولوپر نیست‌!! مونو دولپ هست ! و نکته دیگه اینکه ویژوال رو با gtk فراهم میکنه‌ ولی اگه بخوای هم میتونی خودت کد های ویژوالش رو بزنی ! که با ویژوال ویندوز بشه ! اگه ویژوال میخوای کار کنی و سی شارپ بهت توصیه میکنم یه پروژه با یه فرم خالی تو Visual Studio درست کنی و بعد توی گنولینوکس با مونو دولپ اونو بیاری و فقط کنترل هایی که میخوای اضافه کنی رو بنویسی که کار چندان سختی نیست ! ولی کسی برنامه با زبان های .net نوشته شده تو لینوکس رو تحویل نمیگیره‌!  \\:D/

راستی شما از ردهت چرا استفاده میکنی ؟ رو سروری ؟‌ و اگه هستی و نسخه اصل از خودش نخریدی پیشنهاد میکنم که بری CentOS بریزی که آپدیت نخواهد داشت همچنین اینکه CentOS خود ردهت هست بدون پشتیبانی ولی با آپدیت!
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1391، 11:25 ق‌ظ توسط abahjati »
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 10 خرداد 1391، 11:34 ق‌ظ »
من الآن دچار یه سوال عمیق فلسفی شدم :دی چرا می‌خوای دات‌نت کار کنی؟ از زندگی‌ات سیر شدی آیا؟ :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 10 خرداد 1391، 03:48 ب‌ظ »
نقل‌قول
و اسمش هم مونو دولوپر نیست‌!! مونو دولپ هست ! و نکته دیگه اینکه ویژوال رو با gtk فراهم میکنه‌

آره ببخشید اشتباه از من بود monodevelop درسته
کتابخانه گرافیکیش gtk#
اسم بستش برای نصب توی اوبونتو monodevelop ولی ردهت رو نمی‌دونم

من الآن دچار یه سوال عمیق فلسفی شدم :دی چرا می‌خوای دات‌نت کار کنی؟ از زندگی‌ات سیر شدی آیا؟ :D

به نظر من یکمی بی انصافیه مونو پروژوه کم‌مانندیه مخصوصا که با C# می‌تونه کار کنه هرچند مایکروسافت شاید بعدا کمی دردسر ساز بشه
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1391، 03:49 ب‌ظ توسط MustafaJF »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 10 خرداد 1391، 03:55 ب‌ظ »
به نظر من یکمی بی انصافیه مونو پروژوه کم‌مانندیه مخصوصا که با C# می‌تونه کار کنه هرچند مایکروسافت شاید بعدا کمی دردسر ساز بشه

نه. آخه دات‌نت خیلی غیراستاندارده و به شدت هم بی‌نظمه. در مقابل مثلا Qt کاملا استاندارد و منطقیه، یادگرفتنش و کار کردن باهاش هم آسون‌تره

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 10 خرداد 1391، 06:53 ب‌ظ »
نه. آخه دات‌نت خیلی غیراستاندارده و به شدت هم بی‌نظمه. در مقابل مثلا Qt کاملا استاندارد و منطقیه، یادگرفتنش و کار کردن باهاش هم آسون‌تره

QT هرچقدر هم استاندارد باشه برپایه سی پلاس پلاس نوشته شده و سی پلاس چند استاندارد و چندین کامپایلر با کامپایل بعضا متفاوت داره و از لحاظ سینتکس به سی شارپ نمی‌رسه
درسته که سی پلاس پلاس بسیار انعطاف پذیرتره و فریم‌ورک - کتابخانه - ویرایش و ... خیلی زیادی براش وجود داره و این خوبه ولی برای اونهایی که می‌خوان تازه شروع کنن بسیار گیج کنندس برخلاف سی شارپ که بسیار یکدست‌تره و از ide بسیار خوبی بهره می‌بره
درسته که سی شارپ برای حفظ سازگاری تعدادی از کدهاش غیر استاندارده ولی بازهم به نظر من بهترین سینتکس رو داره

من الان یک ماهی میشه که سی پلاس رو شروع کردم (نه زیاد جدی) هنوز دارم با کتابخانه‌ها و فریم‌ورکهاش سروکله می‌زنم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #12 : 10 خرداد 1391، 09:32 ب‌ظ »
برپایه سی پلاس پلاس نوشته شده و سی پلاس چند استاندارد و چندین کامپایلر با کامپایل بعضا متفاوت داره و از لحاظ سینتکس به سی شارپ نمی‌رسه
دقیقا کدوم قسمت Syntax منظورتونه؟ چون ++C و #C تقریبا Syntax مشابهی دارند!

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
« پاسخ #13 : 10 خرداد 1391، 09:48 ب‌ظ »
نقل‌قول
QT هرچقدر هم استاندارد باشه برپایه سی پلاس پلاس نوشته شده و سی پلاس چند استاندارد و چندین کامپایلر با کامپایل بعضا متفاوت داره و از لحاظ سینتکس به سی شارپ نمی‌رسه
درسته که سی پلاس پلاس بسیار انعطاف پذیرتره و فریم‌ورک - کتابخانه - ویرایش و ... خیلی زیادی براش وجود داره و این خوبه ولی برای اونهایی که می‌خوان تازه شروع کنن بسیار گیج کنندس برخلاف سی شارپ که بسیار یکدست‌تره و از ide بسیار خوبی بهره می‌بره
درسته که سی شارپ برای حفظ سازگاری تعدادی از کدهاش غیر استاندارده ولی بازهم به نظر من بهترین سینتکس رو داره

من الان یک ماهی میشه که سی پلاس رو شروع کردم (نه زیاد جدی) هنوز دارم با کتابخانه‌ها و فریم‌ورکهاش سروکله می‌زنم
پس چرا من با cpp+Qt شروع کردم؟! :D

اون چند استاندارد و چند کامپایلر که میگی هیچ مشکلی نداره.شما طبق آخرین استاندارد باید برنامتو بنویسی.و فایل اجرایی برنامه هم خودت درست می کنی منتشر می کنی.کسی که میخواد خودش کامپایل کنه مشکل خودشه که یک کامپایلر با بهترین و آخرین استاندارد ها پیدا کنه.معمولن gcc خودش ار بهترین و آخرین استاندارد ها استفاده می کنه.

یعنی چی از سینتکس به C# نمی رسه. تا جایی که من میدونم C# خیلی فرقی با c++ نداره و به نظر من واقعا آدم از اول یک چیز استاندارد یاد بگیره خیلی بهتره تا یک زبان غیر استاندارد که مایکروسافت از خودش در اورده (بر پایه C++).در ضمن از نظر سختی کار هم در مقایسه با C# جای نگرانی نیست. چون Qt خودش خیلی چیز ها رو به c++ اورده تا کار رو راحت کنه.

در مورد ide که من میونه خوبی باهاش ندارم ولی طبق شنیده هام eclipse و qt creator خیلی خوب عمل می کنن.
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 11 خرداد 1391، 12:26 ق‌ظ »
دقیقا کدوم قسمت Syntax منظورتونه؟ چون ++C و #C تقریبا Syntax مشابهی دارند!

یعنی چی از سینتکس به C# نمی رسه. تا جایی که من میدونم C# خیلی فرقی با c++ نداره و به نظر من واقعا آدم از اول یک چیز استاندارد یاد بگیره خیلی بهتره تا یک زبان غیر استاندارد که مایکروسافت از خودش در اورده (بر پایه C++

مگه سینتکس چند قسمت داره
C#‌ بیشتر شبیه جاواست تا C++ هرچند جاوا هم شبیه C++ ولی تفاوت اینها زیاده فقط for و if و  نبینید مثال میزنم توی C++ رشته  نداریم برای پیاده سازی اون از اشاره‌گرها و یا template ها توی STL استفاده شده که اومدن لیستها و وکتورها و نقشه‌ها و ... رو ساختن.
روش و نوع بکار بردن اینها با عناصر مشابه ولی توکار C# میشه تفاوت در سینتکس و برتریهای C# که ساده‌ترین ومسخره ترینش میشه عدم استفاده از «ـ» در نام کتابخانه‌ها و عناصر - الگوها - الگوریتمها و کامپوننتها و ... البته اینرو برای این میگم که عمق قیضیه روشن بشه وگرنه اینها ....
یعنی چی مایکروسافت از خودش درآورده پس C++ از کجا در اومده (اگه به فلسفه C# توجه کنی می‌بینی که همچین غیر استاندارد و من در آوردی نیست) سی پلاس از سی میاد سی از بی (شایدم دی یادم نمی‌یاد) و ...

پس چرا من با cpp+Qt شروع کردم؟! :D
من از کجا بدونم. من یه دوست دارم که دوست دوستش خیار دوست داره ولی من بدم میاد نمی‌شه که همه مثل هم باشن

اون چند استاندارد و چند کامپایلر که میگی هیچ مشکلی نداره.شما طبق آخرین استاندارد باید برنامتو بنویسی.و فایل اجرایی برنامه هم خودت درست می کنی منتشر می کنی.کسی که میخواد خودش کامپایل کنه مشکل خودشه که یک کامپایلر با بهترین و آخرین استاندارد ها پیدا کنه.معمولن gcc خودش ار بهترین و آخرین استاندارد ها استفاده می کنه.
منم نگفتم مشکلی داره گفتم برای تازه‌کارها کمی (زیاد) گیج کنندس

در مورد ide که من میونه خوبی باهاش ندارم ولی طبق شنیده هام eclipse و qt creator خیلی خوب عمل می کنن.
این که دلیل نشد «میونم خوب نیست»!
شنیده‌ها رو هم نمی‌شه به حساب آورد مردم الکی زیاد حرف میزنن ولی تاکید می‌کنم من در مورد eclipse و qt creator حرفی نزدم و نمی‌گم بدن ولی با تاکید بسیار میگم visual studio  بهترین ide هست که تا حالا باهاش کار کردم مخصوصا برای برنامه‌های بزرگ
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1391، 12:32 ق‌ظ توسط MustafaJF »