دقیقا کدوم قسمت Syntax منظورتونه؟ چون ++C و #C تقریبا Syntax مشابهی دارند!
یعنی چی از سینتکس به C# نمی رسه. تا جایی که من میدونم C# خیلی فرقی با c++ نداره و به نظر من واقعا آدم از اول یک چیز استاندارد یاد بگیره خیلی بهتره تا یک زبان غیر استاندارد که مایکروسافت از خودش در اورده (بر پایه C++
مگه سینتکس چند قسمت داره
C# بیشتر شبیه جاواست تا C++ هرچند جاوا هم شبیه C++ ولی تفاوت اینها زیاده فقط for و if و نبینید مثال میزنم توی C++ رشته نداریم برای پیاده سازی اون از اشارهگرها و یا template ها توی STL استفاده شده که اومدن لیستها و وکتورها و نقشهها و ... رو ساختن.
روش و نوع بکار بردن اینها با عناصر مشابه ولی توکار C# میشه تفاوت در سینتکس و برتریهای C# که سادهترین ومسخره ترینش میشه عدم استفاده از «ـ» در نام کتابخانهها و عناصر - الگوها - الگوریتمها و کامپوننتها و ... البته اینرو برای این میگم که عمق قیضیه روشن بشه وگرنه اینها ....
یعنی چی مایکروسافت از خودش درآورده پس C++ از کجا در اومده (اگه به فلسفه C# توجه کنی میبینی که همچین غیر استاندارد و من در آوردی نیست) سی پلاس از سی میاد سی از بی (شایدم دی یادم نمییاد) و ...
پس چرا من با cpp+Qt شروع کردم؟!
من از کجا بدونم. من یه دوست دارم که دوست دوستش خیار دوست داره ولی من بدم میاد نمیشه که همه مثل هم باشن
اون چند استاندارد و چند کامپایلر که میگی هیچ مشکلی نداره.شما طبق آخرین استاندارد باید برنامتو بنویسی.و فایل اجرایی برنامه هم خودت درست می کنی منتشر می کنی.کسی که میخواد خودش کامپایل کنه مشکل خودشه که یک کامپایلر با بهترین و آخرین استاندارد ها پیدا کنه.معمولن gcc خودش ار بهترین و آخرین استاندارد ها استفاده می کنه.
منم نگفتم مشکلی داره گفتم برای تازهکارها کمی (زیاد) گیج کنندس
در مورد ide که من میونه خوبی باهاش ندارم ولی طبق شنیده هام eclipse و qt creator خیلی خوب عمل می کنن.
این که دلیل نشد «میونم خوب نیست»!
شنیدهها رو هم نمیشه به حساب آورد مردم الکی زیاد حرف میزنن ولی تاکید میکنم من در مورد eclipse و qt creator حرفی نزدم و نمیگم بدن ولی با تاکید بسیار میگم visual studio بهترین ide هست که تا حالا باهاش کار کردم مخصوصا برای برنامههای بزرگ