انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جایگزین برنامه Microsoft Visual Studio در ردهت ؟  (دفعات بازدید: 14329 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ : جایگزین برنامه Microsoft Visual Studio در ردهت ؟
« پاسخ #30 : 13 خرداد 1391، 03:36 ب‌ظ »
کتاب «C++ Programming» فصل ۸ «User-Defined Simple Data Types, Namespaces,  and the string Type »

the Standard C++ library did not provide a string data type. Compiler vendors often supplied their own programmer-defined string type, and the syntax and semantics of string operations often varied from vendor to vendor.

The data type string is a programmer-defined type and is not part of the C++ language

[/color]
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1391، 03:45 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #31 : 15 خرداد 1391، 03:41 ق‌ظ »
در مورد ide که من میونه خوبی باهاش ندارم ولی طبق شنیده هام eclipse و qt creator خیلی خوب عمل می کنن.
این که دلیل نشد «میونم خوب نیست»!
شنیده‌ها رو هم نمی‌شه به حساب آورد مردم الکی زیاد حرف میزنن ولی تاکید می‌کنم من در مورد eclipse و qt creator حرفی نزدم و نمی‌گم بدن ولی با تاکید بسیار میگم visual studio  بهترین ide هست که تا حالا باهاش کار کردم مخصوصا برای برنامه‌های بزرگ

خب از اون‌جایی که حدود ده‌ساله دارم کار حرفه‌ای می‌کنم فکر می‌کنم این صلاحیت رو داشته باشم که بگم بدون شک اکلیپس بارها از ویژوال‌استودیو قوی‌تره. با هرجفتشون هم کار کردم و بهشون تسلط دارم، با هردو هم تقریبا بار اول مجبور شدم و بدون علاقه‌ی قبلی سمتشون رفتم. تازه اون زمانی که رفتم سمت اکلیپس به ویژوال استودیو مسلط بودم. مقایسه‌ی ویژوال استودیو و اکلیپس مثل مقایسه‌ی اینترنت‌اکسپلورر و فایرفاکسه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #32 : 15 خرداد 1391، 04:43 ق‌ظ »
در مورد ide که من میونه خوبی باهاش ندارم ولی طبق شنیده هام eclipse و qt creator خیلی خوب عمل می کنن.
این که دلیل نشد «میونم خوب نیست»!
شنیده‌ها رو هم نمی‌شه به حساب آورد مردم الکی زیاد حرف میزنن ولی تاکید می‌کنم من در مورد eclipse و qt creator حرفی نزدم و نمی‌گم بدن ولی با تاکید بسیار میگم visual studio  بهترین ide هست که تا حالا باهاش کار کردم مخصوصا برای برنامه‌های بزرگ

خب از اون‌جایی که حدود ده‌ساله دارم کار حرفه‌ای می‌کنم فکر می‌کنم این صلاحیت رو داشته باشم که بگم بدون شک اکلیپس بارها از ویژوال‌استودیو قوی‌تره. با هرجفتشون هم کار کردم و بهشون تسلط دارم، با هردو هم تقریبا بار اول مجبور شدم و بدون علاقه‌ی قبلی سمتشون رفتم. تازه اون زمانی که رفتم سمت اکلیپس به ویژوال استودیو مسلط بودم. مقایسه‌ی ویژوال استودیو و اکلیپس مثل مقایسه‌ی اینترنت‌اکسپلورر و فایرفاکسه

اگز امکان دارد بعضی از برتری های اکلیپس بر ویژوال‌استودیو یا حتی netbeans ذکر کنید؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #33 : 15 خرداد 1391، 06:55 ق‌ظ »
با netbeans زیاد کار نکردم و نمی‌تونم در موردش نظر بدم. اما اکلیپس با سیستم افزونه‌هایی که اضافه کرده درست مثل فایرفاکس می‌شه تغییرات بنیادینی توش اجاد کرد. مثلا من خودم با یه افزونه کار کردم که کد C نوشته شده رو برای اجرا روی انواع میکروپروسسورهای AVR تبدیل و کامپایل می‌کرد، بعد اون‌ رو به کمک avrdude روی انواع مختلف پروگرامرها روی خود میکرو رایت می‌کرد. هم‌چنین با وجود پشتیبانی عالی از سامانه‌های مهار نسخه قابلیت پیش‌بردن پروژه به صورت تیمی و با زبان‌های مختلف به خوبی توی اکلیپس پیاده‌سازی شده. سیستم دیباگینگش هم که از gdb استفاده می‌کنه خیلی بهتر از دیباگینگ ویژوال‌استودیو کار می‌کنه و ار وقتی با این کار کردم دیگه نمی‌تون دیباگینگ ویژوال استودیو رو تحمل کنم. در ضمن اکلیپس آزاد و چندسکویی هم هست که تو هماهنگ‌سازی‌های کار تیمی خیلی کمک می‌کنه.  و خوب یه سری مسائل سلیقه‌ای مثل محیط زیباتر و اینا هم هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #34 : 15 خرداد 1391، 07:35 ق‌ظ »
من دو مشکل با eclipse دارم:
۱- در قسمت auto complete  راهنمای دستورات نمایش داده نمی شود.
۲- ایجاد پروژه جدید (غیر از hello world) چگونه ممکن است.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #35 : 15 خرداد 1391، 11:35 ق‌ظ »
من دو مشکل با eclipse دارم:
۱- در قسمت auto complete  راهنمای دستورات نمایش داده نمی شود.
۲- ایجاد پروژه جدید (غیر از hello world) چگونه ممکن است.

فکر نمی‌کنم که اینجا به جواب برسی چون عنوان با پرسش تفاوت داره و فکر می‌کنم بهتره یک تاپیک نو درست کنی
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #36 : 15 خرداد 1391، 06:19 ب‌ظ »
فکر می‌کنم که بهتره از بحثهای انجام شده یک جمع بندی داشته باشیم که اگه کسی بعدا به این تاپیک مراجعه کرد گیج نشه
جمع بندی من اینه :

۰- string یک داده پیش ساخته (built-in) نمی‌باشد
۱- string یک typedef از basic_string  می‌باشد
۲- basic_string یکی از template های STL است
۳- STL قلب کتابخانه‌های استاندارد C++ می‌باشد
۴- نه STL و نه SL هیچ کدام جز هسته C++ نمی‌باشند و به همین دلیل جزیی از آن محسوب نمی‌شوند و می‌توان از کتابخانه‌هایی دیگر که دارای واژگان کلیدی و یا مفاهیم مشابه با SL می‌باشند استفاده کرد و هیچگونه خللی ایجاد نخواهد شد
۵- از کلاس که اساس برنامه نویسی شی‌گرا در C++ است برای ایجاد شی (object) - کامپوننت و ... استفاده می‌شود و هر آنچه با کلاس ساخته شود لزوما کلاس نامیده نمی‌شود
۶- بهتر بودن یک IDE به خیلی عوامل بستگی داره ولی بظر من ویژوال استودیو بهترین IDE از نظر سرعت اجرا - امکانات - پایداری و ... می‌باشد و بهترین جایگذین اون در ردهت مونو است
۷- سینتکس سی شارپ بدلیل درون ساخت بودن تعدادی از انواع متغیرها - تابع‌ها - الگوریتم‌ها و ... و برتری‌های ساختاری و نیاز به نوشتن کد کمتر در بسیاری از کدهای مشابه نسبت به سی‌پلاس بهتر است (نظر شخصی)
۸- سی‌پلاس بدلیل عدم نیاز به فریم‌ورک - سرعت اجرا - منابع آموزشی بسیار - آزادی و ... از سی‌شارت دستکم برای گنو بهتراست

و اما در جواب دوستان :
خوب من می‌خواستم فقط یک سری اشتباهاتتون رو اصلاح کنم که هم خودتون یک چیزی یاد بگیرید، هم اینکه برای دیگران مفید باشه، ولی انگار اصرار دارید که بگید حرف خودتون درسته

کلا بهتره اول خودمون چیزی رو خوب بلد باشیم و بعد سعی در یاد دادن اون به دیگران کنیم مخصوصا اگه اون در مورد اصول اولیه چیزی باشه

البته احتمالا من هر چی بگم شما آخر حرف خودتون رو می‌زنید. در کل انتظار داشتم کمی حرفه‌ای‌تر جواب بدید. #C یک زبان High Levelتر از ++C هست و مزیت‌های خودش رو داره. مثلا توی Syntax اون می‌تونیم چیزهایی مثل foreach رو ببینیم که به اون شکل توی ++C نیست. اینجور موارد چیزهایی بود که من انتظار شنیدن اونها رو داشتم، نه اینکه توی ++C رشته وجود نداره یا نوشتن دو برنامه غیر معادل  که سعی کنید نشون بدید #C بهتره.

اگه حرفه‌ای بودم که توی بحث به این مسخره‌گی و ابتدایی شرکت نمی‌کردم
اگه به تعریف سطح‌های برنامه‌نویسی توجه کنی می‌بینی که هنوز سطحی که شما داری ازش میگی ( High Level تر) اختراع نشده و هر دو زبان سی‌پلاس و سی‌شارپ در یک سطح هستند.
سی‌شارپ هیچ چیز جدیدی نیاورده که یک سطح بالاتر قرار بگیره (درست‌تر بگم ایجاد کنه)
در مورد برنامه معادل هم انجام کار مشابه مدنظره و نه کد مشابه
من نمی‌خوام نشون بدم سی‌شارپ بهتره من فقط حرفم این بود که سینتکس سی‌شارپ استانداردتره و دم از برتری نزدم

نتیجه گیری اخلاقی:

سطح برنامه نویسی کاربرای این انجمن (من و ...) اینقدر بالا نیست که در مورد برنامه نویسی پرسش بشه پس بهتره به فاروم‌های تخصصی برای پرسش مراجعه بشه مثل
http://stackoverflow.com/

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #37 : 16 خرداد 1391، 12:02 ق‌ظ »
اگز امکان دارد بعضی از برتری های اکلیپس بر ویژوال‌استودیو یا حتی netbeans ذکر کنید؟
یکی از برتری‌های اون که به نظر من مهمه اینه که می‌تونید اون رو در محیط‌های متفاوت از جمله گنو-لینوکس، ویندوز و مک داشته باشید. اینطوری شما به یک سیستم‌عامل خاص وابسته نیستید.
از طرفی، چون Eclipse یک پروژه آزاد هستش، ماژول‌های بسیار بیشتری براش طراحی شده. یعنی اگر من بخوام برای Android برنامه بنویسم، محیط پیشنهادی اونها Eclipse هستش. در مورد PHP همینطوره، و خیلی محیط‌های دیگه.
یک موضوع دیگه هم هست که توی ایران خیلی مساله بزرگی نیست، ولی خوب برای شخصی مثل من که خارج از ایران هست مساله بزرگیه. Eclipse رایگان هستش، ولی Visual Studio نه. (قیمت Microsoft Visual Studio Professional 2010 اینجا ۶۰۰ یورو هستش که میشه تقریبا ۱.۵ میلیون تومان)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #38 : 22 خرداد 1391، 07:25 ب‌ظ »
در ضمن اکلیپس غلط‌یاب درجا داره. یعنی همون لحظه که داری کد رو می‌نویسی اگه اشتباهی بکنه بهت می‌گه. مثلا اگه اسم متغیر رو اشتباه بنویسی بعد از این که اسپیس رو بزنی که بری سر کلمه‌ی بعد بهت می‌گه ما هم‌چینی متغیری نداریم، یا اگه یادت بره ته خط سمی‌کالن بذاری خودش بهت می‌گه. یا مثلا اگه از یه تابعی استفاده کنی که کتاب‌خونه‌اش رو include نکرده باشی بهت می‌گه این برای فلان کتاب‌خونه هست و با زدن alt+Enter خودش می‌ره کتاب‌خونه‌اش رو برات می‌آره. و این‌ها همه سرخود هستن و براشون به کامپایلر مراجعه نمی‌کنه

آفلاین mrsad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
    • دیتا نیوز
« پاسخ #39 : 14 شهریور 1391، 02:38 ق‌ظ »
سلام من واقعا درک نمی کنم چرا باید تو فرومهای این بخش این همه کلکل باشه مثلا میخواین بگین خیلی میدونید به جای این همه کلکل چهار تامطلب به درد بخور توی سایت بزارید  واقعا متاسفم

آفلاین Alonboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
  • یه مطلب با کمک هم کامل میشه نه یه نفره
« پاسخ #40 : 12 اردیبهشت 1395، 01:30 ب‌ظ »
من الآن دچار یه سوال عمیق فلسفی شدم :دی چرا می‌خوای دات‌نت کار کنی؟ از زندگی‌ات سیر شدی آیا؟ :D
وقتی تو ایران زندگی کنی جز این که بخوای زبان های منسوخ شده رو بخونی چیزی نسیبت نمیشه الان سی شارپ رو تو مدارس درس میدن ولی تو دانشگاه ها هنوز دارن سی شارپ می کن و نمی خوان پایتن ( هنوز ندیدم محیط برنامش رو که قضاوت کنم ) اموزش بدن میان مطالبی که تو سال ۲۰۱۳ به روز بود رو اموزش میدن فک کنم سیستم اموزشی هم تو ۲۰۱۳ گیر کرده و پیشرفت نکرده
نظر هر کسی واسه خودش مقدس هستش پس بیا به نظر هم احترام بزاریم