انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال هایی که یه مهاجرت کننده از ویندوز داره !  (دفعات بازدید: 5470 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین GrAnDpA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
سلام. خيلي خيلي ممنون از پاسخت دوست عزيز.
نقل‌قول
cd لایو قابلیت نصب شدن داره ولی پکیجهاش در دسترس نیست ( اونتور که مجزا و مشخص باشه)
يعني بدون در نظر گرفتن آپديت و اينا نسخه ي اوليه اي كه از روي سي دي لايو نصب ميشه عينا مثل همون نسخه اي هست كه از سي دي آلترنيت نصب ميشه؟بدون هيچ كم و كاستي؟

باتشكر...

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام. خيلي خيلي ممنون از پاسخت دوست عزيز.
نقل‌قول
cd لایو قابلیت نصب شدن داره ولی پکیجهاش در دسترس نیست ( اونتور که مجزا و مشخص باشه)
يعني بدون در نظر گرفتن آپديت و اينا نسخه ي اوليه اي كه از روي سي دي لايو نصب ميشه عينا مثل همون نسخه اي هست كه از سي دي آلترنيت نصب ميشه؟بدون هيچ كم و كاستي؟

باتشكر...

سلام اره گل پسر بعد از نصب چه لایو چه الترنیت مثل همه اما مزیتی در دیسک هر کدوم هست اونم اینه که با لایو قبل از نصب میتونی راحت کار کنی مثل یه دیسک نجات میمونه واسه مواقع ضروری اما اون الترنیت با اینکه این مزیت رو نداره یه خوبی داره که میشه اونو رو مثل یه مخزن نرم افزاری به اوبونتو معرفی کرد تا از رو اون پکیجهاش رو نصب کنه بعبارتی میشه از نرم افزار هاش بصورت دونه دونه بهره برد
تا بعد

آفلاین محسن احمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • Ubuntu, ASUS and nothing else...
    • وب سايت شخصي‌م
سلام دوستان...
من بعد از حدود 17-18 سال كار كردن با ويندوز و حدوداً 5-6 ماه كار كردن با اوبونتو بالاخره تصميم گرفتم به طور كامل ويندوز رو از روي laptop پاك كنم و فقط اوبونتو نصب كنم.
حالا يه سوال:
هارد laptop من 250 گيگ هست. از اطلاعاتم بكاپ گرفتم و حالا مي‌خوام كل پارتيشن‌هايي رو كه تو ويندوز ساخته بودم delet كنم و وقتي اوبونتو رو نصب مي‌كنم با اون پارتيشن بندي كنم... در مورد پارتيشن root، swap و home يه سري اطلاعات تو فروم خوندم اما هيچكدوم جواب سوال من نبود. من توي ويندوز 3 تا پارتيشن داشتم كه يكيش ويندوز نصب بود و دو تاي ديگه اطلاعات شخصي م.
چيزي كه دوستان تو تاپيك‌هاي مختلف بهش اشاره كرده بودن اين بود كه ميشه تمام اطلاعات شخصي رو توي پارتيشن home نگهداري كرد.
من نمي‌خوام يه پارتيشن home داشته باشم مثلا با فضاي 200 گيگ... آيا مي‌تونم موقع پارتيشن بندي يه پارتيشن root، يه پارتيشن swap، يه پارتيشن home مثلا با حجم 2 گيگ و يه پارتيشن با حجم يك گيگ براي var درست كنم و مثلا دو تا پارتيشن 80 گيگي هم داشته باشم واسه اطلاعات شخصي‌م يا نه؟ اگر ميشه راهنمايي كنيد كه وقتي دارم اين دو تا پارتيشن رو درست مي‌كنم از چه نوعي بايد انتخاب كنم و به كجا بايد مونت كنم؟ آيا نيازي داره كه مونت كنم يا نه؟
و سوال دوم اينكه من رم 2 گيگي روي laptop دارم... پارتيشن swap چه مقدار باشه كه ايده‌آل ترين performance رو بهم بده؟ و همينطور باقيه پارتيشن‌ها مثل root، usr، و...

پيشاپيش از تمام كسايي كه لطف مي‌كنن و راهنمايي‌م مي‌كنن تشكر مي‌كنم.
« آخرین ویرایش: 12 آبان 1387، 05:45 ب‌ظ توسط m_ahmadi »
لينوكس اعتياد مي‌آره...

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
سلام دوستان...
من بعد از حدود 17-18 سال كار كردن با ويندوز و حدوداً 5-6 ماه كار كردن با اوبونتو بالاخره تصميم گرفتم به طور كامل ويندوز رو از روي laptop پاك كنم و فقط اوبونتو نصب كنم.
حالا يه سوال:
هارد laptop من 250 گيگ هست. از اطلاعاتم بكاپ گرفتم و حالا مي‌خوام كل پارتيشن‌هايي رو كه تو ويندوز ساخته بودم delet كنم و وقتي اوبونتو رو نصب مي‌كنم با اون پارتيشن بندي كنم... در مورد پارتيشن root، swap و home يه سري اطلاعات تو فروم خوندم اما هيچكدوم جواب سوال من نبود. من توي ويندوز 3 تا پارتيشن داشتم كه يكيش ويندوز نصب بود و دو تاي ديگه اطلاعات شخصي م.
چيزي كه دوستان تو تاپيك‌هاي مختلف بهش اشاره كرده بودن اين بود كه ميشه تمام اطلاعات شخصي رو توي پارتيشن home نگهداري كرد.
من نمي‌خوام يه پارتيشن home داشته باشم مثلا با فضاي 200 گيگ... آيا مي‌تونم موقع پارتيشن بندي يه پارتيشن root، يه پارتيشن swap، يه پارتيشن home مثلا با حجم 2 گيگ و يه پارتيشن با حجم يك گيگ براي var درست كنم و مثلا دو تا پارتيشن 80 گيگي هم داشته باشم واسه اطلاعات شخصي‌م يا نه؟ اگر ميشه راهنمايي كنيد كه وقتي دارم اين دو تا پارتيشن رو درست مي‌كنم از چه نوعي بايد انتخاب كنم و به كجا بايد مونت كنم؟ آيا نيازي داره كه مونت كنم يا نه؟
و سوال دوم اينكه من رم 2 گيگي روي laptop دارم... پارتيشن swap چه مقدار باشه كه ايده‌آل ترين performance رو بهم بده؟ و همينطور باقيه پارتيشن‌ها مثل root، usr، و...

پيشاپيش از تمام كسايي كه لطف مي‌كنن و راهنمايي‌م مي‌كنن تشكر مي‌كنم.

درود
بله می تونید ( منم همین کار رو کردم)
می تونید تعداد پارتیشن های مختلفی داشته باشید
بهتره فایل سیستمشون  ext3 و یا raserfs باشه تا توزیع های مختلف بشناسنش

در مورد مونت
شما می تونید هر پارتیشنی رو به هر کجا که می خواید مونتش کنید که اگر در هنگام نصب این کار رو بکنید در fstab اضافه میشه و به طور اتوماتیک در هنگام لود سیستم مونت میشه
و می تونید بعد از نصب هم به fstab اضافه کنید
یا اصلاً هرموقع خواستید دستی مونت کنید

در مورد مکانش هم هر طور دوست داریدولی معمولش mnt - media - var هست می تونید دایرکتوری هایی به نام دلخواه در اینها بگیرید

در مورد swap من هم ۲ گیگ رم دارم و به خاطر اوراکل ۲.۵ گیگ swap گرفتم
۱ گیگ کافیه ولی اگر هایبرنیت هم می خواید ۲ گیگ و برای اطمینان یکم بیشتر :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین محسن احمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • Ubuntu, ASUS and nothing else...
    • وب سايت شخصي‌م
ممنون دوست عزيز از راهنمايي‌ت
من يه پارتيشن primary درست كردم به حجم 50 گيگ و اون رو مونت كردم به /.
يه پارتيشن swap ساختم با حجم 3 گيگ و يه پارتيشن با حجم حدود 196 گيگ (يعني فضاي باقي‌مونده هارد) و اون رو مونت كردم به home.
اينجوري فكر كنم اگر در آينده نياز به reinstall اوبونتو داشته باشم اطلاعات home حفظ مي‌شه... فعلاً همينجوري كارم رو راه مي‌ندازم تا بعد كه يه كم بيشتر وارد شدم به اين قضيه تقسيم‌بندي رو اگه خواستم عوض مي‌كنم...
در مورد اين چند تا پارتيشني هم كه درست كردم يه اظهار نظر بفرمايند دوستان كه ببينم مشكلي نداشته باشه يه وقت...

اينجوري مجبور مي‌شم كه ديگه از ويندوز استفاده نكنم... شايد يه كم تسلطم توي اوبونتو بيشتر بشه...
باز هم از راهنمايي‌ت ممنون...
لينوكس اعتياد مي‌آره...

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
ممنون دوست عزيز از راهنمايي‌ت
من يه پارتيشن primary درست كردم به حجم 50 گيگ و اون رو مونت كردم به /.
يه پارتيشن swap ساختم با حجم 3 گيگ و يه پارتيشن با حجم حدود 196 گيگ (يعني فضاي باقي‌مونده هارد) و اون رو مونت كردم به home.
اينجوري فكر كنم اگر در آينده نياز به reinstall اوبونتو داشته باشم اطلاعات home حفظ مي‌شه... فعلاً همينجوري كارم رو راه مي‌ندازم تا بعد كه يه كم بيشتر وارد شدم به اين قضيه تقسيم‌بندي رو اگه خواستم عوض مي‌كنم...
در مورد اين چند تا پارتيشني هم كه درست كردم يه اظهار نظر بفرمايند دوستان كه ببينم مشكلي نداشته باشه يه وقت...

اينجوري مجبور مي‌شم كه ديگه از ويندوز استفاده نكنم... شايد يه كم تسلطم توي اوبونتو بيشتر بشه...
باز هم از راهنمايي‌ت ممنون...

نه علی الحساب خوبه خوب شد اون home رو جدا کردی اینجوری اگه بلایی سر اوبونتو اومد اطلاعاتت سالم میمونه گر چه بقول خودت در اینده میتونی باز تقسیم بندی رو تخصصی تر کنی و بیشتر

موفق باشی

آفلاین milad-x

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
درود

cd که از طرف سایت رسمس ارسال میشه لایو هست
با cd لایو شما نمی تونید آپدیت کنید یا پکیجی  خاص رو ازش نصب کنید ( یا دسکتاپ های مختلف ر در کنار هم داشته باشید)

در dvd هر دوی این امکان هست و پکیج های بیشتری هم در اختیارتون هست

این پاسختون برام عجیبه!!!

من از روی همون سی دی لایو نصب کردم که رایگان از طرف شرکت ارسال میشه!! هم کلی پکیج تو Ubuntu Software center   داره  و هم از همون ابتدای لحظه نصب اپدیت خواسته و  آپدیت هم کردم

چطور میگید قابلیت آپدیت نداره؟!!!

قبول دارم دی وی دی کاملتره چون خیلی از پکیج ها رو هنگام نصب ابونتو  بصورت خودکار نصب میکنه ، اما دی وی دی ها بصورت لایو قابل استفاده نیستن

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: سوال هایی که یه مهاجرت کننده از ویند
« پاسخ #22 : 09 تیر 1389، 11:55 ق‌ظ »
نه میلاد جون منظور دوستمون رواشتباهی فهمیدی  ;)
قابلیت آپدیت و نصب نداره یعنی مثلا شما وقتی اوبونتو نصب کردی اپن آفیس رو  نصب داری حالا به هر دلیلی اپن آفیست پاک میشه !! می خوای نصبش کنی ؟؟ دیگه شما از طریق سی دی لایو نمیتونی اونو نصب کنی و باید حتما از نسخه دی وی دی و یا از نسخه اونتور استفاده کنی
ببین در حالت لایو فایلهای بسته های نصبی که .deb هستند وجود نداره ولی در اونتور هست و واسه اینکه سیستم رو بتونه بالا بیاره ( استفراغ کنه  :D) باید پکیج ها رو تک تک بنصبه در نتیجه حالت لایو این امکان رو نداره چون بسته ها نصب شده و آماده داخلش هست  ;)
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1389، 11:59 ق‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین milad-x

• Full Member
  • *
آهان  فهمیدم

;D

آفلاین milad-x

• Full Member
  • *
نمیدونم چرا هر وقت اوبونتو رو با آپدیت منجر  میخوام آپدیت کنم بعداز یافتن پکیج های آپدیت  این  ارور رو میده!!!!

این تصویر ارور:

http://up.iranblog.com/Files/3c5924c8325f4f18a8ab.jpeg

این هم متنش!!

W: GPG error: http://packages.medibuntu.org hardy Release: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY 2EBC26B60C5A2783

دوستان راهنمائی بفرمائید مشکل از کجایت؟!!

??? ??? ???

آفلاین milad-x

• Full Member
  • *
ایها الکاربران ابونتو و الاساتید و الدوستان  کسی جواب این کاربر تازه کار رونمیده؟   ;D

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
نقل‌قول
میدونم چرا هر وقت اوبونتو رو با آپدیت منجر  میخوام آپدیت کنم بعداز یافتن پکیج های آپدیت  این  ارور رو میده!!!!

این تصویر ارور:

http://up.iranblog.com/Files/3c5924c8325f4f18a8ab.jpeg

این هم متنش!!

W: GPG error: http://packages.medibuntu.org hardy Release: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY 2EBC26B60C5A2783

دوستان راهنمائی بفرمائید مشکل از کجایت؟!!

برو تو source software و تو قسمت مخازن تیک medibuntu بردار و دوباره update کنی
ایشالا ردیفه :)

آفلاین milad-x

• Full Member
  • *
عجیبه!! :o

البته قبلاً هم اینجور بوده اما بعد از برداشتن تیک ،  تو قسمت  downloading information pakage  همه پکیج ها رو  failed  و  hit میزنه!!!!!!!!!!!

این مورد رو قبل از برداشتن این تیک هم داشتم اما نه برای همه پکیج ها!! اما الان برای همه همینو میزنه و در نهایت میگه سیستمت آپدیت هست!!!!!!!