انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر splash screen  (دفعات بازدید: 1145 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Yazdan.qafouri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
تغییر splash screen
« : 25 شهریور 1395، 05:21 ق‌ظ »
موقعی که صفحه splash screen  بالا میاد به طور پیشفرض بر روی ابونتو تنظیم شده و با گذشت زمان به صورت خودکار وارد اوبونتو میشه . چجوری باید به سیستم عامل دیگه تغیرش بدم و یا زمان رو بردارم که خودکار وارد نشه.

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
پاسخ : تغییر splash screen
« پاسخ #1 : 26 شهریور 1395، 12:19 ق‌ظ »
داداش تا جایی که من اطلاع دارم تو این صفحه بین سیستم عامل ها هیچ سوییچی انجام نمی شه در واقع سوییچ بین سیستم عامل ها تو گراب اتفاق میوفته و شما می تونین با نصب grub customizer زمان و ترتیب سیستم عامل ها رو تغییر می ده ( با دستورات تو ترمینال هم میشه )

در مورد splash screen این فقط یه صفحه ی لودینگه که میتونین کلا غیره فعالش کنین که ریختشو نبینین  ;D ;D
یا شخصی سازی های زیادی هم روش انجام بدین مثلا splash screen مخصوص به خودتون رو بسازین و تو مسیرش قرار بدین و یا از تم های موجود تو اینترنت استفاده کنین و اونا رو نصب کنین بعد نصب کردن این دستورو وارد کنین
sudo update-alternatives --config default.plymouth
حالا شما می تونین لیستی از  splash screen ها (چه خودتون ساختید و مسیرش قرار دادین چه دانلود کردین) رو مشاهده کنین بعد شما شماره ی splash screen که میخواین رو وارد میکنین (از صفر هست تا هرچند تا که خودتون نصب کردین) بعد اینتر رو بزنین
حالا دستور زیرو وارد کنین
sudo update-initramfs -u

اگرم از سیستم عامل منظورتون دسکتاپه مثلا شما kubuntu-desktop رو نصب کردین برای سوییچ کردن بین دسکتاپ ها هم شما باید تو greeter این کار رو انجام بدین (همون جایی که رمز ورود رو وارد میکنین)

وکلا صرفا اون عکس splash screen تا جایی که من اطلاع دارم نقش خاصی ایفا نمی کنه و صرفا یه جلوه ی گرافیکه برای اتفاقاتی که اون پشت می افته (برای دیدن اون اتفاقات اگه خاطرم باشه شما باید کلید F3 رو بزنین)
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1395، 12:36 ق‌ظ توسط ali76 »

آفلاین Yazdan.qafouri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
« پاسخ #2 : 27 شهریور 1395، 07:20 ق‌ظ »
این کلمه splash screen رو از سکان اکادمی گرفتم . درست و غلط بودنشو نمی دونم ولی معمولا اشتباه نمی کنه ولی شاید این دفعه اشتباه کرده .
منظورم صفحه ایی هست که بین سیستم عامل ها می تونی سوییچ کنی .

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #3 : 27 شهریور 1395، 10:20 ق‌ظ »
داداش splash screen همون صفحه ی لودینگ سیستم هستش اطلاعات بیشتر و عکسشو اینجا میتونین بخونین :
https://wiki.ubuntu.com/Plymouth

اون جایی که سیستم عامل ها رو انتخاب می کنیم اسمش grub هست که می شه با تغییر مقادیر etc/default/grub/ زمان رو تغییر داده یا کلا زمان رو غیر فعال کرد (همون زمان -1) و یا با دستور grub-set-default ترتیب سیستم ها رو عوض کنیم و با update-grub کارو تموم کرد ولی پیشنهاد من نصب نرم افزار grub Customizer هستش بدون نیاز به کد نویسی و راحت که با وارد کردن کد های زیر به ترتیب مخزن این نرم افزار رو اضافه کرده و مخازن رو به روز رسانی می کنین و در نهایت نرم افزار رو نصب می کنین :
sudo add-apt-repository ppa:danielrichter2007/grub-customizer
sudo apt-get update
sudo apt-get install grub-customizer
حالا نرم افزار نصب شده اونو اجرا کنین :
1.حالا اینجا هر کدوم رو که می خواین انتخاب کنین و move up رو بزنین تا ترتیبش عوض بشه
2.هر کدوم رو که می خواین انتخاب کنین و remove رو بزنین تا پاک بشه
2.زبانه ی general settings رو انتخاب کنین و تیک boot default entry after رو بردارین تا شمارش غیرفعال بشه
بعد این تغییرات و هر چی که خواستین در نهایت روی دکمه ی save کلیک کنین تا تغییراتی که خواستین اعمال بشه
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1395، 10:30 ق‌ظ توسط ali76 »